• Stránka 1 z 1
[Schváleno] Žádost o druhý slot pro postavu
Steam: https://steamcommunity.com/id/RAJOTCZE
Aktuální počet postav: 1
Jméno postavy: Steve Rodriguez
Datum narození postavy: 8.5.1995
Vlastnosti postavy: Chytrý, spíše samotářský, nebojácný, částečně agrasivní, pečlivý, loajální, seriózní a pomstychtivý.
Příběh postavy:
Matka Penny a otec Steve měli krásné dítě. Matka pracovala jako sestřička v nemocnici a otec žil na hraně se zákonem.
Jméno jsem dostal stejné, jako můj otec - Steve.
Byli jsme vždy bohatý rod, u kterého nebylo známo, kde se bohatství bere.
Táta se jednou zapletl až moc do konfliktu s policií a když to mamka zjistila, byla velmi emocionálně zasažena.
Tehdy mi bylo 12.
Mamka se začla tahat s taťkou po soudech, byl jsem moc mladý a nezvládal nátlak, který na mě rodiče tlačili.
Byl jsem vždycky kluk, který neměl moc kamarádu, přemýšlel logicky a většinou se ničeho nebál.
Po roce, kdy mi bylo 14 let, přišel osudný soud, kdy jsem se musel rozhodnout, zda chci být u taťky, u matky nebo ve střídavé péči.
Rozhodl jsem se, že chci střídavou péči. Matka po soudu ještě chtěla, aby se taťka k ní nikdy už nepřiblížil na 100 metrů.
Taťka po všech soudech dostal ještě na 2 roky domácí vězení.
Matka zůstala v Los Santos a otec se přestěhoval do Paleto Bay.
Staral jsem se o otce, chodil mu nakupovat, když jsem u něj byl.
Zeptal jsem se jednou otce, co se tehdy stalo. Všechno mi řekl. Začal jsem špatně vycházet s matkou a lepšil si vztahy s otcem. Odstudoval jsem úspěšně střední chemyckou školu.
Jednou mi taťka dal semínko, abych ho někdě, kde je bezpečno zasadil. Když semínko vyrostlo, zjistil jsem, že to je konopí. Zjsitil, že bych si tím mohl dost dobře vydělat a zeptal jsem se otce na víc. Naučil mě, jak zpracovat marihuanu a jak jí prodat. Pomalu jsme se začal víc a víc ponořovat do nelegálích aktivit.
Po dovršení 18. narozenin jsem zůstal u otce a pokračovali spolu.
Matku jsem pravidelně navštěvoval každý druhý týden. Když mi bylo 20, matku přepadli, bránila se, ale zabili jí. Zapřísahal jsem se, že najdu toho, kdo vzal život mé matce a taky se po roce stalo.
Nakonec jsem se vydal na svou vlastní cestu a chci dělat něco víc, než jen pěstovat marihuanu.
Díky za přečtení a případné schválení žádosti.
RIOT.
Aktuální počet postav: 1
Jméno postavy: Steve Rodriguez
Datum narození postavy: 8.5.1995
Vlastnosti postavy: Chytrý, spíše samotářský, nebojácný, částečně agrasivní, pečlivý, loajální, seriózní a pomstychtivý.
Příběh postavy:
Matka Penny a otec Steve měli krásné dítě. Matka pracovala jako sestřička v nemocnici a otec žil na hraně se zákonem.
Jméno jsem dostal stejné, jako můj otec - Steve.
Byli jsme vždy bohatý rod, u kterého nebylo známo, kde se bohatství bere.
Táta se jednou zapletl až moc do konfliktu s policií a když to mamka zjistila, byla velmi emocionálně zasažena.
Tehdy mi bylo 12.
Mamka se začla tahat s taťkou po soudech, byl jsem moc mladý a nezvládal nátlak, který na mě rodiče tlačili.
Byl jsem vždycky kluk, který neměl moc kamarádu, přemýšlel logicky a většinou se ničeho nebál.
Po roce, kdy mi bylo 14 let, přišel osudný soud, kdy jsem se musel rozhodnout, zda chci být u taťky, u matky nebo ve střídavé péči.
Rozhodl jsem se, že chci střídavou péči. Matka po soudu ještě chtěla, aby se taťka k ní nikdy už nepřiblížil na 100 metrů.
Taťka po všech soudech dostal ještě na 2 roky domácí vězení.
Matka zůstala v Los Santos a otec se přestěhoval do Paleto Bay.
Staral jsem se o otce, chodil mu nakupovat, když jsem u něj byl.
Zeptal jsem se jednou otce, co se tehdy stalo. Všechno mi řekl. Začal jsem špatně vycházet s matkou a lepšil si vztahy s otcem. Odstudoval jsem úspěšně střední chemyckou školu.
Jednou mi taťka dal semínko, abych ho někdě, kde je bezpečno zasadil. Když semínko vyrostlo, zjistil jsem, že to je konopí. Zjsitil, že bych si tím mohl dost dobře vydělat a zeptal jsem se otce na víc. Naučil mě, jak zpracovat marihuanu a jak jí prodat. Pomalu jsme se začal víc a víc ponořovat do nelegálích aktivit.
Po dovršení 18. narozenin jsem zůstal u otce a pokračovali spolu.
Matku jsem pravidelně navštěvoval každý druhý týden. Když mi bylo 20, matku přepadli, bránila se, ale zabili jí. Zapřísahal jsem se, že najdu toho, kdo vzal život mé matce a taky se po roce stalo.
Nakonec jsem se vydal na svou vlastní cestu a chci dělat něco víc, než jen pěstovat marihuanu.
Díky za přečtení a případné schválení žádosti.
RIOT.
,,Aliquid desinit, incipit alius....."
-
RIOT09 - Pokročilý
[Schváleno] Žádost o druhý slot pro postavu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o druhý slot pro postavu
pěkný zvrat ve tvém příběhu..Když semínko vyrostlo, zjistil jsem, že to je konopí.

Dobrý ale. Schváleno! Slot se ti brzo zpřístupní.
„Per aspera ad astra“
-
sSwizzyCze - Spamerův sluha
Re: [Schváleno] Žádost o druhý slot pro postavu
Nahozeno. 

https://steamcommunity.com/profiles/76561198416100763/
-
jsemPeta - TF 2 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádosti o další postavy