Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Joseph/TTT

Příspěvekod josep » 11 kvě 2020, 17:03

Nick na serveru Joseph
SID STEAM_0:0:478393947
Sekce, na které chci práva TTT
Věk 21let
Hl.stats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... ayer=34620

Neco o mne žijem v malej dedinke, nedávno som doštudoval školu elektrotechnickú momentálne sa snažím uchytiť moje koníčky sú väčšinou moje víkendy strávim pri rybách,alebo na TTT cez týždeň do večera mávam prácu Bývam na Orave.

Proč práve ja? Snažím sa pomáhať ľuďom väčšinou začiatočníkom mám pevné nervy a keď sa musím priznať že niekedy mi ujde slovíčko + nemám rád keď niekto niekomu dá random a potom sa to zbytočne opláca.
Skúsenosti s CSGO Mám na viacerých účtoch nahraté už dokopy cca 3000hodin csgo hrávam pomaly každý deň keď sa mi dá.
josep
Amatér
Amatér

[Zamietnuté] Joseph/TTT

od Rumcajz » 11 kvě 2020, 17:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Joseph/TTT

Příspěvekod ZelezoBeton » 12 kvě 2020, 08:07 VIP

Zamietnuté.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Re: [Zamietnuté] Joseph/TTT

Příspěvekod MortySimon » 19 kvě 2020, 20:36

josep píše:Nick na serveru Joseph
SID STEAM_0:0:478393947
Sekce, na které chci práva TTT
Věk 21let
Hl.stats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... ayer=34620

Neco o mne žijem v malej dedinke, nedávno som doštudoval školu elektrotechnickú momentálne sa snažím uchytiť moje koníčky sú väčšinou moje víkendy strávim pri rybách,alebo na TTT cez týždeň do večera mávam prácu Bývam na Orave.

Proč práve ja? Snažím sa pomáhať ľuďom väčšinou začiatočníkom mám pevné nervy a keď sa musím priznať že niekedy mi ujde slovíčko + nemám rád keď niekto niekomu dá random a potom sa to zbytočne opláca.
Skúsenosti s CSGO Mám na viacerých účtoch nahraté už dokopy cca 3000hodin csgo hrávam pomaly každý deň keď sa mi dá.

Ještě si měl dodat, že cheatuješ, máš na několika učtech VAC a neumí bez nich hrát (:
SI PIČA, ZUSTAŇ PIČOU.
MortySimon
Pokročilý
Pokročilý

Re: [Zamietnuté] Joseph/TTT

Příspěvekod josep » 19 kvě 2020, 20:47

Pokiaľ sensei nemáš inej práce, ako neustále pripomínať, že mám cheaty. Je to na tebe mysli si čo chceš ja viem, že na servery som v živote necheatoval ani nebudem. Nepopieram, že som cheatoval v mm myslím, že to nijako neovplyvňuje môj vplyv na servery. Pokiaľ chce niekto furt rýpať, že cheatujem prosím. Ja som cheatoval posledný rok v mm až dosť momentálne nemám za potrebu cheatovať, keďže si myslím, že niečo trafiť dokážem aj bez blbých programov.
josep
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů