Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Žádost o unban

Příspěvekod kony543 » 04 kvě 2020, 16:14

Dobrý den chci požádat o unban, který udajne souvisi s nejaky hracem snooxx, co jsem koukal tak dostal ban cca 2 dny zpet za cheating , a já za nej ted trpim pac pry mam stejnou ip adresu ,, takze bohuzel jsem si koupil vip ale nevyuzuju :( nebo nejaka rada ? jak toto cele vyresit ? prosim o odpoved diky SydNey.

Názov topiku: / Survival / Cheaty
Váš nick v hre: SydNey
Odkaz z banlistu: http://mc.gamesites.cz/
kony543
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Žádost o unban

od Rumcajz » 04 kvě 2020, 16:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban

Příspěvekod fandasliz » 04 kvě 2020, 17:03 VIP

Zabanoval jsem účet SnOoXx za použití x-ray a flyhacku. Důkaz: https://www.youtube.com/watch?v=v4OoR9xyldk.
Následně jsi se připojil z účtu jakew0w, tak jsem tě upozornil, že bys mohl dostat ipban a odpojil jsi se.
Ale dnes jsi hrál na dalším účtě SydNey, tak jsem zabanoval původní nick za obcházení banu. Jelikož máš ban i ty, tak to pouze dokazuje, že se jedná o tebe.
PS: Stačí podat unban žádost 1x.
fandasliz
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA

Příspěvekod kony543 » 04 kvě 2020, 18:09

To není možné když jsem začal hrát dnes s Drakem :)
po dlouhe dobe clovek cche zase opet hrat na svem drivejsim oblibenem serveru a jeste zjistim že jsem nejaky cheater , ktery vubec nejsem , jen pouze nejaky omyl :) ale pokud si banoval hrace snoxx a me muzes mi prosim poslat moji i jeho ip adresu prosim ? dekuji :)

PS: i kdyz jsem poctivi hrac a koupil jssem si 2x unban tak stale nic :) kdyztak dolozim potvrzeni objednavek :)
dekuji za odpoveed SydNey
kony543
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DogeTennant » 05 kvě 2020, 23:37 VIP

Zdá se mi jako moc velká náhoda že se hráč se stejnou IP připojí na server 2x pod dvouma nickama a hned další den se připojí "jiný" hráč s úplně stejnou IP. Nicméně jsem si nemohl nevšimnout že sis změnil IP adresu a hraješ na serveru dál přesto že si měl počkat do vyřešení této unban žádosti. Tudíž ti musím dát ban i na tvůj nick.

Pokud máš zájem o to si unban koupit a nejde ti to, kontaktuj přímo Khertyse s co nejvíce infem.

e. Doge: hráč si koupil ub, vyřešeno.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA

Zpět na Unban Žádost