• Stránka 1 z 1
[V] Žádost o unban
Dobrý den, psalo se 2020, 01.01, kdy jsem si šel zahrát komunitní servery. (mirage only) Jak ty dny plynuly začal jsem tak trošku nenávidět jednoho tamního admina, který se jmenuje 12y.o. Šlo prostě o to že se mi posmíval za můj nízký věk (12 let). Vysmíval se mi v chatu, vysmíval se mi prostřednictvím změněním jeho jména atd.. A když jsem byl naštvaný napsal jsem si do jména ;leez1 je buzer***. Tehdy jsem to ještě neměl s cenzurou. Když mě to v chatu napomenulo abych si změnil jméno dal jsem si tam cenzuru. Pak ale asi o 1min. později mě to vyhodilo a dostal jsem ban na kom. servery. Udělal jsem chybu. Já vím. O proto bych chtěl svou chybu napravit tím že požádám o unban. ****děkuji za pochopení a předem i následné vyhodnocení****
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Kocn3r
- Kolemjdoucí
[V] Žádost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban
Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám.
-
AwpOnly - Spamer
Čau,
rozhodně srdceryvná povídka, ale zkus to napsat podle vzoru, možná z toho pak něco pochopím.
jak-pozadat-o-unban-t77993.html
rozhodně srdceryvná povídka, ale zkus to napsat podle vzoru, možná z toho pak něco pochopím.
jak-pozadat-o-unban-t77993.html
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Ban za vulgárny nick už určite skončil a z popisu situácie bol udelený právom, preto si dovolím UB žiadosť uzavrieť, nech nám tu nestraší.
Vyriešené.
Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1