• Stránka 1 z 1
Demo script:)
Čau. Potřeboval bych radu ohledně demo scriptu. Potřeboval bych script na to, aby to udělalo toto:
[color=#FF4040]Aby to automaticky zapnulo demo. Na začátku hry, aby to udělalo screenshot scoreboardu, screen IP hráčů, screen celkově bych potřeboval aby to vyscreenovalo vše důležité při natáčení dema. A při chytání cheaterů. A aby se to demo automaticky nazývalo podle čísla. Takže první demo by bylo demo1, demo2.. Atd
[/color]
[color=#FF4040]Aby to automaticky zapnulo demo. Na začátku hry, aby to udělalo screenshot scoreboardu, screen IP hráčů, screen celkově bych potřeboval aby to vyscreenovalo vše důležité při natáčení dema. A při chytání cheaterů. A aby se to demo automaticky nazývalo podle čísla. Takže první demo by bylo demo1, demo2.. Atd

mTw - ^etheR* > nick in game.
c h e a t h u n t e r
)))!
c h e a t h u n t e r

- Malindax
- Pokročilý
Demo script:)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Demo script:)
Ahoj, v CS 1.6 sa nedá presne urobiť to čo poźaduješ keďže scripting priamo v hre je veľmi limitovaný.
Podarilo sa mi však zo svojich starých vedomostí vykúzliť niečo takéto.
Je to script, ktorý aktivuješ tým že podržíš v hre šípku hore a počas držania šípky hore stlačíš R pre nahrávanie a S pre zastavenie nahrávania. Akonáhle pustíš šípku hore R a S fungujú normálne ako majú (R - Reload a S - Back).
Tento by mal sám pustiť tabulátor, spraviť screenshot, ďalej spraviť screenshot statusu v konzole a začať nahrávanie. Ako som však vyššie písal, CS 1.6 scripting je limitovaný a preto keď zapneš nahrávanie (hore sipka + R), všetko zbehne ale otvorí sa ti písanie do chatu a ty sám musíš napísať meno dema napr. meno hráča aby si v tom mal poriadok aj ty. Vlož tento script do userconfig.cfg a skús ho, ak by náhodou nefungoval tak mi napíš a môžem sa na to ešte pozrieť ale mne fungoval na halflife.
- Kód: Vybrat vše
echo "=================================================="
echo "Gamesites PP / Cheathunter script 1.00"
echo " "
echo "Stlač šípku hore + R pre začatie scriptu"
echo "Stlač šírku hore + S pre ukončenie nahrávania"
// WAIT
alias "w5" "wait;wait;wait;wait;wait"
alias "w10" "w5;w5"
alias "w50" "w10;w10;w10;w10;w10"
alias "w100" "w50;w50" //1 sec pri 100fps
// SCRIPT
bind "uparrow" "+script_enable"
alias "script_start" "+showscores;w50;snapshot;-showscores;w50;status;toggleconsole;w50;snapshot;toggleconsole;messagemode record"
alias "script_stop" "stop; sayteam"
alias "sayteam" "say_team [DEMO COMPLETED]"
alias "+script_enable" "bind r script_start; bind s script_stop"
alias "-script_enable" "bind r +reload; bind s +back"
Je to script, ktorý aktivuješ tým že podržíš v hre šípku hore a počas držania šípky hore stlačíš R pre nahrávanie a S pre zastavenie nahrávania. Akonáhle pustíš šípku hore R a S fungujú normálne ako majú (R - Reload a S - Back).
Tento by mal sám pustiť tabulátor, spraviť screenshot, ďalej spraviť screenshot statusu v konzole a začať nahrávanie. Ako som však vyššie písal, CS 1.6 scripting je limitovaný a preto keď zapneš nahrávanie (hore sipka + R), všetko zbehne ale otvorí sa ti písanie do chatu a ty sám musíš napísať meno dema napr. meno hráča aby si v tom mal poriadok aj ty. Vlož tento script do userconfig.cfg a skús ho, ak by náhodou nefungoval tak mi napíš a môžem sa na to ešte pozrieť ale mne fungoval na halflife.
-
strafemachine - Zkušený
strafemachine píše:Ahoj, v CS 1.6 sa nedá presne urobiť to čo poźaduješ keďže scripting priamo v hre je veľmi limitovaný.
- Kód: Vybrat vše
echo "Gamesites PP / Cheathunter script 1.00"
echo " "
echo "Stlač šípku hore + R pre začatie scriptu"
echo "Stlač šírku hore + S pre ukončenie nahrávania"
// WAIT
alias "w5" "wait;wait;wait;wait;wait"
alias "w10" "w5;w5"
alias "w50" "w10;w10;w10;w10;w10"
alias "w100" "w50;w50" //1 sec pri 100fps
// SCRIPT
bind "uparrow" "+script_enable"
alias "script_start" "+showscores;w50;snapshot;-showscores;w50;status;toggleconsole;w50;snapshot;toggleconsole;messagemode record"
alias "script_stop" "stop; sayteam"
alias "sayteam" "say_team [DEMO COMPLETED]"
alias "+script_enable" "bind r script_start; bind s script_stop"
alias "-script_enable" "bind r +reload; bind s +back"
Děkuji strašně moc. Přesně toto jsem potřeboval.
Mám ještě dotaz poslední:
Když bych si chtěl udělat screenshot ve hře, kam se mi to uloží?
Nebo screenshot v Počítači? Do jaké složky se mi to uloží?

Díky moc.
c h e a t h u n t e r
)))!
c h e a t h u n t e r

- Malindax
- Pokročilý
Ahoj, screenshoty sa ukladajú na rovnaké miesto ako demá. Takže zložka cstrike. Screenshot sa volá "menomapy001" takže ak spravíš screenshot na mape de_dust2, meno bude de_dust2001, daľší screenshot zase de_dust2002 a tak ďalej.
-
strafemachine - Zkušený
strafemachine píše:Ahoj, screenshoty sa ukladajú na rovnaké miesto ako demá. Takže zložka cstrike. Screenshot sa volá "menomapy001" takže ak spravíš screenshot na mape de_dust2, meno bude de_dust2001, daľší screenshot zase de_dust2002 a tak ďalej.
Super. Díky.

c h e a t h u n t e r
)))!
c h e a t h u n t e r

- Malindax
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1