Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Niggachu/Jailbreak

Příspěvekod niggachu » 05 kvě 2020, 23:59

Nick na serveru: Niggachu

SID: STEAM_1:1:218656980

Věk: 17 let

Mé HlStats
: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=44817

Bany, které jsem dostal: Bohužel jsem dostal pár banů, kvůli tomu, že jsem v tu dobu moc neovládal pravidla a hrál s kamrády, kteří mě naváděli, abych dával MFK.

Něco o mně: Jmenuji se Jiří. Jsem z menší vesnice, která se nachází poblíž rybníku Myslívák. Věnuji se sportům, mám rád zábavu, miluji hry, jsem přátelský, milý, šikovný a přesný, prostě jsem takový jaký jsem. Bohužel má minulost nebyla úplně růžová. Na začátku jsem neuměl vůbec pravidal a ani se mi je nechtělo učit :( Kvůli tomu že hráči nechápali to co po nich chci tak jsem jim často dával FK. Ale jelikož jsem se změnil, a to díky mým kamarádům, kteří mě podpořili když jsem na tom nebyl úplně nejlépe.

Proč právě já: Nejsem moc sprostý, v poslední době se snažím vyjadřovat slušně a myslím si, že se mi to daří :). Jsem důsledný. Myslím si, že když budu na serveru tak že když budu na serveru tak se nikdo nemusí bát toho, že by jim někdo kazil hru. Kdyby měl někdo nějaký problém tak mu dokážu pomoci.

Zkušenosti s CS:GO: Na hře CS:GO mám nahráno 2750 hodin, tudíž vím jak hra funguje. Většinu času jsem odehrál na komunitních serverech, kde jsem si většinou povídal s lidmi. Můj aktuální rank je MGE. Hru velmi dobře ovládám.
niggachu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Niggachu/Jailbreak

od Rumcajz » 05 kvě 2020, 23:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Niggachu/Jailbreak

Příspěvekod Satox » 06 kvě 2020, 00:00 VIP

Myslím si že se převýchova povedla a vřele doporučuji.
Obrázek
Satox
Pokročilý
Pokročilý

Re: Niggachu/Jailbreak

Příspěvekod Janicka1114 » 07 kvě 2020, 07:44

Zamítnuto.
Janicka1114
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Nábory Adminů