I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z] eS/TTT1

Příspěvekod Brazzer » 25 kvě 2020, 18:28

1. Popis situace - 1. demo - Měl jsem podezření na hráče eS, že je zrádce, tak jsem ho zabil pomocí UMP. -> slay
2. demo - Střelil jsem do hráče, který lezl po žebříku, hráč měl padák a neumřel. -> slay, to mě neslaynul eS, ale nějaký jiný admin. Bylo jich tam hodně, tak nevím.

V pravidlech je, že s UMP nemám hitovat označené hráče a detektiva. Ani jeden z hráčů, které jsem hitoval, označený nebyl.
2. Důkazy - 1. demo http://leteckaposta.cz/857310170 2. demo http://leteckaposta.cz/113830975
právoplatný následník Malackého trůnu
Brazzer
Zkušený
Zkušený

[Z] eS/TTT1

od Rumcajz » 25 kvě 2020, 18:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: eS/TTT1

Příspěvekod Smouky » 25 kvě 2020, 19:00 VIP

Ach jo, asi tak ...

Úlohou detektiva je chránit nevinné. Ty nevinné nechráníš, ale zabíjíš pomocí TMP. Neplníš úlohu detektiva.
Úlohou detektiva je zjistit, kdo se chová podezřele a může být zrádce. Tím, že běháš za jedním hráčem a pořád dokola ho hituješ TMPčkem neplníš úlohu detektiva a navíc danému hráči kazíš hru.

Když ti řeknu, že to dělat nemáš, neznamená to, že to druhý den budeš dělat zase. TMP neslouží jako zbraň na zabíjení a když se bavíš tím, že ostatní házíš dolů (konkrétně na rats mapách) a nebere ti to karmu, tak se hold nediv, že dostaneš slay.
Smouky
Drbna
Drbna

Příspěvekod Dandeenka » 26 kvě 2020, 08:48 VIP

Brazzer píše:V pravidlech je, že s UMP nemám hitovat označené hráče a detektiva. Ani jeden z hráčů, které jsem hitoval, označený nebyl.

Nevím, jak si mám tedy vyložit to, žes na ttt_mice_gs střílel i do Senority, která s tebou byla detektiv a psala ti, ať to neděláš a tys do ní stejně naschvál střelil ještě jednou. ;)

Ano, v pravidlech je to sepsané tak jak píšeš, ale UMP prototype tam není od toho, aby se s tím kazila hra. To, že si to koupíš a celé kolo s tím jen chodíš po mapě a po všech bez rozmyslu střílíš, akorát s tím každého štveš a zabíjíš tím lidi, to fakt není správné využití předmětu. Předmět je tam od toho, aby se tím detektiv mohl chránit v případě ohrožení a nikoliv aby tím ostatním kazil hru.

Stížnost zamítnutá.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Brazzer » 26 kvě 2020, 09:49

Dandeenka píše:
Brazzer píše:V pravidlech je, že s UMP nemám hitovat označené hráče a detektiva. Ani jeden z hráčů, které jsem hitoval, označený nebyl.

Nevím, jak si mám tedy vyložit to, žes na ttt_mice_gs střílel i do Senority, která s tebou byla detektiv a psala ti, ať to neděláš a tys do ní stejně naschvál střelil ještě jednou. ;)

Ano, v pravidlech je to sepsané tak jak píšeš, ale UMP prototype tam není od toho, aby se s tím kazila hra. To, že si to koupíš a celé kolo s tím jen chodíš po mapě a po všech bez rozmyslu střílíš, akorát s tím každého štveš a zabíjíš tím lidi, to fakt není správné využití předmětu. Předmět je tam od toho, aby se tím detektiv mohl chránit v případě ohrožení a nikoliv aby tím ostatním kazil hru.

Stížnost zamítnutá.

Nejsem jediný, kdo shazuje hráče s UMP a zabíjí je. Dokud jsem s tím neshodil eS, tak jsem si nevšiml, že by to zabíjení s UMP někdo řešil. Ale ok, trochu to UMP omezím.
právoplatný následník Malackého trůnu
Brazzer
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy