I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Mari/Jailbreak#1

Příspěvekod david5503 » 07 kvě 2020, 21:49

1.Hrala sa mapa jail_rats ja som dal zákaz stáť a povedal som nech doplnia bližšie ku mne čo spravili náhle som sa posunul a hráči sa nechali nachytať tak som ich zabil , každopádne viem čo hovorím a povedal som doplňte ale Mari tam počul doplnujte jasne nestalo sa to prvýkrát preto som mu povedal nech si pozrie demo a ak som to zle povedal kľudne berem na seba a može mi dať ban. Ale on si bol istý že som to tak povedal a nechcel si ani preveriť demo každopádne ban nemám keďže som mal pravdu ale tu ide skorej o to že si ani nepreveril kto má pravdu a veril CT ktoré tam tiež hustili kraviny chceli aby som dostal ban no nevydarilo sa. Každopádne omluvu nebuďem prijímať a admin by mal byť poučený o tom ako riešiť podobné situácie a je mi jedno aký istý si bol keď to neni preverené na 100% tak nemá čo zasahovať do hry. Celkom ma to nasralo keďže som chcel hrať za CT ešte aspoň tú mapu ako keby to bol koniec mapy tak mi je to asi jedno ale prosťe ja viem čo hovorím a on si je ešte istý že som to tak nepovedal.
2. http://hltv.fakaheda.eu/20312-200507192 ... ts.dem.zip
8:54
Obrázek
Obrázek
david5503
Zkušený
Zkušený

[V]Mari/Jailbreak#1

od Rumcajz » 07 kvě 2020, 21:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mari/Jailbreak#1

Příspěvekod Poland » 07 kvě 2020, 22:50

V tom příkazu ti bylo špatně rozumět, stejně jako já, tak i ostatní CT jsme ti všichni rozuměli "doplňujte". V dalším kole jsem ti řekl ať jim radši nahlásíš VD, ať nejsou problémy. Ty jsi však byl arogantní a VD si jim dát nechtěl, i když ti vážně bylo v tom příkazu zle rozumět, jak si dával příkazy.

Přehoz jsem ti dal za to, že si místo toho volil způsob arogance + máš vězně zabavit, ne se jich každé kolo zbavit. Ban jsem ti nedával, protože jsem neměl důvod proč ti ho taky dát, když jsem nevěděl, zda si dal FK nebo ne. Demo jsem si jinak pouštěl, hned v tom kole jsem se odpojoval a checkoval ho na pomalé rychlosti, jaký příkaz si dal. :) A ano, je tam slyšet "doplníte" jenže to zní dost podobně jako doplňujte. V tom momentě ti nebylo v té větě zcela hezky rozumět a jak já, tak i celý CT tým jsme rozuměli "doplňujte", nepočítaje T.

Přehoz ti byl dán z důvodu arogantního přístupu + stačí jedno kolo, kde dáváš příkazy, kde všichni pochcípají do 30 s, nemusíš je spamovat.

Jinak taky nemusíš v té poště vyhrožovat..
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod asdfJB » 07 kvě 2020, 23:11 VIP

S adminom som to prebral a on si teda nabudúce určite dá pozor na tvoje príkazy, pretože ako píšeš, bolo ti jasne rozumieť: "Doplníte ku simonovi."

Spôsob tvojho vyjadrovania sa a arogancie je známy, ale to ja riešiť nebudem.

Sťažnosť oprávnená.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod david5503 » 07 kvě 2020, 23:25

asdfJB píše:S adminom som to prebral a on si teda nabudúce určite dá pozor na tvoje príkazy, pretože ako píšeš, bolo ti jasne rozumieť: "Doplníte ku simonovi."

Spôsob tvojho vyjadrovania sa a arogancie je známy, ale to ja riešiť nebudem.

Sťažnosť oprávnená.

Nijak arogantný som nebol ak si pozrieš to demo ja som mu povedal slušne že mari ja som povedal doplníte a on si začal zase hustitť svoje že no to si nepovedal tak ja som mu potom povedal nech si pozrie demo a až ptm nech mi dá ban alebo čo už chce ale on si stál za slovom a to že som povedal že VD nebudú nebolo arogantné bola to tá správna vec keďže FK nedostali takže nepíšte tu hovadiny obaja že som arogantný možno som nasraný ale arogantný nie. Odomňa vše.
Obrázek
Obrázek
david5503
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy