• Stránka 1 z 1
[VYŘEŠENÉ] Nahlášení cheatera. Knife1/Gamesites/KB.
Nahlášení cheatera.
Předmět: Knife1/Speedhack/knifebot.
Nick: Gamesites
Screen IP: https://ctrlv.cz/GRq0
Demo link: http://leteckaposta.cz/942566673 (Kdyby nešel odkaz na demo, tak řekněte a já Vám pošlu jiný odkaz).
Vy-časování není dle mého uvážení třeba. Je to krátké, ač to postačí!
E: Byly tam menší nadávky. Ze strany jiných hráčů. Pokud se pletu, Omlouvám se.
Není zač.
Předmět: Knife1/Speedhack/knifebot.
Nick: Gamesites
Screen IP: https://ctrlv.cz/GRq0
Demo link: http://leteckaposta.cz/942566673 (Kdyby nešel odkaz na demo, tak řekněte a já Vám pošlu jiný odkaz).
Vy-časování není dle mého uvážení třeba. Je to krátké, ač to postačí!
E: Byly tam menší nadávky. Ze strany jiných hráčů. Pokud se pletu, Omlouvám se.

mTw - ^etheR* > nick in game.
c h e a t h u n t e r
)))!
c h e a t h u n t e r

- Malindax
- Pokročilý
[VYŘEŠENÉ] Nahlášení cheatera. Knife1/Gamesites/KB.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [VYŘEŠENÉ] Nahlášení cheatera. Knife1/Gamesites/KB.
koukam, ze jste me jeste nezabanovali usaci malickaty 

Knife since 2013
-
nol1f3r - Amatér
ale tak co bych mel ocekavat od portalu gamesites :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Knife since 2013
-
nol1f3r - Amatér
nol1f3r píše:ale tak co bych mel ocekavat od portalu gamesites :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
chod hrat na ruske servery s flatom, tam to vobec neriesia. tu len picujes a este sa stazuj na gs:DDD retardovaný saso
-
Flax99 - Drbna
Trollit cheatama na mrtvé hře.
Bravo. Dokázal sis, že si totální debil.
DDD.
Dejte lock ať se tu nespamuje.
Bravo. Dokázal sis, že si totální debil.

Dejte lock ať se tu nespamuje.
c h e a t h u n t e r
)))!
c h e a t h u n t e r

- Malindax
- Pokročilý
Jojo jsem takový debil že umím obejít i full pc banned tak ty jsi jinde...
a proč bych nemohl cheatovat na tak napíču portálu kteří neumějí zabanovat dip a ktomu ještě píšou ALE NOLIFER MY MÁME ANTICHEAT PROTI FLATCHEATU AHAHAHA =)
a proč bych nemohl cheatovat na tak napíču portálu kteří neumějí zabanovat dip a ktomu ještě píšou ALE NOLIFER MY MÁME ANTICHEAT PROTI FLATCHEATU AHAHAHA =)
Knife since 2013
-
nol1f3r - Amatér
nol1f3r píše:Jojo jsem takový debil že umím obejít i full pc banned tak ty jsi jinde...
Ale mně je jedno, že dokážeš obejít full pc ban.
Jestli se cítíš jako velký muž, že si obešel BAN, tak se z toho POJEB. Ale tady na tomto portálu to TOTÁLNĚ nikoho nezajímá, chápeš to?
Klidně si pouzivej ty svoje kárské cheaty, ale necpi to sem a pod moje příspěvky ty kazišucké děcko.
Nazdar. Už na tebe nereaguji dítě.
c h e a t h u n t e r
)))!
c h e a t h u n t e r

- Malindax
- Pokročilý
nolifer, mel jsem te za mnohem chytrejsiho, ale ocividne jsem se podle toho co posledni dobou predvadis hodne spletl.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1