• Stránka 1 z 1
[Prijatý] JB/ jakobic3k
Ahoj, rád bych si opět požádal o admin práva.
Nick ve hře: jakobic3k
Profil na fóru: Klik
Věk: 16
Steam nick: jakobicek
SID: STEAM_0:1:434260917
Hlstats: Klik
Nějaké bany, prohřešky: Ano, dříve jsem byl potrestán za pár prohřešků. Nejnovější prohřešek byl ten, o kterém je psáno v minulé žádosti o práva. Poté jsem byl také jednou nahlášen do PP za mou chybu, za kterou již v PP omluvil.
Něco o sobě: Jmenuji se Jakub. Je mi šestnáct let. Rád trávím čas hraním her na počítači, krom toho také rád chodím plavat, i když mi to nynější situace moc neusnadňuje. Na jb se objevuji již čtvrtým rokem a stále mě to neomrzelo. Považuji se za extroverta bohužel s cholerickou povahou, avšak dokážu být i spravedlivý a flexibilní.
Proč bych se chtěl stát adminem?: Jak již zmiňoval, na jb se již objevuji čtvrtým rokem, kde jsem nepřetržitě sledoval hry jiných simonů, učil se pravidla a poučoval se z mých chyb i chyb ostatních. Rád bych se nyní stal členem teamu, abych mohl ukázat, co ve mně je.
V minulé žádosti mi bylo doporučeno Habsem, abych posbíral více zkušeností . Také mi bylo řečeno, že by neuškodilo projít si akademií, já však volil cestu nahlašování do PP, abych ukázal můj zájem.
Děkuji za přečtení žádosti a doufám v brzkou odpověď.
Nick ve hře: jakobic3k
Profil na fóru: Klik
Věk: 16
Steam nick: jakobicek
SID: STEAM_0:1:434260917
Hlstats: Klik
Nějaké bany, prohřešky: Ano, dříve jsem byl potrestán za pár prohřešků. Nejnovější prohřešek byl ten, o kterém je psáno v minulé žádosti o práva. Poté jsem byl také jednou nahlášen do PP za mou chybu, za kterou již v PP omluvil.
Něco o sobě: Jmenuji se Jakub. Je mi šestnáct let. Rád trávím čas hraním her na počítači, krom toho také rád chodím plavat, i když mi to nynější situace moc neusnadňuje. Na jb se objevuji již čtvrtým rokem a stále mě to neomrzelo. Považuji se za extroverta bohužel s cholerickou povahou, avšak dokážu být i spravedlivý a flexibilní.
Proč bych se chtěl stát adminem?: Jak již zmiňoval, na jb se již objevuji čtvrtým rokem, kde jsem nepřetržitě sledoval hry jiných simonů, učil se pravidla a poučoval se z mých chyb i chyb ostatních. Rád bych se nyní stal členem teamu, abych mohl ukázat, co ve mně je.
V minulé žádosti mi bylo doporučeno Habsem, abych posbíral více zkušeností . Také mi bylo řečeno, že by neuškodilo projít si akademií, já však volil cestu nahlašování do PP, abych ukázal můj zájem.
Děkuji za přečtení žádosti a doufám v brzkou odpověď.
bejt real je vzácný
-
mladyleopard - CS 1.6 Admin
[Prijatý] JB/ jakobic3k
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB/ jakobic3k
40+ nahlásení nie je zlá vizitka.
Poprosím administrátorov o referencie.
Poprosím administrátorov o referencie.
-
asdfJB - Spamerův sluha
18 říj 2018
...
Věk: 13
...
Vysvetli, ako si tak rýchlo zostarol.
-
asdfJB - Spamerův sluha
To, že si sa prepsal ti verím, už len kvôli tomu, čo si preto chcel spraviť. Prišli na teba nejaké kladné referencie.
Skúsiš si pohovor.
Skúsiš si pohovor.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: [Pohovor]JB/ jakobic3k
Test z pravidiel bol nad sily uchádzača.
Možno o mesiac.
Zamietnuté.
Možno o mesiac.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Zamietnuté]JB/ jakobic3k
Reparát bol úspešný.
Prijatý s akademickými právami.
Prijatý s akademickými právami.
-
Habs - Spamer