• Stránka 1 z 1
[Přijatá] Nelaach - JB
Nick na serveru: Nelaach
SID: STEAM_1:1:129151682
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 17 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=71449
Bany, které jsem dostala: Nic o čem bych věděla
Něco o mně: Zdravím, mé pozemské jméno je Nela, ale pokud při mém oslovování zvolíte raději "Nel", tak bych mohla býti šťastnější. Bydlím ve Zlínském kraji a navštěvují Obchodní akademii, kde mým oborem, jak s oblibou říkám, je namixovaná ekonomika a IT. Co se týče her, tak mezi mé oblíbené patří Lolko, Minecraft a Goučko. A abych zmínila i něco z té reality, tak sportu se nevyhýbám, vyzkoušet jsem vyzkoušela všechno možné, počínaje fotbalem končíc bojovým sportem. Ráda poslouchám hudbu a můj oblíbený hudební žánr je rádiový(dobrá písnička v rádiu = týdny poslouchání dokola a dokola).
Proč právě já: Myslím si, že na serveru se chovám dostatečně slušně a ovládám základní pravidla na takové úrovni, že bych to hráčům dokázala správně vysvětlit. Nejsem sice Vševěda, všechna pravidla opravdu neumím, každopádně se budu snažit doplňovat své mezery a chyby nedělat dvakrát.
Zkušenosti s CS:GO: CS-GO hraji už několik let a chození a střílení ( o tomhle by se dalo polemizovat) docela ovládám.
SID: STEAM_1:1:129151682
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 17 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=71449
Bany, které jsem dostala: Nic o čem bych věděla
Něco o mně: Zdravím, mé pozemské jméno je Nela, ale pokud při mém oslovování zvolíte raději "Nel", tak bych mohla býti šťastnější. Bydlím ve Zlínském kraji a navštěvují Obchodní akademii, kde mým oborem, jak s oblibou říkám, je namixovaná ekonomika a IT. Co se týče her, tak mezi mé oblíbené patří Lolko, Minecraft a Goučko. A abych zmínila i něco z té reality, tak sportu se nevyhýbám, vyzkoušet jsem vyzkoušela všechno možné, počínaje fotbalem končíc bojovým sportem. Ráda poslouchám hudbu a můj oblíbený hudební žánr je rádiový(dobrá písnička v rádiu = týdny poslouchání dokola a dokola).
Proč právě já: Myslím si, že na serveru se chovám dostatečně slušně a ovládám základní pravidla na takové úrovni, že bych to hráčům dokázala správně vysvětlit. Nejsem sice Vševěda, všechna pravidla opravdu neumím, každopádně se budu snažit doplňovat své mezery a chyby nedělat dvakrát.
Zkušenosti s CS:GO: CS-GO hraji už několik let a chození a střílení ( o tomhle by se dalo polemizovat) docela ovládám.
BAF
-
Nelaach - Kolemjdoucí
[Přijatá] Nelaach - JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nelaach - JB
Adminy poprosím o reference do PM, ale jestli umíš chodit a střílet, nebude problém.
Tryhard si uvědomí, že jeho neoriginální výlevy nikoho nezajímaj.
Tryhard si uvědomí, že jeho neoriginální výlevy nikoho nezajímaj.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
Re: [Reference]Nelaach - JB
Postupuješ k testům, najdi si mě na ts.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
Re: [Reference]Nelaach - JB
Přijatá jako admin-akademik 2 kola.
Vítej.
Vítej.
-
Janicka1114 - Kazatelův učeň