I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Meh / JB3 / Freeban

Příspěvekod thesq » 30 dub 2020, 17:53

1. Admin mi dal bezdôvodný ban k CT
2. https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1642
thesq
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] Meh / JB3 / Freeban

od Rumcajz » 30 dub 2020, 17:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Meh / JB3 / Freeban

Příspěvekod Lucinka013 » 30 dub 2020, 18:56

Ahoj tak jelikož jsem ti ban dala já tak se ti sem vyjádřím, přišla jsem na server když měl jeden hráč VD ty jsi to VD bez důvodu zabil ani poté jsi se mu ani neomluvil, další kolo jsem chvíli čekala jestli nahlásíš danému hráči VD úplně jsi to ignoroval, neměl jsi mik a následně jsi se odpojil aniž by jsi nahlásil VD. A ban za mfk jsem ti dala protože jsi pár kol předtím dal mfk ke kterému jsem dostala demo i tvoje SID.
Obrázek
Lucinka013
Správce Akademie
Správce Akademie

Příspěvekod thesq » 30 dub 2020, 19:32

když měl jeden hráč VD ty jsi to VD bez důvodu zabil ani poté jsi se mu ani neomluvil

Keď robil pohyb pred celami, je to jeho demencia, riskoval kill a nemal dostať VD

ban za mfk jsem ti dala protože jsi pár kol předtím dal mfk ke kterému jsem dostala demo i tvoje SID.

Tak to demo chcem vidieť, jediný kill, ktorý bol FK tak bol TopBiovi v boxe na zadnej stene, simonovi som hlásil VD, ja za to nemôžem že mu ho nedal.
thesq
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Lucinka013 » 30 dub 2020, 19:52

Ahoj omlouvám se ti neměla jsem dávat ban za MFK chyba je na mé straně pouze jsi měl dostat za FK za to vd jak píšeš že je to jeho chyba na začátku kola to vypsalo kdo má vd a pokud se nepletu tak nick hráče vidíš takže jsi mohl vědět že je to vd.

demo na kterém je vidět kdo má vd a následný fk
https://www.sendspace.com/file/2zsf8g

16:15 jde vidět nick hráče který má vd
16:30 fk
Obrázek
Lucinka013
Správce Akademie
Správce Akademie

Příspěvekod ThePeace » 30 dub 2020, 21:00 VIP

Pozrel som si tvoj hlstats a nemáš tam nič zapísané, takže si nemal ako nahlásiť VDčko.
Na začiatku kola bolo pekne vidno, že Katka má VD a ďalej to aj Simon oznamoval, pretože chcel dať herný mód, ktorý nakoniec nedal.
Stačí požiadať Simona, aby animácie vypol (napríklad). No samozrejme ospravedlnenie z tvojej strany neprišlo, ani pomocou miku a ani pomocou chatu.
Ďalšie kolo si sa odpojil a jediné, čo by som adminke vytkol je len to, že to s tebou mohla hneď riešiť, ale o FK si vedel, keďže ti to oznámil hádam celý server. Keď si sa ďalšie kolo odpojil bez žiadnej snahy to VD nahlásiť, tak banu neújdeš.
Dĺžka upravená spoločne s reasonom banu tak, ako si trestaný mal byť.

Sťažnosť zamietnutá.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy