• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] dexyt nevim jake jb
admin psal 'mik' simon mu ho zapnul rekl at mluvi, nemluvil dostal hlavu dal mi ban za fk
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1712 zlomte mu ruce
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1712 zlomte mu ruce
- pikeec
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] dexyt nevim jake jb
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: dexyt nevim jake jb
Čus,
ano, napsal jsem "MIK", jak píšeš, ale Simon poté řekl „Kdo promluví, nebo stiskne voice, kromě DexyTa, má kill, můžeš mluvit.". Já nemluvil, protože jsem nemusel, kdyby řekl „Kdo promluví, nebo stiskne voice, kromě DexyTa, má kill, mluv." Tak musím mluvit ohledně FK. Vždy se snažím vysvětlit hráči proč dal FK, MFK, atd. Tobě jsem se to snažil vysvětlit také, ale odpovědi tohoto typu snad mluví za vše. Proto jsi dostal BAN.
Slovo "můžeš" znamená, že můžeš, ale NEMUSÍŠ.
Pokud máš něco proti mému tvrzení, tak dodej demo, protože ty nahlašuješ, demo musíš mít ty, já demo mám a koukal jsem na něj.
Každopádně, díky moc za rozesmání. Toto je dobré.
ano, napsal jsem "MIK", jak píšeš, ale Simon poté řekl „Kdo promluví, nebo stiskne voice, kromě DexyTa, má kill, můžeš mluvit.". Já nemluvil, protože jsem nemusel, kdyby řekl „Kdo promluví, nebo stiskne voice, kromě DexyTa, má kill, mluv." Tak musím mluvit ohledně FK. Vždy se snažím vysvětlit hráči proč dal FK, MFK, atd. Tobě jsem se to snažil vysvětlit také, ale odpovědi tohoto typu snad mluví za vše. Proto jsi dostal BAN.
2020-05-02 14:53:14 ok sasku. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_crime_lf
2020-05-02 14:53:07 ?. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_crime_lf
2020-05-02 14:52:47 tvuj problem. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_crime_lf
2020-05-02 14:52:47 noa napsal si mik. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_crime_lf
2020-05-02 14:52:32 mel mluvit. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_crime_lf
Slovo "můžeš" znamená, že můžeš, ale NEMUSÍŠ.
Pokud máš něco proti mému tvrzení, tak dodej demo, protože ty nahlašuješ, demo musíš mít ty, já demo mám a koukal jsem na něj.

Každopádně, díky moc za rozesmání. Toto je dobré.

zlomte mu ruce

-
DexyT - Drbna
co to pises za chujoviny? vetsina ct a adminu za tohle zabijeji, nepis kokotiny
- pikeec
- Kolemjdoucí
Ahoj,
v takomto prípade, ako popisuje situáciu admin, nemusel hovoriť. Simon mal povedať napr. Dexyt hovor, atď. Ak si ho zabil za to, že Simon povedal: "Môžeš hovoriť," tak si mu dal FK.
Sťažnosť bez dôkazov - zamietnutá.
v takomto prípade, ako popisuje situáciu admin, nemusel hovoriť. Simon mal povedať napr. Dexyt hovor, atď. Ak si ho zabil za to, že Simon povedal: "Môžeš hovoriť," tak si mu dal FK.
Sťažnosť bez dôkazov - zamietnutá.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1