• Stránka 1 z 1
[Z] Žádost o práva na Jaibreak #2
1. Vek minimálne 16 rokov (v opačnom prípade akadémia)* Samozřejmě
2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3 snažím se co nejvíce
3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6 Samozřejmě
4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín budu se snažit si dohrát ty hodiny jinak se za to moc omlouvám
Nazov: Jaibreak #2/ DarkDragon
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva Jaibreak #2 / Jaibreak serverech.
Nick v hre : DarkDragon
Nick na fóre : DarkDragonGS
Profil na fóre : darkdragongs-u68640.html
Vek : 16
Steam nick : DarkDragonBlood
Steam ID : STEAM_0:0:460941717
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761 ... yer=344242 můj starý ůčet na kterých mám nahráno nějaké ty hodiny.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano, dostal jsem na 10minut do chatu že nemožem psát kvůli nadávkám ale už se to nestane už jsem se poučil.
Niečo o sebe : Jmenuji se Filip a je mi 16 let. Chodím na Střední Průmyslovou školu Kolín. dále se samozdřejmě věnuji sportování muj nejoblíbenějším sportem je Orientační běh, ale hraju taky florball (i když to je jen pro fyzičku). Co se týče dalších zájmů tak mezi ně samozdřejmě patří Hraní na Počíači (na kterém hraji převáýně CS, Unturned, MC) a hlavně ta rodina a přátelé.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci Podporovat Server a pomáhat hráčum když potkají nějakého toho problemového hráče nebo někdo kdo nadává/kdo řiká do VoiceChatu/Chatu Nevhodné věci. (budu je varovat). Budu se pokoušet starat o server co nejvíc.
Děkuji za váš čas se věnování mému tématu
S pozdravem
DarkDragonGS přeje hezký zbytek dne
Nazov: Jaibreak #2/ DarkDragon
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva Jaibreak #2 / Jaibreak serverech.
Nick v hre : DarkDragon
Nick na fóre : DarkDragonGS
Profil na fóre : darkdragongs-u68640.html
Vek : 16
Steam nick : DarkDragonBlood
Steam ID : STEAM_0:0:460941717
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761 ... yer=344242 můj starý ůčet na kterých mám nahráno nějaké ty hodiny.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano, dostal jsem na 10minut do chatu že nemožem psát kvůli nadávkám ale už se to nestane už jsem se poučil.
Niečo o sebe : Jmenuji se Filip a je mi 16 let. Chodím na Střední Průmyslovou školu Kolín. dále se samozdřejmě věnuji sportování muj nejoblíbenějším sportem je Orientační běh, ale hraju taky florball (i když to je jen pro fyzičku). Co se týče dalších zájmů tak mezi ně samozdřejmě patří Hraní na Počíači (na kterém hraji převáýně CS, Unturned, MC) a hlavně ta rodina a přátelé.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci Podporovat Server a pomáhat hráčum když potkají nějakého toho problemového hráče nebo někdo kdo nadává/kdo řiká do VoiceChatu/Chatu Nevhodné věci. (budu je varovat). Budu se pokoušet starat o server co nejvíc.
Děkuji za váš čas se věnování mému tématu
S pozdravem
DarkDragonGS přeje hezký zbytek dne

[Z] Žádost o práva na Jaibreak #2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na Jaibreak #2
Nemáš nahratú ani celú hodinu, na serveri lákaš hráčov na iný portál a nevieš dodať správny hlstats. To sú hlavné dôvody, prečo Tvojej žiadosti nevyhovieme.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1