Zde si můžete zažádat o odemčení slotu na další postavu.

[Schváleno] Žádost o druhou postavu

Příspěvekod TheRebel24 » 09 kvě 2020, 12:31

Steam:https://steamcommunity.com/id/rebelousthekapr/
Aktuální počet postav: 1
Jméno postavy: James Bryan
Datum narození postavy: 5/12/1992
Vlastnosti postavy: Tvrdohlavý, přátelský, nedůvěřivý, arogantní
Příběh postavy: Narodil jsem se na jaře v roce 1992, v Los Angeles. Byl jsem vlastně nechtěně, moje matka, které bylo 20, málem potratila, protože mě nechtěla. Můj otec, který byl věčně v luftu, nebo na policejní stanici nebo dělal něco nelegálního – většinou vykrádal domy, obchody aby si za peníze co z nich měl mohl koupit drogy a aby nás uživil. Mého otce jsem si skoro vůbec neužil, matky taky ne, většinou se o mě starala moje babička, která mě měla ráda z celého srdce. Děda umřel těsně předtím, než jsem se narodil, ale nikdo mi nikdy neřekl, proč. Neměl jsem dětství jako ostatní. Mí rodiče se o mě nestarali a tak jsem neměl žádné zázemí, nic, kde bych mohl trvale být a to mě naučilo být samostatný, starat se o sebe a tak nějak žít pouličním životem. Asi ve čtrnácti, jsem narazil na partu, ve které jsem se seznámil s mým tehdejším nejlepším kamarádem. Začal jsem kouřit, krást věci v obchodě a tím to začalo. Párkrát jsme vykradli i obchody, ale pak to teprve začalo brát na obrátkách. Postupem času jsme se ve městě dostávali výš a výš, až jsme se dostali do drog – začali jsme je z počátku jen přeprodávat, poté jsme je ale začali i distribuovat. Ne přímo já, ale další členové gangu. Když v tom jeden večer, měli jsme domluvené s druhým gangem předání drog, se objevil můj otec. Poznal jsem ho na první pohled. Měl jsem hodně špatný pocit, přestože se to sice nám nikdy nestalo, že nás chce někdo ojebat. Na chvíli jsem se mu podíval do očí, ale oni vytáhli zbraně a začali střílet. Vytáhli jsme je taky. Vzali si mě jako rukojmího, chtěli po mě všechnu trávu co jsme měli domluvenou. Dal jsem jim to, když v tom, otec se mi podíval do očí a chvíli se pozastavil. Ležel jsem na zemi a myslel jsem, že toto je jeden z mých posledních okamžiků života. Když v tom jsem uslyšel policejní sirény – stejně jako otec. Otec se rozběhnul pryč, já jsem utekl taky a slyšel jsem výstřely. Poté už jsem o otci nikdy neslyšel – po této akci jsem se okamžitě sbalil a odletěl do Los Santos, z mých posledních peněz. V Los Santos se teď budu chtít usadit a vybudovat si nějaký respekt a zapojit se do nějakého gangu.
"To insure the adoration of a theorem for any length of time, faith is not enough, a police force is needed as well." - Anonymous R5 3600, GTX 1070, 16GB RAM, AiO, X370 Gaming Carbon PRO, 512GB SSD, 4TB HDD, 620W Seasonic
TheRebel24
Zkušený
Zkušený

[Schváleno] Žádost o druhou postavu

od Rumcajz » 09 kvě 2020, 12:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Zpět na Žádosti o další postavy