I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Chyba (nevěděl jsem kam jinam zařadit)

Příspěvekod Strike14 » 04 kvě 2020, 20:33

Dobrý den, dnes jsem hral klasicky JailBreak, hráli jsme hru že jeden bude oslepen a druhý ho bude navigovat (byl jsem ten oslepený), když jsme to nedokázali dostal jsem samozřejmě kill, bohůžel jsem byl i ve spectatu stále oslepen. Důkaz ve formě videa: http://leteckaposta.cz/882433919
Strike14
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Chyba (nevěděl jsem kam jinam zařadit)

od Rumcajz » 04 kvě 2020, 20:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Chyba (nevěděl jsem kam jinam zařadit)

Příspěvekod ericek111 » 04 kvě 2020, 20:56

Snažil som sa Ťa odslepiť, ale ako mŕtveho na Teba príkaz nefungoval. Dúfam, že ďalšie kolo už si riadne videl, ale predpokladám, že áno, keďže si nepamätám, že by si niečo písal.

S Tvojim dovolením presuniem tento topic do sekcie bugy na serveroch, ak si túto vec neželáš ďalej riešiť ako sťažnosť.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy