Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V] Private / Jailbreak 3

Příspěvekod RDMiwnl » 02 kvě 2020, 12:00

Nick hráče: Private

SID hráče: STEAM_1:0:177803447

Screen SID hráče: https://ctrlv.cz/vW6y

Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1130

Přibližný datum a čas: 2.5.2020 12:20

Server: Jailbreak 3

Popis situace: Prvních 5 kol, neustále narážky, někdy i nadávky. Podezření na ghosting za skore 3 : 3 echo, že je v šachtě ( vážně tam byl ). 8 kolo mi dal FK, jelikož padl simon a zabil mě. Skore 5 : 9 Private hodil gunu hráči. Skore 6 : 9 bere T gunu.

Důkaz: http://leteckaposta.cz/920255534
Hej poslouchej, hej slyšíš mě?
RDMiwnl
Amatér
Amatér

[V] Private / Jailbreak 3

od Rumcajz » 02 kvě 2020, 12:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Private / Jailbreak 3

Příspěvekod AirArts » 03 kvě 2020, 10:53

Vyjadrím sa k tomu len tak kratučko (za nadávku som sa ospravedlnil.. neviem už presne, lebo demo som nepozeral, ale viem, že to bolo na disko) potom, že hovorím Tčkam potkáni je úplne v mojom simonovaní normálne :D takže nice try. Ghosting ? (dostal som echo) <<-- úplne normálna veta u mňa, ak sa niekto hľadá xddd (admini tak isto poznajú, že to vravievam), okrem toho si kúp oči, lebo asi nesleduješ chat xd. Ten FK ? no neviem.. padol simon, druhý ho hneď na to zobral a mal si pustiť klávesnicu a myš, ak by tam bol nejaký časový rozdiel, že simona zoberie po nejakej chvíli, tak v pohode ti dám ti VD, ale nemám oči z laséru, aby som ochraňoval simona na čisto (T MAPE), kde chodia zo všetkých strán a ktomu presne spozorovať, že on si vzal simona sekundu po tom, čo si sa TY pohol :) :roll: :roll: . Tou T gunou myslíš glock ?, ktorý som hneď vyhodil a mal som celý čas v ruke nožík ? :D :D alebo to, že potom čo Tčko zoberie T gunu, tak že ju už nemôžem mať ? :D

Poviem ti to tak.. nedávaj zbytočnú prácu adminom. Sú to ľudia ako ty a tiež majú iné povinnosti ako riešiť blbosti :D

MIMORIADNE: Tu sa v krátkosti vyjadrím k tej pištoli, čo som hodil Tčku ako kontrolu.. bolo tam zmačknuté tlačítko, takže som mal podozrenie, že tam má niekto gunu a keďže každé CTčko chce minimalizovať vzburu, tak som si ich preveril pod dohľadom simona, ktorý ich so mnou taktiež kontroloval. x) X) X))) :idea: :idea:

ALOHA SEŇORITA! xd
Čo na srdci to na jazyku a .
AirArts
Amatér
Amatér

Re: Private / Jailbreak 3

Příspěvekod KiziaR » 07 kvě 2020, 09:36 VIP

Hráč Private zabanován za Neschopnost!
Zde Private dostane ban rovnou za Neschopnost, na serverech dostává upozornění jak ode mě, tak i od mých kolegů. Private začni se chovat jako člověk a ne jako zvíře :)
Děkuji za nahlášení :)
KiziaR
Profesionál
Profesionál

Zpět na JailBreak Servery