• Stránka 1 z 1
[Prijatý] Sniper War/ Shiro
Nick na serveru: Shiro on new sens
SID: STEAM_0:0:461220889
Sekce na, které chci práva: Sniper Wars (all)
Věk: 15
Mé Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068/hlstats.php?mode=playerinfo&player=43060
Bany které jsem dostal: Na Jailbreaku za nepochopení pravidel v CT.
Něco o mně: Jmenuju se Jan, můj koníček je freerun a hraní her na PC, dosud bydlím v Ostravě, momentálně se připravuji na příjmací zkoušky na SŠ
zabývám se skládáním počítačů a pohybování v BIOSU.
Proč právě já? Mám na serveru nahráno cca přes 8 dní, jsem tam aktivní. Myslím si že bych pomohl dostat server do dostatečné pohody bez cheaterů. Většinu hráčů už znám, když je problém komunikuju velmi rád, ale komunikuju i když není
V příležitosti cheatera, nahlašuju adminův ve friendliste.
CS:GO experience: CS:GO už hraju přibližně 2 roky dohramady i s ukradnutým účtem mám nahráno přes 1300h+. V csku se pohybuju "s jistotou".
Poznámky: S nahlášením hráčů to mám jako graf. už jsem dost hráčů nahlásil, ale za mojí nezkušenost se pohybovat v DEMU mi to dalo docela zabrat, jak už jsem zde uvedl nahlásil jsem tu pár hráčů, ale většinou co jsem byl na serveru nebyl tam žádný cheater, začal jsem nahlašovat hráče přes eR_Paka.
Předem děkuji za odpovědi.
S pozdravem Shiro.
SID: STEAM_0:0:461220889
Sekce na, které chci práva: Sniper Wars (all)
Věk: 15
Mé Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068/hlstats.php?mode=playerinfo&player=43060
Bany které jsem dostal: Na Jailbreaku za nepochopení pravidel v CT.
Něco o mně: Jmenuju se Jan, můj koníček je freerun a hraní her na PC, dosud bydlím v Ostravě, momentálně se připravuji na příjmací zkoušky na SŠ

Proč právě já? Mám na serveru nahráno cca přes 8 dní, jsem tam aktivní. Myslím si že bych pomohl dostat server do dostatečné pohody bez cheaterů. Většinu hráčů už znám, když je problém komunikuju velmi rád, ale komunikuju i když není

CS:GO experience: CS:GO už hraju přibližně 2 roky dohramady i s ukradnutým účtem mám nahráno přes 1300h+. V csku se pohybuju "s jistotou".
Poznámky: S nahlášením hráčů to mám jako graf. už jsem dost hráčů nahlásil, ale za mojí nezkušenost se pohybovat v DEMU mi to dalo docela zabrat, jak už jsem zde uvedl nahlásil jsem tu pár hráčů, ale většinou co jsem byl na serveru nebyl tam žádný cheater, začal jsem nahlašovat hráče přes eR_Paka.
Předem děkuji za odpovědi.
S pozdravem Shiro.
-
Shirouwu - Kolemjdoucí
[Prijatý] Sniper War/ Shiro
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sniper War/ Shiro

Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
-
robiNN - CS2 Server Admin
Re: [V řešení] Sniper War/ Shiro
Po pohovoru přijat do AT. 

http://steamcommunity.com/profiles/76561198413472904
-
LynxQ - Drbna
• Stránka 1 z 1