Zde si můžete zažádat o odemčení slotu na další postavu.

[Schváleno] Žádost o postavu. ( NOVÁ POSTAVA PO CK )

Příspěvekod Maksik » 10 kvě 2020, 01:43

Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198223691556
Aktuální počet postav: 0
Jméno postavy: John Salieri
Datum narození postavy: 21.5 1975
Vlastnosti postavy: Trpělivý , Ambiciozní
Příběh postavy:
Narodil jsem se v Californii konkrétně v roce 1975, můj táta byl mafián kterýž se narodil taky v Californii vím zní to divně,ale až jeho dědeček se narodil na Sicílii. Můj Taťka ale chtěl abych se nedal na stejnou dráhu, tudíž jsem plnil jeho přání a šel jsem na lékařskou fakultu, měl jsem dělat doktora ale taťku v posledním ročníku lekařské fakulty zavřeli. A já začal postupně cítit že se chci pomstít, zkontaktoval jsem tedy lidi se kterýma táta pracoval a ti mě 2 roky zasvěcovali v bussinesu mafie, když jsem již byl dle jejich slov hoden být právoplatným členem mafie tak mě zavedli k Donovi, který mě přijal za právoplatného člena. Když mě příjmal tak zapálil obrázek Ježíše Krista, a zeptal se mě zda-li vím co se s ním stalo, odpověděl jsem mu že ano, že byl ukřižovaný. A samotný Don mi řekl že pokuď poruším některé z pravidel skončím jako on, že shořím v pekle. V tu dobu jsem si začal uvědomovat že vstupuji do nového života, do života plného nasilí drog a špíny. A i přesto mě to nevadilo přeci jen, chtěl jsem pomstít mého Tatínka kterého federálové denně vyslíchali. Plynul čas já jsem již za sebou něco u Mafie měl zažito, a najednou si čtu v poklidu ráno noviny a tam se psalo o tom že utekl nějáký vězeň z té věznice kde byl táta, začal jsem zjištovat o tom více a najednou jsem se doslechl že to byl zrovna můj Taťka. Nevěděl jsem co mám dělat jelikož jsem počítal s tím že budou chtít i mě dostat do vězení. V dobu jsem si řekl že je čas se přestěhovat a začít svojí rodinu, Přestěhoval jsem se do Los Santos kde jsem si našel ženu Chloe Briefrevou, Se kterou jsem si udělal dítě které se jmenovalo Lucas a narodil se v roce 2000, už v tu dobu jsem věděl že to je malej mafiánek kterej bude

taktéž chtít změnit svět. Když bylo Lucasovi 14let tak zemřela Chloe. Otřáslo to jak mnou tak malým Lucasem. Zůstal jsem na to uplně sám. Byly dny kdy sám přišel Lucas za mnou že mu chybí maminka, byly to ty nejhorší dny mého života když jsem viděl mého syna se utápět v depresích. I když jsem tak nějak počítal s tím že je malý na to aby to pochopil, on nebyl mentálním věkem byl uplně na jiné úrovni než normálni děti ve 14ti letech. Chápal to až moc dobře.
Jednoho večera jsem popíjel víno a koukal se tak na krb a v hlavě si říkal co teď, napadlo mě začít s tím co jsem dělal v Californii s tím rozdílem že ten nejvyšší budu já a nikdo semnou nebude vyjebávat, jako to bylo v Californii kde to bylo plné lží a pověr. Přišel ke mě toho večera Lucas že mě má rád, a že si jde lehnout. Dal jsem mu pusu na čelo a poslal ho spát.

Chapter 2.
Již uplynul nějáký ten čas mě je 45 a Lucasovi 20. Začali jsme v tom spolu jako Táta a Syn, odkoupili jsme restauraci a dali jsme jí jméno Golden Rose proč? jelikož Chloe měla voňavku jménem Golden Rose, a vždycky to tam voňelo v té restauraci právě jako ona. Chodili jsme tam rádi nabrali jsme tam nějákého podivína který se o to stará za nás, aby jsme se mohli zaměřovat na jiné věci. Nyní teprve začíná ta správná sranda. Prodej drog , Zbraní. Vedl jsem Lucase k tomu aby nikdy nebral drogy pouze prodával. Tak budeme doufat že se toho bude držet.
„Na konci vždy vše dobře dopadne. A jestli to dobře nedopadlo, tak to potom ještě není konec.“
— John Lennon
Maksik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Schváleno] Žádost o postavu. ( NOVÁ POSTAVA PO CK )

od Rumcajz » 10 kvě 2020, 01:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o postavu. ( NOVÁ POSTAVA PO CK )

Příspěvekod Trsak » 10 kvě 2020, 01:52 VIP

Schváleno, slot přidělen.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Zpět na Žádosti o další postavy