Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Chybne pluginy?

Příspěvekod Kikovska » 29 dub 2020, 11:36

Ahojte, chcem sa spýtať, či mi niekto poradí.

Totiž to 7-8 rokov do zadu sme s partiou hravali velmi dobrý mod na už dávno zanikutom portaly. Rozhodli sme sa v ramci karanteny si ho trochu obnoviť a zaspomínať. Je to len sukromny server ktory tu nejdem prezentovať a určite si tam nikoho cudzieho nezavolam, tak snad ma nebloknete nejako za reklamu, pretože chcem len radu :)

Mám problem, že rocketvote funguje dosť divne, stačí, že dvaja napíšu rtv a v momente, do sekundy je zoznam map ktore si môže votnuť.. a ked skončí kolo hned sa zmení mapa(čo je ok, ale chcela by som aby sa začalo odratavať kedy naskočia mapy na vyber do nextmaps, aby niekto stihol ešte nejaku mapu nominovať napísanim do chatu)

Čím sa dostavam k dalšiemu problemu. Na nominovanie prostrednictvom chatu je potreba další plugin ? alebo kde sa to nastavuje? neviem si spomenuť absolutne... už 2 dni riešim tento problem :D

Dalej a najhlavnejší problem je, že v AMXMODMENU v hre su možnosti:
1. Kick player
2. Ban player
3. Slap player

4. Changelevel (toto netuším čo je ak by niekto vedel vysvetliť :D )
5. Vote for maps

7. Speech Stuff
8. Client commands

9. More...
0. Exit

problem je, že prvé tri body funguju... dam jednotku.. vykopnem hrača... dam trojku slapnem hrača..
ale ako nahle dam Vote for maps - nič... absolutne nič sa nedeje. Ved mi mali nabehnuť mapy na zvolenie na nominaciu nie ? či sa mylim ? tak isto ani 9. More... nefunguje .. stlačim 9 - nič . ani exit nefunguje ... stlačím 0- nič...

V čom je chyba prosím ?

Nikto s kamaratov s ktorými tam teraz hravame aj za týchto tažkých podmienok a nedokončeneho servera sa nevyzna v pluginoch a spravovani servera... Ja mam ešte ako tak znalosti z pred rokov ale je to hrozne dávno, vela veci neviem vyriešiť a neviem si rady... a pritom velakrat mi stači iba nejaka mala info a už mi to dojde :D

Najde sa niekto kto mi pomôže? Kludne sa aj nejako odmením :)

Ďakujem za rady, pekny den :)
Kikovska
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Chybne pluginy?

od Rumcajz » 29 dub 2020, 11:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Chybne pluginy?

Příspěvekod M4RTIN » 29 dub 2020, 12:02

Zdar,
asi začnu tím changelevelem. To je změna mapy, které musíš mít napsané v maps.ini.

Dále to galileo nebo-li rtv. Všechno ohledně toho stačí nastavit v galileo.cfg, je tam vše vysvětlené co a jak funguje. Na nominování není potřeba další plugin.
Since 2015
M4RTIN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Kikovska » 29 dub 2020, 17:18

Dakujem na všetko som už teda prišla a fixla som to, aj pomocou ešte jedneho hrača tuto.

Ale zaujímave je, že mi ešte blbne v hre fps. Fixuje sa mi to samo na max 60.5 aj ked dam do konzoly fps_max 101.
Tak isto sa mi maže bindovanie na nakup 0,6,7,8,9 ... musim to ručne bindovať. Kde je problem netuším, vie niekto poradiť?
Kikovska
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod StavitelBB » 29 dub 2020, 17:26

StavitelBB
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Volná debata