• Stránka 1 z 1
[V] Stižnost na admina/TTT2
Zdravím,přeji Hezký den...
Chtěl bych jsi chtěl podat stížnost na Admin Milan který dne 24.05.2020 byl přitomný na server Treble in Town 2.
Steam id: 493 STEAM_0:0:72157061 502 03:07 20 0
https://i.imgur.com/RPf8TVK.png
Tento již zmáněný admin přišel na server na kterém jsem byl i já a byl dam bordel stylem (nadavky,spam chatu, Hrači jsi neplnili povinnost které měli v daných rolích). A neplnil jsi své povinnosti vůči server.
Začal to řešit až jiný admin Steam: STEAM_0:0:87423456 který přišel srovnat server tak jak to tam má vypadat.
Poté hráč který nadával a měl nevhodné vyradřovaní na serveru dostal ban, Ale od toho admin co přišel až později.
Přitomný admin jsi stím nedělal tězkou hlavu.
Zde přikladam důkaz: https://www.sendspace.com/file/2xibei
Přeji Hezký den
TopBio
Chtěl bych jsi chtěl podat stížnost na Admin Milan který dne 24.05.2020 byl přitomný na server Treble in Town 2.
Steam id: 493 STEAM_0:0:72157061 502 03:07 20 0

Tento již zmáněný admin přišel na server na kterém jsem byl i já a byl dam bordel stylem (nadavky,spam chatu, Hrači jsi neplnili povinnost které měli v daných rolích). A neplnil jsi své povinnosti vůči server.
Začal to řešit až jiný admin Steam: STEAM_0:0:87423456 který přišel srovnat server tak jak to tam má vypadat.
Poté hráč který nadával a měl nevhodné vyradřovaní na serveru dostal ban, Ale od toho admin co přišel až později.
Přitomný admin jsi stím nedělal tězkou hlavu.
Zde přikladam důkaz: https://www.sendspace.com/file/2xibei
Přeji Hezký den
TopBio
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
[V] Stižnost na admina/TTT2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stižnost na admina/TTT2
Zdravím,
velice by mě zajímalo vyjádření jak od KenTika, tak i od Matthewa (na serveru lumir), jelikož podle dema se na serveru nacházeli AFK hráči, jeden detektiv randomoval pocket revolverem a v chatu vládla anarchie a oba adminé místo jakéhokoliv slova k pravidlům či nadávkám sami na serveru mluvili jak - s prominutím - tupci.
Počkáme tedy na jejich vyjádření a pak to budeme řešit dál.
velice by mě zajímalo vyjádření jak od KenTika, tak i od Matthewa (na serveru lumir), jelikož podle dema se na serveru nacházeli AFK hráči, jeden detektiv randomoval pocket revolverem a v chatu vládla anarchie a oba adminé místo jakéhokoliv slova k pravidlům či nadávkám sami na serveru mluvili jak - s prominutím - tupci.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Dandeenka píše:Zdravím,
Čau, TTT nehraju, nevim co je kapesní revolver ani jak se to používá.
Neznam pravidla na TTT = nebudu banovat co neumim, ty nadávky jak píšeš zabanoval Venca a hraci co nadavali byli upozorneni pokud vim.
Preji hezky zbytek dne.

-
ImMatthew - Zkušený
Čau
jsem rád, že poznám detektiva podle modré barvy
hej múj kolega lumír už nejvíc uklidňoval situaci, ale poté napojil venca, který už to vybanoval.
Pokud si pamatuju dobře, tak ode mě dostal i jeden hráč kick za spam nadávek.
Omlouvám se, pokud moje chování způsobilo psychickou ujmu na tvém zdraví, ale mám rád divadlo mír - doporučuju.
Avšak já ani lumír jsme neřekli ani jednu nadávku, takže v tom nevidím žádný problém.
jsem rád, že poznám detektiva podle modré barvy
Total Connection Time:
0d 00:54:46h
hej múj kolega lumír už nejvíc uklidňoval situaci, ale poté napojil venca, který už to vybanoval.
2020-05-24 18:20:57
hej nejvic prestan spamovat.
Gamesites.cz ^Trouble in Town 2
cs_assault_1337
Pokud si pamatuju dobře, tak ode mě dostal i jeden hráč kick za spam nadávek.
Omlouvám se, pokud moje chování způsobilo psychickou ujmu na tvém zdraví, ale mám rád divadlo mír - doporučuju.
Avšak já ani lumír jsme neřekli ani jednu nadávku, takže v tom nevidím žádný problém.
Admin since 24.3.2016

-
KenTik - Spamer
S adminy hodíme řeč na TSku a pak sem doplním řešení. 
e. Dandee: Stižnost z části oprávněná.

e. Dandee: Stižnost z části oprávněná.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1