Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Omluva

Příspěvekod eda30 » 31 črc 2013, 10:04

Zdravím celý GS.Muj bratr si požádal o práva na AV 1.Tam mu to Anyz@ zamitla protože lhal věk.Já (jeho bratr)jsem si napsal dvě žádosti na public 1 a na FY Maps 2.Kinderman mi to zamítnul protože si mylel že já jsem on a že lžu o svém věku.Ja vám přísahám že ja jsem jeho bratr akorát všechno pišu na jeho učtu a aji pod nickem .:LoSeR:. hraju protože on už s CS skončil.
Tímto vás prosím o duvěru jak od SA Fy Maps 2 ktrerý si mě asi odebral s přátel na steamu,tak i Kindermana.
Gamesites jako portál je muj vzor.Já opravdu nemam zapotřebí lhát.
Vim aji to že Anyz@ mému bratrovi poslala odkaz na hokejový klub HC RT Torax Poruba kde muj bratr hraje a taky chytá.
Určitě si budete myslet že si to vymýšlím a že to je jenom nějaký výmysl.
Moc vás prosím,popřemýšlejte nad tím.A ještě jednou se omlouvám aji za sveho bratra Matěje Remiáše(mužete si to ověřit na webu ww.hcporuba.cz.Ja se jmnuji Jirka a je´ště jednou přísahám bohu že když mě pustíte a budu adminovat na GS Fy Maps2(Pokud mě SA vezme)tak vás nezklamu.

Děkuji za pozornost a s pozdravem .:LoSeR:.(A ještě jednou JÁ NELŽU!)
eda30
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Omluva

od Rumcajz » 31 črc 2013, 10:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Omluva

Příspěvekod smile0300 » 31 črc 2013, 11:32

:D máš smulu asi.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
smile0300
Mistr
Mistr

Příspěvekod kuk » 31 črc 2013, 11:39

Dva hráči na stejným PC se stejným nickem a stejným účtem na fóru. Co čekáš? Založ si tady svůj vlastní profil, používej svůj vlastní nick a zkus to příště.
Aji koupě steamu by to vyřešila.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
kuk
Mistr
Mistr

Příspěvekod eda30 » 31 črc 2013, 12:10

Šak já jsem si koupil svuj steam.
eda30
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Luther » 31 črc 2013, 12:40

eda30 píše:Zdravím celý GS.Muj bratr si požádal o práva na AV 1.Tam mu to Anyz@ zamitla protože lhal věk.Já (jeho bratr)jsem si napsal dvě žádosti na public 1 a na FY Maps 2.Kinderman mi to zamítnul protože si mylel že já jsem on a že lžu o svém věku.Ja vám přísahám že ja jsem jeho bratr akorát všechno pišu na jeho učtu a aji pod nickem .:LoSeR:. hraju protože on už s CS skončil.
Tímto vás prosím o duvěru jak od SA Fy Maps 2 ktrerý si mě asi odebral s přátel na steamu,tak i Kindermana.
Gamesites jako portál je muj vzor.Já opravdu nemam zapotřebí lhát.
Vim aji to že Anyz@ mému bratrovi poslala odkaz na hokejový klub HC RT Torax Poruba kde muj bratr hraje a taky chytá.
Určitě si budete myslet že si to vymýšlím a že to je jenom nějaký výmysl.
Moc vás prosím,popřemýšlejte nad tím.A ještě jednou se omlouvám aji za sveho bratra Matěje Remiáše(mužete si to ověřit na webu ww.hcporuba.cz.Ja se jmnuji Jirka a je´ště jednou přísahám bohu že když mě pustíte a budu adminovat na GS Fy Maps2(Pokud mě SA vezme)tak vás nezklamu.

Děkuji za pozornost a s pozdravem .:LoSeR:.(A ještě jednou JÁ NELŽU!)

Taky mám bratra a problém jsem s tím neměl, oba jsme adminovali atd. I účet zde na forku máme společný ale už ho využívám jen já (Luther junior). Měl jsi jim to vysvětlit od začátku a pořádně. :D
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod eda30 » 31 črc 2013, 13:07

Ano měl a moc toho lituju.Tedka už je to asi stejně jedno protože Kinderman a hlavně HTCinfo SA od Fy Maps 2 jsou na mě naštvaní.Hrozně moc mě to mrzí že jsem vám to nevysvětlil. :(
eda30
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod hTcinfo » 31 črc 2013, 13:28 VIP

Jednoduše řečeno, řekni mi jak ti máme veřit?:D jak máme asi tak vědět, když pod stejnou IP máš bany i dokonce pod stejným nickem. Aspoň máš ponaučení pro příště..

Možná je to shoda náhod možná ne, ale komu máme věřit? kdokoli by tohohle mohl lehce zneužít a poškodit GS a to nikdo nechce. Beru to jako uzavřené není co tady řešit.. - stejná IP, identický nick jako máš ty = že sis měl ohlídat kdo dostává bany pod stejnou ip a nickem a nebo si dát normální nick a nepoužívat ten stejný.

Zkus to jindy ;)

LOCK.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Příspěvekod KiNdErMaN » 31 črc 2013, 22:14

Lzes, na coz mame dukazy. Zkousej to jeste dale a prijde i ban.
Lock, nemam rad lhare.
Obrázek
KiNdErMaN
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Volná debata