• Stránka 1 z 1
[V]BB / AngelSword
Čau chtěl bych tu vyřešit svůj problém s adminem AngelSword který podle více hráčů jedná urychleně a nepřiměřeně.
Před chvíli jsem hrál na serveru kde jsem s hráčem šel do base ve které jsme nevěděli jestli můžeme být ve dvou, když jsme se zeptali admina tak nevěděl a poté když hráčovi napsal na steam že tam nemůžeme být ve dvou tak i přesto jsem si myslel že tam můžeme být ve dvou jelikož si tím admin nebyl jistí a poté když jsem hráčovi napsal že at ho nebere vážně tak jelikož už měl pár problému na forku tak mi admin napsal at se profackuju a že jsme mu u zadku a hned poté jsem dostal kick a když jsem se znova připojil a napsal za co jsem dostal kick tak mi napsal znova že at se profackuju tak jsem mu odepsal že takhle se bude bavit doma a hned poté mi dal ban na chat.
Podle mého názoru si admin kompenzuje "spory" v zabíjení tím že mě banuje nebo poučuje jinak než ostatní hráče a taky si myslím že se admin na serveru jenom přetvařuje jelikož nadávky které mi posílá na steam když ho zabiju nebo nějakým způsobem nejsem na jeho straně jsou nesnesitelné.
Rád bych poukázal na to že kdybych napsal adminovi at si nafackuje nebo že mi je u zadku tak by mě určitě zabanoval nebo mi dal kick což mi přijde hloupé a ano vím že moje chovaní je taky blbé ale vždycky jsem za to byl potrestán což admin byl taky ale podle mého názoru v tom pokračuje a taky bych rád poukázal na to že admin ignoruje nadávky ostatních hráčů na mojí osobnost a vlastně ignoruje nadávky lidí s kterýma se zná osobně nebo se s nimi více baví a když se zeptám admina proč to ignoruje tak se brání tím že to neviděl nebo že má vypnutý voice.
Zde přiložím pár screenu http://leteckaposta.cz/298243325
Před chvíli jsem hrál na serveru kde jsem s hráčem šel do base ve které jsme nevěděli jestli můžeme být ve dvou, když jsme se zeptali admina tak nevěděl a poté když hráčovi napsal na steam že tam nemůžeme být ve dvou tak i přesto jsem si myslel že tam můžeme být ve dvou jelikož si tím admin nebyl jistí a poté když jsem hráčovi napsal že at ho nebere vážně tak jelikož už měl pár problému na forku tak mi admin napsal at se profackuju a že jsme mu u zadku a hned poté jsem dostal kick a když jsem se znova připojil a napsal za co jsem dostal kick tak mi napsal znova že at se profackuju tak jsem mu odepsal že takhle se bude bavit doma a hned poté mi dal ban na chat.
Podle mého názoru si admin kompenzuje "spory" v zabíjení tím že mě banuje nebo poučuje jinak než ostatní hráče a taky si myslím že se admin na serveru jenom přetvařuje jelikož nadávky které mi posílá na steam když ho zabiju nebo nějakým způsobem nejsem na jeho straně jsou nesnesitelné.
Rád bych poukázal na to že kdybych napsal adminovi at si nafackuje nebo že mi je u zadku tak by mě určitě zabanoval nebo mi dal kick což mi přijde hloupé a ano vím že moje chovaní je taky blbé ale vždycky jsem za to byl potrestán což admin byl taky ale podle mého názoru v tom pokračuje a taky bych rád poukázal na to že admin ignoruje nadávky ostatních hráčů na mojí osobnost a vlastně ignoruje nadávky lidí s kterýma se zná osobně nebo se s nimi více baví a když se zeptám admina proč to ignoruje tak se brání tím že to neviděl nebo že má vypnutý voice.
Zde přiložím pár screenu http://leteckaposta.cz/298243325
„V životě nemůžete čekat, až bouřka přejde, je nutné se naučit tančit v dešti.“
-
s1mpent - Pokročilý
[V]BB / AngelSword
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB / AngelSword
Zdravím, to že něco vytrhneš z kontextu je doopravdy vtipné. To ať si nafackuješ jsem ti napsal po tom, co jsi mě poučoval, ponižoval mě, nadával mi a psal různý další hovadiny a psal jsem ti ještě před tím, ať se uklidníš a nemeleš blbosti. Aby jsi si nafackoval by ti doopravdy prospělo. Chováš se jako spratek a potom nadáváš na druhý když si nenechají srát na hlavu.
Kick jsi dostal za tohle:
Provokuješ a divíš se, že tě někdo pošle do prdele. Myslíš si o sobě že jsi pán světa, vyhrožuješ a meleš blbosti.
Jak se z lesa volá, tak se z lesa ozívá.
Kick jsi dostal za tohle:
- Kód: Vybrat vše
angel?.
no že lžeš je problém.
protože je to pro dva.
angla neber tolik vážně.
Provokuješ a divíš se, že tě někdo pošle do prdele. Myslíš si o sobě že jsi pán světa, vyhrožuješ a meleš blbosti.
Jak se z lesa volá, tak se z lesa ozívá.
„Žij, jako bys měl zítra zemřít. Uč se, jako bys měl navždy žít.“.
---------------------------------------------
*III*Angelsword*III*
*III*Angelsword*III*
-
aprikas - Pokročilý
První věc kterou bych dodal je ta že pro tebe je provokace úplně cokoliv co se ti nelibí, nikde jsem tě neurážel a nenadával to si myslíš jenom ty protože je jednoduché říct že to bereš jako urážku/nadávku/provokaci jen proto aby jsi to mohl použít proti mně já taky můžu brát to že si napsal at si nafackuji jako urážku/provokaci.
Nikde nikomu nevyhrožuji to si jenom představuješ ve tvé bujné fantazii, vtipné je to že přidáš věc za kterou jsem dostal kick ale nikde nevidím důvod za co bych měl dostat ban.. hráči si na serveru vulgárně nadávají a jediné co dělat je to že na píšeš at si nenadávají a dál to neřešíš.
Nikde nikomu nevyhrožuji to si jenom představuješ ve tvé bujné fantazii, vtipné je to že přidáš věc za kterou jsem dostal kick ale nikde nevidím důvod za co bych měl dostat ban.. hráči si na serveru vulgárně nadávají a jediné co dělat je to že na píšeš at si nenadávají a dál to neřešíš.
-
s1mpent - Pokročilý
Nadávky řeším snad ze všeho nejvíc, ale to, že mě 2 mapy provokuješ, nadáváš, vyhrožuješ a spousty dalších věcí to už sem nedáš co ? Nic proti tobě nemám řeším tě stejně jako každého jiného. To možná vidíš jenom ty že je na tebe jiný metr než na všechny, říkám ti to teď řeknu ti to vždy, není to pravda na všechny se koukám stejně.
Když hráči nadávají, a já je upozorním tak toho většinou nechají a omluví se.
Když hráči nadávají, a já je upozorním tak toho většinou nechají a omluví se.
„Žij, jako bys měl zítra zemřít. Uč se, jako bys měl navždy žít.“.
*III*Angelsword*III*
*III*Angelsword*III*
-
aprikas - Pokročilý
Nuže... s adminom som prebral jeho vyjadrovanie, bol poučený o tom, ako sa správať. Čo sa teba týka sempent, v žiadnom prípade si neželám, aby si znevažoval adminov vyjadreniami typu neberte admina vážne a inými vyjadreniami. Za také vyjadrenia môžeš očakávať trest.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Tak znova.. nikde ti nevyhrožuji ani nenadávám.. bylo by fajn kdyby jsi si ujasnil co je vyhrůžka a nadávka protože ty bereš jako urážku/provokaci/nadávku všechno co se ti nelibí ale to už se opakuji.. no myslím si že více hráčů potvrdí že nadávky se na serveru řeší opravdu málo.. když někdo vulgárně nadává tak píšeš jenom klid, nenadávej a to je všechno ale když napíšu at se takhle bavíš doma tak dostanu ban
to je vtipné nemyslíš?...
rád bych věděl za co jsem dostal teda ten ban.. jediná věc kterou bych bral je ta že jsem napsal at tě nebere vážně za což jsem dostal kick.. ale nikde nevidím za co bych měl dostat ban..

rád bych věděl za co jsem dostal teda ten ban.. jediná věc kterou bych bral je ta že jsem napsal at tě nebere vážně za což jsem dostal kick.. ale nikde nevidím za co bych měl dostat ban..
-
s1mpent - Pokročilý
Re: [V]BB / AngelSword
Odpoviem ti za admina, odpoveď, za čo si dostal ban, máš priamo v screenshotoch, ktoré si sám dodal. Možno by si mohol prehodnotiť svoje vyjadrovanie na serveri. V prípade otázok mi píš PM, téma zamykám.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1