• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Ban od Tullko
Dostal jsem ban od Tullka na TTT 1 za kazeni hry za Random kill, pritom se to nebanuje.
-
esox30 - Amatér
[Vyriešené]Ban od Tullko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban od Tullko
Vyjadrujem sa kam nemám... Nabudúce radšej napíšem HLSA pmku...
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
Ahoj, zabanoval jsem tě já pod nickem "Trolko", né Tullko, to zaprvé...
Zadruhé, ban následoval až po asi trojnásobném slayi s důvodem kažení hry, přičemž jsem se tě ještě ptal, jaký důvod si měl k opakovanému hitování, kde si hitoval jak mapu minulou (néjenom mě), tak tu, na které jsem tě zabanoval... Odpověď žádná, tak jsem tě slaynul naposledy, poté následoval ban.
Přišlo další kolo, jsem byl nevinný, ty taktéž a čupěl jsem někde na mapě a najednou si přišel ty a 2x mi střelil do hlavy brokovnicí, opakovaně, a nechal mě být a já tě zabil, protože jsem si myslel, že si zrádce. Jelikož si byl nevinný, nezbývalo mi nic jiného, než tě zabanovat, protože si kazil hru nejenom mi, ale i ostatním hráčům, které si bezdůvodně hitoval... Neřeším hitování tehdy, když hituje zrádce, protože to může být něčí taktika, ale řešil jsem tebe, protože si opakovaně hitoval hráče bez důvodu.
Je rozdíl dělat "Random kill", když je to jednou a hráči se třeba omluvíš, ale opakovaně hitovat bezdůvodně hráče s tím, že prostě se asi nudíš, tak toto trpět na serveru nebudu.
S láskou tvůj "Tullko" a.k.a. Evžen.
Zadruhé, ban následoval až po asi trojnásobném slayi s důvodem kažení hry, přičemž jsem se tě ještě ptal, jaký důvod si měl k opakovanému hitování, kde si hitoval jak mapu minulou (néjenom mě), tak tu, na které jsem tě zabanoval... Odpověď žádná, tak jsem tě slaynul naposledy, poté následoval ban.
Přišlo další kolo, jsem byl nevinný, ty taktéž a čupěl jsem někde na mapě a najednou si přišel ty a 2x mi střelil do hlavy brokovnicí, opakovaně, a nechal mě být a já tě zabil, protože jsem si myslel, že si zrádce. Jelikož si byl nevinný, nezbývalo mi nic jiného, než tě zabanovat, protože si kazil hru nejenom mi, ale i ostatním hráčům, které si bezdůvodně hitoval... Neřeším hitování tehdy, když hituje zrádce, protože to může být něčí taktika, ale řešil jsem tebe, protože si opakovaně hitoval hráče bez důvodu.
Je rozdíl dělat "Random kill", když je to jednou a hráči se třeba omluvíš, ale opakovaně hitovat bezdůvodně hráče s tím, že prostě se asi nudíš, tak toto trpět na serveru nebudu.
S láskou tvůj "Tullko" a.k.a. Evžen.

“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
Jak jsem do tebe strilel brokovnice, tak jsem te chtel zabit a ne jen hitovat.. ale dosly mi naboje
-
esox30 - Amatér
Ano, došly ti náboje, proto jsi měl plný zásobník a byl začátek kola, nikdo nikde nestřílel a záhadou ti došly náboje... Aspoň tu nelži prosím a nedělej ze sebe ještě lháře. Příjmi svůj trest, který ti stejně skončil, a hrej podle pravidel, nehituj hráče kdy se ti zachce a popřemýšlej nad tím vším, co jsi udělal. 

“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
Bohužiaľ, nedodal si žiadny dôkaz, ktorý by vyvracal adminovu verziu 
Sťažnosť zamietnutá

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené]Ban od Tullko
Strilel jsem z rychly brokovnice, a trefil jsem te jen asi 3krat a ostatni rany sly vedle, takze jsem te chtel zabit
-
esox30 - Amatér
Re: [Vyriešené]Ban od Tullko
Jak mam dodat dukaz, kdyz jsem nevedel, ze dostanu ban? Demo by mel dat admin..
-
esox30 - Amatér
• Stránka 1 z 1