• Stránka 1 z 1
[V] Wegazz - Neschopnosť admina
Název tématu [Server / Nick admina]: MirageOnly / Wegazz
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198027986624
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin vôbec nevie ako banovať a ani čo banovať. Došiel som si zahrať na Mirage server kde bol aj Wegazz. Bol tam aj jeden hráč ktorý sa volal My Own Skill, ktorý mi tam začal písať blbosti, tak som napísal dotyčnému hračovi aby už nič radšej nepísal. Začal znovu písať do chatu blbosti, tak som mu napísal nech nepláče. Wegazz mi na to napísal, že mi dá za to mute ked neprestaneme. Hráčovi som nič zlé nenapísal. Ak admin nevie čo som napísal, nech radšej nedáva nikomu mute. S Wegazzom som si potom písal na Steame, kde ďalej zo seba robil šaška. Wegazz, bohužiaľ ak máš práva, tak nemáš všetko. Nabudúce si prosím nehraj na niečo viac, mockrát díky!
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:
Toto písal hráč My Own Skill - Takto pekne ma hráč furt provokoval a admin to neriešil, na to som mu napísal:
Toto som mu napísal vtedy, keď ma začal provokovať.
Já napíšem hráčovi, že nech nepláče tak je zlé.. Príde admin a čo nenapíše???
Napísať niekomu bezdôvodne aby neplakal tak od admina to podľa mňa v poriadku neni.
Teraz došiel drzý a arogantný admin ktorý na to napísal:
Je podľa vás aby sa takto spraval admin?.. Na to mu hráč napísal "slovník" .. Znovu admin arogantne odpovie a napíše:
Admin by mal isť vzorom ostatným hráčom a na serveru sa nespravať vulgárne, alebo nie ?
Prichádza ďalšia časť..
Adminovi som napísal, že je na serveru hráč s rovnakým menom ako aj admin (black).. Tu je moja správa:
Admin mi na to napísal:
Admin nie je schopný riešiť situácie.
Ďalšia časť sťažnosti:
Boli živé 4T a 1CT - Posledné živé CT bol Wegazz.
Tčka "vybojovali" Bčko, plantli tam a Wegazz napísal, že 4v1 a neplantujete? - Dôkaz: Screen
Na to mu napísal hráč My Own Skill:
Napísal to síce hráč drzo, ale v tom mal pravdu. No admin mu na to dal hneď ban. Admin začal do chatu písať blbosti, pretože nesleduje hru a potom keď sa mu už niečo nepáči tak to banuje.
Ešte chcem dodať, že na hráča My Own Skill som skoro vôbec nič nepovedal a admin sa začal spravať arogantne aj keď by mal ist hráčom prikladom. Písal som si s ním aj na steame a stal si za svojím..
Trošku zo steam chatu:
[20:27]
Wegazz:
:D

bdueš žalovat jo
Wegazz:
jo:D
za mute
Chat hráča My Own Skill
Chat admina Wegazz
Wegazz, poviem ti to takto, keby sa na servery a na steame nespravaš arogantne, možno by ani táto sťažnošť nebola.
Prajem pekný zvyšok večera - Česť - s pozdravom Tatsumi 愛.
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198027986624
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin vôbec nevie ako banovať a ani čo banovať. Došiel som si zahrať na Mirage server kde bol aj Wegazz. Bol tam aj jeden hráč ktorý sa volal My Own Skill, ktorý mi tam začal písať blbosti, tak som napísal dotyčnému hračovi aby už nič radšej nepísal. Začal znovu písať do chatu blbosti, tak som mu napísal nech nepláče. Wegazz mi na to napísal, že mi dá za to mute ked neprestaneme. Hráčovi som nič zlé nenapísal. Ak admin nevie čo som napísal, nech radšej nedáva nikomu mute. S Wegazzom som si potom písal na Steame, kde ďalej zo seba robil šaška. Wegazz, bohužiaľ ak máš práva, tak nemáš všetko. Nabudúce si prosím nehraj na niečo viac, mockrát díky!

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:
2020-05-11 20:16:55 takže mute a čusák. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:16:54 ale už mě nebaví se hádat s hloupýma lidma. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:16:31 mluvil jsi na mě. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:15:41 to jsi asi nebyl ty co ?. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:15:36 Legend Tatsumi 愛 : už nepláč prosím. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:15:31 Legend Tatsumi 愛 : My Own. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:15:10 kdo se baví semnou ?. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:15:06 xddddddddddd. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:14:55 baví se někdo s tebou šašku ?. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:14:23 asi jste všichni vadný pokud si myslíte že je někdo stejnej na PC jako v realu. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:12:58 mě totiž nechtěj ani tlustý holky . Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
Toto písal hráč My Own Skill - Takto pekne ma hráč furt provokoval a admin to neriešil, na to som mu napísal:
2020-05-11 20:23:37 ty už radšej nepíš. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:23:30 My own skill. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:14:41 už nepláč prosím. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
Toto som mu napísal vtedy, keď ma začal provokovať.
Já napíšem hráčovi, že nech nepláče tak je zlé.. Príde admin a čo nenapíše???
2020-05-11 20:42:31 nemusíš furt plakatmísto toho jednej. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
Napísať niekomu bezdôvodne aby neplakal tak od admina to podľa mňa v poriadku neni.
Teraz došiel drzý a arogantný admin ktorý na to napísal:
2020-05-11 20:03:12 proč do každýho jebešM. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
Je podľa vás aby sa takto spraval admin?.. Na to mu hráč napísal "slovník" .. Znovu admin arogantne odpovie a napíše:
2020-05-11 20:03:58 český. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
Admin by mal isť vzorom ostatným hráčom a na serveru sa nespravať vulgárne, alebo nie ?
Prichádza ďalšia časť..
Adminovi som napísal, že je na serveru hráč s rovnakým menom ako aj admin (black).. Tu je moja správa:
2020-05-11 20:43:49 ved black. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:43:34 nevadí, že sa hrač vola rovnako ako admin?. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:43:28 Wegazz. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
Admin mi na to napísal:
2020-05-11 20:44:02 netuším. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:44:00 asi nevadí. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
Ďalšia časť sťažnosti:
Tčka "vybojovali" Bčko, plantli tam a Wegazz napísal, že 4v1 a neplantujete? - Dôkaz: Screen
2020-05-11 20:45:55 příště defuse. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:45:45 admin spamatuj se . Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
Napísal to síce hráč drzo, ale v tom mal pravdu. No admin mu na to dal hneď ban. Admin začal do chatu písať blbosti, pretože nesleduje hru a potom keď sa mu už niečo nepáči tak to banuje.
Ešte chcem dodať, že na hráča My Own Skill som skoro vôbec nič nepovedal a admin sa začal spravať arogantne aj keď by mal ist hráčom prikladom. Písal som si s ním aj na steame a stal si za svojím..
Trošku zo steam chatu:
Wegazz:
:D

bdueš žalovat jo
Wegazz:
jo:D
za mute
Chat hráča My Own Skill
Chat admina Wegazz
Wegazz, poviem ti to takto, keby sa na servery a na steame nespravaš arogantne, možno by ani táto sťažnošť nebola.
Prajem pekný zvyšok večera - Česť - s pozdravom Tatsumi 愛.
-
AwpOnly - Spamer
[V] Wegazz - Neschopnosť admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Wegazz - Neschopnosť admina
Zistil som, že sa hráč môže volať rovnako ako admin, v tomto prípade sa ospravedlňujem.
Ale zas .... Mám tam aj iné veci v sťažnosti.. 

-
AwpOnly - Spamer
Vezmeme to postupně. Když už sis dal práci s tím tu vypisovat i když si jsem tě nijak nepotrestal. Což úplně nechápu.
1.
- My own skill rejpe do každýho a věčně se mu něco nelíbí, ty si moc dobře věděl, že se chytne každýho slova aby měl důvod psát výplody svojí mysli. Hádali jste se tam půl hodiny, normální lidi nezajímá, kdo má většího pindíka a kdo koho utře víc.
2.
- To bylo na něj, potom, co půl hodiny psal, že někdo hraje jako bot, a byl věčně s něčím nespokojenej.
3.
- To bylo zase na něj, kdy si stěžoval a já mu todle napsal ve smyslu, že pokud s něčím nesouhlasí nebo se mu nelíbí něčí postup, má jít na forum. Reagoval jsem na toto:
4.
- Každý někdy pláče, dokonce i já.
5.
- Jo, to jsem napsal opět né na tebe, potom co furt ryl, tuším, že zrovna do tvojí osoby. Omlouvám se. Nervíky.
6.
- No nic. K tomudle nemám asi co.
7.
- Napsal jsem to ve dvou případech. 1. 4T na 2CT a teroristi nešli plant.
2. Chtěl jsem otevřít admin menu v konzoli, šipku nahoru a enter, napsalo to viz. obrázek. Prostě missclick. Nic víc, nic míň.
8.
- Todle je tuším o My own skill, dal jsem mu 10minut mute potom všem.
Dodatečná otázka. Měl jsem ho zabanovat za to, že furt píše nesmysly, ale když jsem to udělal, tak si šel dát stížnost a napsal si "ten hrát nic neudělal" ?
Jestli si se tímdle chtěl dostat do podvědomí lídí, než budeš žádat o práva tak gratuluju. V mojí hlavě už své místo máš.
------------ https://ctrlv.cz/UifU ---------------
Hezkej zbytek dne.
1.
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:[/b] Admin vôbec nevie ako banovať a ani čo banovať. Došiel som si zahrať na Mirage server kde bol aj Wegazz. Bol tam aj jeden hráč ktorý sa volal My Own Skill, ktorý mi tam začal písať blbosti, tak som napísal dotyčnému hračovi aby už nič radšej nepísal. Začal znovu písať do chatu blbosti, tak som mu napísal nech nepláče. Wegazz mi na to napísal, že mi dá za to mute ked neprestaneme. Hráčovi som nič zlé nenapísal. Ak admin nevie čo som napísal, nech radšej nedáva nikomu mute. S Wegazzom som si potom písal na Steame, kde ďalej zo seba robil šaška. Wegazz, bohužiaľ ak máš práva, tak nemáš všetko. Nabudúce si prosím nehraj na niečo viac, mockrát díky!![]()
- My own skill rejpe do každýho a věčně se mu něco nelíbí, ty si moc dobře věděl, že se chytne každýho slova aby měl důvod psát výplody svojí mysli. Hádali jste se tam půl hodiny, normální lidi nezajímá, kdo má většího pindíka a kdo koho utře víc.
2.
2020-05-11 20:14:41 už nepláč prosím. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
- To bylo na něj, potom, co půl hodiny psal, že někdo hraje jako bot, a byl věčně s něčím nespokojenej.
3.
2020-05-11 20:42:31 nemusíš furt plakatmísto toho jednej. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
- To bylo zase na něj, kdy si stěžoval a já mu todle napsal ve smyslu, že pokud s něčím nesouhlasí nebo se mu nelíbí něčí postup, má jít na forum. Reagoval jsem na toto:
2020-05-11 20:41:36 ten big šulda už dostal ban nebo vy jste admini jen přes kecy ?. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
4.
Napísať niekomu bezdôvodne[/b] aby neplakal tak od admina to podľa mňa v poriadku neni.
- Každý někdy pláče, dokonce i já.
5.
2020-05-11 20:03:12 proč do každýho jebešM. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
- Jo, to jsem napsal opět né na tebe, potom co furt ryl, tuším, že zrovna do tvojí osoby. Omlouvám se. Nervíky.
6.
Adminovi som napísal, že je na serveru hráč s rovnakým menom ako aj admin (black).. Tu je moja správa:2020-05-11 20:43:49 ved black. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:43:34 nevadí, že sa hrač vola rovnako ako admin?. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:43:28 Wegazz. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
Admin mi na to napísal:2020-05-11 20:44:02 netuším. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-11 20:44:00 asi nevadí. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
- No nic. K tomudle nemám asi co.
7.
Ďalšia časť sťažnosti:
- Napsal jsem to ve dvou případech. 1. 4T na 2CT a teroristi nešli plant.
2. Chtěl jsem otevřít admin menu v konzoli, šipku nahoru a enter, napsalo to viz. obrázek. Prostě missclick. Nic víc, nic míň.
8.
2020-05-11 20:45:45 admin spamatuj se . Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
- Todle je tuším o My own skill, dal jsem mu 10minut mute potom všem.
Dodatečná otázka. Měl jsem ho zabanovat za to, že furt píše nesmysly, ale když jsem to udělal, tak si šel dát stížnost a napsal si "ten hrát nic neudělal" ?
Jestli si se tímdle chtěl dostat do podvědomí lídí, než budeš žádat o práva tak gratuluju. V mojí hlavě už své místo máš.
Trošku zo steam chatu:
------------ https://ctrlv.cz/UifU ---------------
Hezkej zbytek dne.
-
Wegazz - CS:GO Admin
Wegazz píše: Hádali jste se tam půl hodiny
Najdi mi prosím v chate kde som sa s ním hadal. Podľa mňa neni hadka keď mu napíšem, že nech už radšej nič nepíše. Napísal som mu 3 vety, u teba to je pol hodina? taky gratuluju

Wegazz píše: normální lidi nezajímá, kdo má většího pindíka a kdo koho utře víc.
Tvoje vyjadrovanie na forku a na serveru vôbec nekomentujem.. Admin co toto bude kontrolovať si spraví názor aj sám.

Wegazz píše:- Každý někdy pláče, dokonce i já.
Tomu sa nečudujem.
Wegazz píše: Jestli si se tímdle chtěl dostat do podvědomí lídí, než budeš žádat o práva tak gratuluju. V mojí hlavě už své místo máš.
Som rád, že v tvojej hlave mam miesto.

Wegazz píše: Jo, to jsem napsal opět né na tebe, potom co furt ryl, tuším, že zrovna do tvojí osoby. Omlouvám se. Nervíky.
Namňa to nebolo, ale ako admin by si mohol vedieť ako sa vyjadruješ, na forku platí to isté.

Wegazz píše: - Napsal jsem to ve dvou případech. 1. 4T na 2CT a teroristi nešli plant.
Aha, takže ty missclickneš, ale keď ti na to hráč napíše "přiště defuse" tak na to reaguješ arogantne a dáš mu za to ban?

Wegazz píše: Dodatečná otázka. Měl jsem ho zabanovat za to, že furt píše nesmysly, ale když jsem to udělal, tak si šel dát stížnost a napsal si "ten hrát nic neudělal" ?
Mal si mu dať ban hneď na začiatku keď ma začal provokovať. Alebo si čakal, že ti napíšem "daj mu ban"? Znovu dokazuješ o svojej neschopnosti adminovania a nesledovania priebehu hry.
Snaď ta nebudu hráči upozorňovať čo maš banovat, nie?
Wegazz píše: - To bylo na něj, potom, co půl hodiny psal, že někdo hraje jako bot, a byl věčně s něčím nespokojenej.
Bolo tak ťažké mu už vtedy dať ban za provokaciu a by bolo všetko vyriešené? Zas dokazuješ o svojej neschopnosti.
- Napíšem hráčovi, nech už radšej nič nepíše, pretože furt provkoval a ty si nebol schopný to riešiť tak sa začneš chovať arogantne a potom napíšeš, že mi dáš mute ked neprestaneme? Postup admina je vyhražať sa hračom, že im dáš ban, alebo jak to mam chapať?
- Túto sťažnosť už viac neukecaš, vôbec sa o to prosim ťa nesnaž.

-
AwpOnly - Spamer
Tu se vyjadřuješ a chceš se hádat a na steamu píšeš toto? https://ctrlv.cz/mERe
-
Wegazz - CS:GO Admin
Radšej to tu nespamuj a počkaj na vyjadrenie vyšších.
Nemáš žiadné dokazy tak posielaš chat zo steamu?
gratulujem 

-
AwpOnly - Spamer
Ok, vezmeme si to postupně. Stěžuješ si, že admin neřeší provokace některého hráče na tvou osobu. Poté napíšeš, že ten hráč dostal ban a najednou nechápeš, za co ban dostal. Ten ban byl na 10 minut za provokaci. Co tedy řešíš, to opravdu netuším, dost to vypadá, že bys měl řešit rozdvojenou osobnost.
Dále - nějak mi nesedí ty časy. Máš tu chat log v 20:42:31 a najednou pod tím zpráva od admina v 20:03:12? Však to nedává smysl, to je 10 minut před všemi ostatními zprávami, co zmiňuješ.
Že se hráč jmenuje jako admin opravdu nevadí. Může se stát, že si admin není jistý, pokud má práva chvíli, ale odpověděl správně. V pravidlech to zakázáno není.
Na Steam si můžete psát cokoliv. Mě moc nezajímá to, jestli si tam budete psát výhružky nebo naopak usmiřovací zprávy, pro stížnost je to irelevantní. Pro oba bych však doporučil si toho druhého blokovat, to bude ideální řešení.
Na závěr - nerozumím podstatě stížnosti. Jediné, co bych možná vytknul, je jedna ostřejší věta od admina, ovšem to se občas stane. Za 1 nadávku bys nikdy nedostal ban. Admin se dokonce omluvil.
Za mě vyřešeno.
Dále - nějak mi nesedí ty časy. Máš tu chat log v 20:42:31 a najednou pod tím zpráva od admina v 20:03:12? Však to nedává smysl, to je 10 minut před všemi ostatními zprávami, co zmiňuješ.
Že se hráč jmenuje jako admin opravdu nevadí. Může se stát, že si admin není jistý, pokud má práva chvíli, ale odpověděl správně. V pravidlech to zakázáno není.
Na Steam si můžete psát cokoliv. Mě moc nezajímá to, jestli si tam budete psát výhružky nebo naopak usmiřovací zprávy, pro stížnost je to irelevantní. Pro oba bych však doporučil si toho druhého blokovat, to bude ideální řešení.
Na závěr - nerozumím podstatě stížnosti. Jediné, co bych možná vytknul, je jedna ostřejší věta od admina, ovšem to se občas stane. Za 1 nadávku bys nikdy nedostal ban. Admin se dokonce omluvil.
Za mě vyřešeno.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
polskasila píše:Ok, vezmeme si to postupně. Stěžuješ si, že admin neřeší provokace některého hráče na tvou osobu. Poté napíšeš, že ten hráč dostal ban a najednou nechápeš, za co ban dostal.
Neboj sa, viem začo hrač dostal ban, ale ide o to, že admin mu nedal ban ešte keď ma začal prokovať predtým - To neriešil vôbec a mal mu dat vtedy mute. A nie vtedy až keď mu hráč napísal, že "přiště defuse" - ano, dostal opravnený ban za provokaciu, ale ked provokoval mňa tak z adminovej strany nulové riešenie.
polskasila píše:
To je ako keby ďalšia vec v sťažnosti, že admin sa nevie spravať na servery a forku.
Chápem, že sa admin ospravedlnil, ale snaď keď sa bude furt ospravedlňovať, tak sa sťažnosť bude brať, že sa admin ospravedlnil vyriešené?

Za mňa všetko. Už sa sem nebudem vyjadrovať

-
AwpOnly - Spamer
AwpOnly píše:Neboj sa, viem začo hrač dostal ban, ale ide o to, že admin mu nedal ban ešte keď ma začal prokovať predtým - To neriešil vôbec a mal mu dat vtedy mute. A nie vtedy až keď mu hráč napísal, že "přiště defuse" - ano, dostal opravnený ban za provokaciu, ale ked provokoval mňa tak z adminovej strany nulové riešenie.
Nezlob se na mě, ale ty věty, co ti psal hráč, jsou ještě rozhodně v rovině slušnosti. Kdybych dával za každé slovo "nebreč" mute, tak v chatu zbydou 3 lidi. Nevím, co by na tom měl admin řešit. Ban byl za to, že hráč nejde plantovat a má ještě drzost rýpat do admina. Mimochodem, pokud máš admina na Steamu, proč mu nenapíšeš, ať to řeší, a místo toho utíkáš sem se stížností?
AwpOnly píše:To je ako keby ďalšia vec v sťažnosti, že admin sa nevie spravať na servery a forku. Chápem, že sa admin ospravedlnil, ale snaď keď sa bude furt ospravedlňovať, tak sa sťažnosť bude brať, že sa admin ospravedlnil vyriešené?![]()
To asi nie, čo?
![]()
Kromě té věty jsem ve hře nic neviděl. Na fóru? Dobře, nevyjadřujeme se tu všichni nějak knižně, ale nevidím žádný problém v tom, co sem admin píše. Vulgarity nikde nevidím. Admin se k té stížnosti ani vyloženě nemusí vyjadřovat, to si zařídím případně já. Mimochodem, tip pro příště - ta podstatná část je pro mě ten původní příspěvek s důkazem, ty hádky v příspěvcích pod tím jsou většinou už bez výpovědní hodnoty.
Jinak do toho, podle čeho uzavřu stížnost, ti nic není. Od tebe tu v tuto chvíli vidím jeden důkaz, kde admin napsal méně vhodnou větu, což jsme vyřešili. Pokud máš více důkazů, není problém se na ně podívat v PM či další stížnosti, ovšem přijde mi, že se tu snažíš za každou cenu "nachytat" admina na kompletních nesmyslech.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Ja sa s tebou nebudem viac hadať, možeš brať za vyriešené.
Dobre, súhlasim s tebou, nepotrebujem sa hadať. Veď predsa nebol môj učel admina zrušit, šlo mi o poučenie admina o jeho chovanie na serveru a na forku.
Dobre, súhlasim s tebou, nepotrebujem sa hadať. Veď predsa nebol môj učel admina zrušit, šlo mi o poučenie admina o jeho chovanie na serveru a na forku.
-
AwpOnly - Spamer
• Stránka 1 z 1