Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Žádost o unban

Příspěvekod Kocn3r » 01 kvě 2020, 15:14

Dobrý den, psalo se 2020, 01.01, kdy jsem si šel zahrát komunitní servery. (mirage only) Jak ty dny plynuly začal jsem tak trošku nenávidět jednoho tamního admina, který se jmenuje 12y.o. Šlo prostě o to že se mi posmíval za můj nízký věk (12 let). Vysmíval se mi v chatu, vysmíval se mi prostřednictvím změněním jeho jména atd.. A když jsem byl naštvaný napsal jsem si do jména ;leez1 je buzer***. Tehdy jsem to ještě neměl s cenzurou. Když mě to v chatu napomenulo abych si změnil jméno dal jsem si tam cenzuru. Pak ale asi o 1min. později mě to vyhodilo a dostal jsem ban na kom. servery. Udělal jsem chybu. Já vím. O proto bych chtěl svou chybu napravit tím že požádám o unban. ****děkuji za pochopení a předem i následné vyhodnocení****
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kocn3r
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Žádost o unban

od Rumcajz » 01 kvě 2020, 15:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban

Příspěvekod AwpOnly » 01 kvě 2020, 15:20 VIP

Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám.
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod polskasila » 01 kvě 2020, 22:26 VIP

Čau,
rozhodně srdceryvná povídka, ale zkus to napsat podle vzoru, možná z toho pak něco pochopím.
jak-pozadat-o-unban-t77993.html
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Příspěvekod ericek111 » 04 kvě 2020, 10:43

Ban za vulgárny nick už určite skončil a z popisu situácie bol udelený právom, preto si dovolím UB žiadosť uzavrieť, nech nám tu nestraší.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost