Zde si můžete zažádat o odemčení slotu na další postavu.

[V]Žádost o druhou Postavu

Příspěvekod LegendaryMiro » 20 kvě 2020, 20:42

Steam: https://steamcommunity.com/id/LegendaryMiro
Aktuální počet postav: 1
Jméno postavy: Lucian Trevis
Datum narození postavy: 16.11.1995
Vlastnosti postavy: Odvážný, Výbušný, Agresivní, Klidný, Rozumný.
Příběh postavy:

Jmenuji se Lucian Trevis , narodil jsem se 16.11.1995 v New Yorku. Už jako malý kluk jsem byl plachý a nenásilný, ale to jsem pomalu měnilo na pravý opak toho, co jsem býval. Už při nástupu do pátého ročníku na základní škole jsem se věnoval středověkému šermu a nedá se říct, že se mi nedařilo. Šerm býval jediným místem, kde jsem si mohl vylévat vztek a smutek z toho, jak mě ostatní brali. Při nástupu na střední školu se mé zájmy uzavřeli a já neměl, kde si vylévat vztek tak jsem začal hledat nějakou náhradu za šerm. Jednoho dne jsem našel na internetu stránku, kde by se dalo slušně vydělat i si přitom užít zábavu tak jsem ji vzal. Práce byla složitá a hodně krvavá, jednalo se o vraždu pár lidí, které jsem neznal, takže mi to nevadilo. Nevím, z jakého důvodu mě zabíjení lidí bavilo a také jsem zde využil všechny své dovednosti ze šermu, už z tohohle jste asi nejspíše zjistili, že při vraždění jsem používal svůj meč. Nikdy jsem si nemohl dovolit, aby byla má identita odhalena a mí přátelé zabiti tak jsem po dvou rocích přestal pracovat jako nájemný vrah. Často jsem se chtěl vrátit, ale nikdy jsem to neudělal, protože můj vztek byl stabilní a nijak se již neprojevoval. Práci jsem nechal také z důvodu, že jsem dodělával střední školu na obor Logistika byla to taková ta nevinná práce, kterou nikdy nikdo neodsoudí za vraždy. Po škole v mých 20 letech jsem si začal uvědomovat, že nestačím s penězi, a tak jsem zase začal makat jako nájemný vrah a kupodivu mi to stále šlo. Po dvou rocích práce jsem se dostal k problému se šéfem, který mě zaměstnával jakožto vraha a předal mě policii za velkou částku. Při exportu se mi podařilo zabít oba policisty a utéct, utíkal jsem další dva roky, ale i přes to jsem nenechával své práce, protože peníze jsou peníze. Ale ve svých 24 letech jsem se rozhodl spáchat falešnou sebevraždu a po úspěšné falešné sebevraždě jsem se do práce již nevrátil a odstěhoval jsem se z New Yorku do Los Santos, kde jsem doufal, že budu žít normální život. Po příletu do Los Santos jsem měl smůlu, protože si mě odchytili pánové ve fialových hadrech a vzali mě s sebou do jejich hoodu a řekli mi, že si říkají ballas a že se jim líbím. Nakonec mě tak nějak ukecali abych se k nim přidal a jo místo mezi nimi se mi zalíbilo i přes tvrdou snahu zapadnout a získání důvěry. Do dnešního dne jsem členem gangu Ballas a jsem tam celkem spokojený.
LegendaryMiro
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Žádost o druhou Postavu

od Rumcajz » 20 kvě 2020, 20:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o druhou Postavu

Příspěvekod Paradizo » 21 kvě 2020, 18:18

Ahojda,
za 1) vysvětli mi, jak můžeš být agresivní, výbušný a klidný zároveň?
2) jen tak ses někomu po příletu do města zalíbil a skončil si hned v rukou gangu - dovysvětlit.
3) Napiš i špatné vlastnosti, tak dokonalé postavy
4) Nějaký cíl, čeho bys chtěl dosáhnout?
Paradizo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod LegendaryMiro » 21 kvě 2020, 18:57

Ahoj, hele trochu jsem si to rozmyslel a chtěl bych si tam dát Klidný a odstranit to agresivní a výbušný.
2) Po příletu do Los Santos mě odchytili (unesly), začali mě mlátit (skoro až mučit), ale jakožto bývalí zabiják jsem na to byl tak nějak zvyklí. Pánům ve fialovém se zalíbila má pevná a nezlomná duše, po pár minutách si všimli hodně jizev po řezných ranách a kulkách jednalo se o nepovedené protiútoky nepřátel. Trochu je to zamrazilo a myslím si že díky strachu z toho, že napadli někoho nebezpečného mě raději překecali (přemluvili) abych se k nim přidal. Tak nějak jsem byl nový a potřeboval jsem nové přátele a přidal jsem se k nim, potřeboval jsem nějaké peníze do nového startu, kontakty, a znát město. Místo mezi nimi se mi zalíbilo i přes to, že je nejspíše řídí strach tak ze mě mají respekt a důvěřují mi. Doufám, že jednoho dne hodíme celé město či celý hood pod jednu barvu a já dožiji svůj život jako mechanik.
3) špatné vlastnosti: Flegmatik, necílevědomí, obětavý.
LegendaryMiro
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TheRohlikar » 23 kvě 2020, 10:00

Být obětavý je špatně? Fck. :D
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod LegendaryMiro » 23 kvě 2020, 15:20

Já už ani nevím co píšu... :?
LegendaryMiro
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod LegendaryMiro » 24 kvě 2020, 19:02

obětavý není špatná vlastnost... jen už k tomu nemám nějak co domýšlet
LegendaryMiro
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod sSwizzyCze » 26 kvě 2020, 14:13 VIP

Zdar

byl bych fakt rád, kdyby jsi ten příběh napsal v jednom kuse a nepsal to sem po několika zprávách s tím, že měníš svůj názor, nebo něco chceš změnit.
Proto mi prosím pod mou odpověď hoď celý (a hlavně konečný!) lore - po těch tvých úpravách jsem zcela ztratil přehled o tom o co vůbec žádáš.

Díkec! Čekáme tedy.
„Per aspera ad astra“
sSwizzyCze
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Žádosti o další postavy