Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Žádost o unban (ZuassiCz)

Příspěvekod ZuassiCz1 » 12 kvě 2020, 19:06

Dobrý den, chtěl bych požádat o unban na CSGO serveru Sniper War,
dostal jsem ho neprávem , důvod údajně byl obcházení banu, ale ban jsem neobcházel.
Den předtím než jsem dostal ban dostal můj bratr ban za cheaty , takže jsi myslím že admin předpokládal že je to bratrův nový účet.
Předem děkuji za odpověd
ZuassiCz
ZuassiCz1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Žádost o unban (ZuassiCz)

od Rumcajz » 12 kvě 2020, 19:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban (ZuassiCz)

Příspěvekod ericek111 » 13 kvě 2020, 02:31

Ahoj,

napíš mi na TeamSpeaku (ts.gamesites.cz), prosím. Nájdeš ma tam pod nickom "Schmetterling im Krankenwagen", Chcem Ti vysvetliť, ako postupovať.

Obávam sa, že Tvoje odbanovanie by len umožnilo Tvojmu bratovi ďalej obchádzať ban.

V riešení.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin

Re: [V riešení] Žádost o unban (ZuassiCz)

Příspěvekod ericek111 » 13 kvě 2020, 17:12

Vyriešené na TS. Hráč má unban.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Zpět na Unban Žádost