I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Spartickka

Příspěvekod mazlikcz1 » 20 kvě 2020, 20:59

Název tématu [Server / Nick admina]: TTT Spartickka

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/spartickka

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin dal ban za ghosting bezdůvodně hráči kanekigod.

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://leteckaposta.cz/424888993

Ps: Sledoval jsem demo 3 a jednou zpomaleně a neviděl jsem žádný ghosting.
Pokud jse pletu poprosím Admina Spartickka aby mi to vysvětlil kde byl ghosting a já si toho nevšiml. Předem děkuji.
mazlikcz1
Amatér
Amatér

[V] Spartickka

od Rumcajz » 20 kvě 2020, 20:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spartickka

Příspěvekod Spartickka » 21 kvě 2020, 16:15

Ahoj Mazlíku
Otázka na tvou odpoveď je velice lehká.
Jelikož znám celé trio tak dobře jako ty tak nebyl vůbec žádnej problém odhadnout že budou ghostit. Jasně, nemůžu dát ban za to, že si myslím že ghostí. Nicméně mám vyčasované 3 časy. Jeden je totální ghosting. že by to viděl i slepý. Další dva časy jsou jak mi můj milej Lukyn potvrzuje info že byli spolu na TSku a říkali si info.
02:57-03:05 Knedlaeu zabije Artheeho a Lukyn na druhé straně mapy: "Je to Knedlaeu"
18:45-18:53 Lukyn ještě řekne že jsou všichni na TS.
19:38-19:55 Lukyn mi defakto potvrdí že ghostili.
(Vždy mi potvrdil moji otázku a pak následně si rychle něco vymyslel,protože mu nejspíš na tsku nadávali ať neříká že jsou na tsku apod.)
Co se týče Kanekiho. Celou mapu randomoval, random hitoval Traitory (Asi strašně moc velké štěstí když randomuje z 70% jen traitory.) Několik situací bych mohl vyčasovat jak Kaneki chodí za jedním vybraným borcem a míří mu na hlavu jakoby veděl že je T. (Jasně tohle neni náznak ghostingu) (Určitě nebudu časovat každé kolo kde kaneki randomuje traitory, bylo by to každé druhé kolo.)
Nicméně tím to neskončilo a pan Kaneki a Arthee přišli brečet na naše TSko. Tam dokonce přiznali i před Železem, že byli spolu na TSku. Po té co jsme si tam vyříkali názory jsem jim šel vyčasovat demo abych jim ukázal za co dostali ban. Samozřejmně Kaneki nebyl s odpovědi spokojenej a tak mě bombardoval další 2 hodiny na TSku. Mezitím se mi přiznal, že ghostí skoro furt a když ghostí tak dělá právě to co dělal na serveru.(Bohužel jsem hrál a neměl čas jsem dělat screeny, takže slovo proti slovu.)
Chlapci, absolutně nechápu tuhle stížnost. Moc dobře víte že ghostíte a ještě máte tu drzost jít na TSko a před železem říkat že ste byli na TSku a neghostili? I po té co mi váš kamarád Lukyn řekne že jste ghostili? Nicméně jsem se ještě podíval na demo a váš slovník je neuvěřitelně bohatý. Chlapci, jste známí ghosteři na serveru a neni pěkné ze sebe dělat hlupáky a říkat že neghostíte. Toť vše Železo se může podívat a kdyby měl nějaké dotazy velice rád odpovím.
PS: Mazlíku nepíše se "Pokud jse pletu." Píše se: "Pokud se nepletu."
Spartickka
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Trejtr » 21 kvě 2020, 16:27

Zrovna ja sa k podobným veciam nebudem vyjadrovať.
Trejtr
CS:GO Admin

Příspěvekod Spartickka » 21 kvě 2020, 16:32

https://ctrlv.cz/zCPV
čas 02:57
Mohu vedět co tím měl básník na mysli?
Spartickka
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Trejtr » 21 kvě 2020, 16:39

Zrovna ja sa k podobným veciam nebudem vyjadrovať.
Trejtr

Příspěvekod MortySimon » 21 kvě 2020, 16:40

Ďakujeme za recept.
SI PIČA, ZUSTAŇ PIČOU.
MortySimon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod mazlikcz1 » 21 kvě 2020, 16:51

Chápu za co dostal ban arthee a lukyn ale nechápu za co dostal kaneki. Byl snima na ts to sice jo ale byl mutnutej a to že lukyn řekne že ghoustili řekl ti aspoň ským? Kaneki na demu zabil tak max 3 Traitori randomem a 6 Inocentů randomem tak nevím kde jsi vzal 70%. U kanekiho tam nebyl vidět žádnej ghousting. Šlyšel jsem že byli za tebou na Ts. Kaneki by za tebou nebyl kdyby ten ban byl oprávnění. A to že jsou na ts znamená že hned ghoustí? Sám jsi na ts pořád s lidma a hrajete TTT takže taky ghoustíte podle toho co říkáš ty. Když říkáš že kaneki ghoustil tak mi prosimtě vyčasuj kde je vidět u kanekiho ghousting.
mazlikcz1
Amatér
Amatér

Příspěvekod Argon » 21 kvě 2020, 18:39

Píšem veci o ktorých vôbec nič neviem a úplne mimo tému.
Argon
Amatér
Amatér

Příspěvekod ZelezoBeton » 21 kvě 2020, 19:32 VIP

Lukyn a Arthe bez debaty v 3. minute ale Kanehiho nevidím že by sa na tom podieľal, takže dávam unban. Či skutočne ghostil s nimi je otázne.

Vyriešené.

Argon láskavo si ma neber do úst vieš o mne veľké H.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Argon » 21 kvě 2020, 19:58

Nebudem sa vyjadrovať kde nemám.
Argon
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy