• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Matthew. / Jailbreak
Nick na serveru: Matthew.
SID: STEAM_1:0:164684660
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: KLIK
Bany, které jsem dostal: KLIK - můj jediný naprosto oprávněný ban, byl jsem zbrklý a nepřečetl jsem si pravidla TTT, když jsem ho chtěl zkusit hrát, z chyby jsem se ponaučil.
Něco o mně: Čau, jmenuju se Matyáš, je mi 16 a jsem z Prahy. Studuju na Střední policejní škole MV v Praze a mezi moje volnočasové aktivity patří skateboarding. Nemám problém se otevřeně bavit s lidmi a vést konverzace. Umím si ze sebe udělat srandu a jsem spíše pro rozumná řešení, než nějaký zbytečný dohadování a následný konflikt.
Proč právě já: Jsem férový a čestný hráč, který dokáže pomoci lidem, když pomoc potřebují a naopak pokárat ty, kteří hrají v rozporu s pravidly. V minulosti jsem působil v adminteamu na úspěšném Minecraft serveru, který už ukončil svoji působnost - mám zkušenosti s pracováním v týmu a celkově s právy na nějakém serveru.
Zkušenosti s CS:GO: Hru hraju zhruba 5 let, na aktuálním účtu mám nahráno přes 1900 hodin a můj nejvyšší dosažený rank v MM byl MGE.
Případné poznámky: Vím, že jsem za poslední dobu nenahlásil do PP nikoho, proto se chci zeptat, zda by nestačila starší nahlášení, mám jich celkem dost.
Děkuji
SID: STEAM_1:0:164684660
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: KLIK
Bany, které jsem dostal: KLIK - můj jediný naprosto oprávněný ban, byl jsem zbrklý a nepřečetl jsem si pravidla TTT, když jsem ho chtěl zkusit hrát, z chyby jsem se ponaučil.
Něco o mně: Čau, jmenuju se Matyáš, je mi 16 a jsem z Prahy. Studuju na Střední policejní škole MV v Praze a mezi moje volnočasové aktivity patří skateboarding. Nemám problém se otevřeně bavit s lidmi a vést konverzace. Umím si ze sebe udělat srandu a jsem spíše pro rozumná řešení, než nějaký zbytečný dohadování a následný konflikt.
Proč právě já: Jsem férový a čestný hráč, který dokáže pomoci lidem, když pomoc potřebují a naopak pokárat ty, kteří hrají v rozporu s pravidly. V minulosti jsem působil v adminteamu na úspěšném Minecraft serveru, který už ukončil svoji působnost - mám zkušenosti s pracováním v týmu a celkově s právy na nějakém serveru.
Zkušenosti s CS:GO: Hru hraju zhruba 5 let, na aktuálním účtu mám nahráno přes 1900 hodin a můj nejvyšší dosažený rank v MM byl MGE.
Případné poznámky: Vím, že jsem za poslední dobu nenahlásil do PP nikoho, proto se chci zeptat, zda by nestačila starší nahlášení, mám jich celkem dost.
Děkuji
-
MaTyy559 - CS:GO Admin-akademik
[Zamítnuto] Matthew. / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Matthew. / Jailbreak
Ahoj,
nahlášení stará jeden rok se bohužel nepočítají.
Koukal jsem na dema ze serverů, měl si spostu příležitostí pro to, někoho nahlásit. Dokonce jsem z toho dema jednoho hráče zabanoval zpětně.
Na serveru si začal hrát před měsícem. Za tuhle dobu se pravidla JB podle mého názoru naučit nedají.
Hraj u CT a nahlaš 5 hráčů do PP. Za měsíc si můžeš požádat znovu.
Prozatím zamítnuto.
Jo a oprav si bind.
nahlášení stará jeden rok se bohužel nepočítají.
Koukal jsem na dema ze serverů, měl si spostu příležitostí pro to, někoho nahlásit. Dokonce jsem z toho dema jednoho hráče zabanoval zpětně.
Na serveru si začal hrát před měsícem. Za tuhle dobu se pravidla JB podle mého názoru naučit nedají.
Hraj u CT a nahlaš 5 hráčů do PP. Za měsíc si můžeš požádat znovu.
Prozatím zamítnuto.
Jo a oprav si bind.

Tvoje HLstats píše:2020-04-30 19:26:30 !simon. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2
2020-04-30 19:26:28 !simon. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2
2020-04-30 19:22:53 !simon. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2
2020-04-30 19:21:08 !simon. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2
2020-04-30 19:20:06 !simon. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2
2020-04-30 19:13:45 !simon. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2
2020-04-30 19:12:08 !simon. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2
-
Molex - Mistr
Re: [Zamítnuto] Matthew. / Jailbreak
A já si říkal proč mi ten bind blbě funguje.. 
Ok, zkusím se snažit.

Ok, zkusím se snažit.
-
MaTyy559 - CS:GO Admin-akademik
• Stránka 1 z 1