Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Filcek/JailBreak

Příspěvekod Fiilcek » 23 dub 2020, 13:01

SID: STEAM_1:1:65723148
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 19
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=6274
Bany, které jsem dostal: Na fóru mám dvě nahlášení z dávných dob. 1 za to, že jsem si nevšimnul že jsem nadržoval a nikdo mi nic neřekl a ani nenapsal https://www.gamesites.cz/forum/post832909.html?hilit=filcek#p832909.
https://www.gamesites.cz/forum/post759195.html?hilit=filcek#p759195 a tohle nahlášení se týká toho, že byla vzpoura před zbrojkou a omylem dostal hlavu někdo, kdo proběhl vzadu.
Dále mám 10minutový mute od Punka. Důvod: koupil jsem si invis, běžel jsem po CT, mezitím ho Punko kicknul od CT, když jsem byl u něj, tak jsem vyhodil zbraň, ať ji může smazat a schoval se v cele, začal jsem psát v klidu ať odstraní zbraň, když ho kicknul, ale to mě ignoroval. Potom co mě zabili kvůli tomu, že mě vyprchal invis v cele a předemnou byla zbraň od CT, která tam být neměla, protože ji měl odstranit, tak jsem mu napsal, jestli mu to přijde normální, takhle kazit hru. Tak se ohradil jen že jsem tu zbraň neměl brát nebo ji vyhodit. Jsem mu napsal, že to není moje práce a že on je admin a když někoho kickne, tak se má postarat o to, aby tu zbraň uklidil/odstarnil. Dál jsem napsal „že měří dvojím metrem, když mu napíšu, že udělal něco špatně že dělá jako by nic, ale kdybych já tu zbraň vzal a zabil bych ct, tak mě kickne a jestli není tak trochu retardovanej“. Dál mi na to napsal, že by mě kicknul a ať se uklidním, tak jsem se naštval, že takhle kazí hru a napsal jsem jen že „imbecil imbecilem zůstane“. Kvůli tomu mám ten mute :)
Něco o mně: Jmenuji se Filip. Jsem takovej vidlák z vesnice co si nenechá jen tak něco líbit a to je moje výhoda i nevýhoda v některých situacích. Jinak hraju poloprofesionálně Clash Royale pro tým 21Phoenix. Umístil jsem se v roce 2018 a 2019 na Red Bul M.E.O. v tom 8 až 16 v ČR A SVK.
Proč právě já: Hraju CS:GO JB už dost dlouho. Mohu říct že pravidla znám. Často pomáhám ostatním hráčům, hlavně když jsem CT. Poté vše běží, jak má. ;)
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hraji už 5 rokem. Mám nahrané okolo 3300h. Na JB jsem přišel v půlce roku 2015, kdy jsem začal hodně hrávat JB bohužel byl restart HLstats a nejde to vidět pak jsem delší dobu nehrál jenom občas a v poslední době jsem zase začal hrát velmi aktivně.
Fiilcek
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Filcek/JailBreak

od Rumcajz » 23 dub 2020, 13:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Filcek/JailBreak

Příspěvekod Molex » 26 dub 2020, 22:59 VIP

Ahoj, na serveru hraješ měsíc. Jsi si jistý, že máš na test z pravidel?
Všechny podmínky splňuješ, ale být tebou bych tomu ještě dva týdny dal. V mezičase bys mohl víc hrát za CT a vrýt se tím adminům do paměti, nikdo o tobě nic mov neví.

Pokud to budeš chtít i tak zkusit, poprosím adminy o zaslání referencí mně do PM.

V řešení
Molex
Mistr
Mistr

Re: [Reference] Filcek/JailBreak

Příspěvekod Fiilcek » 27 dub 2020, 01:58

Ahoj, teď hrávám spíš za t kvůli gangu ať to na levlím ale zkusit bych to mohl. Myslím si že bych to zvládl.
Fiilcek
Amatér
Amatér

Re: [Reference] Filcek/JailBreak

Příspěvekod Molex » 01 kvě 2020, 02:06 VIP

Tak reference nic moc, většina adminů tě vůbec nezná.

Hraj u CT, dál nahlašuj a vryj se do paměti adminům.
Za měsíc to můžeš zkusit znovu.

Prozatím zamítnuto
Molex
Mistr
Mistr

Zpět na Nábory Adminů