• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Manis/TTT
Nick na serveru: Manis
SID: STEAM_1:0:175004782
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 16 let
Mé HlStats: HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=32886
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): 6 banů na JB serverech, všude jinde žádné.
Něco o mně: Jmenuji se Vojtěch, je mi 16 let a bydlím v Středočeském kraji. Rád se zabývám hudbou a hraním her. Rád jezdím na kole nejlépe downhill. O učení se moc nezajímám, ale jsem dostatečně chytrý, abych se ho nemusel učit
Proč právě já: Jsem velice v přátelský člověk, dokázal bych lidem poradit, co a jak maj dělat. Také si myslím, že mám dostatečné zkušenosti, některé hráče i potrestat.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno okolo 1000 hodin. Umím dobře mířit, ale neovládám spray. Rank taky není extra dobrý, ale tak co se dá dělat
Případné poznámky: Občas jsem někoho nahlásil za něco, za co se na forum nebanuje
SID: STEAM_1:0:175004782
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 16 let
Mé HlStats: HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=32886
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): 6 banů na JB serverech, všude jinde žádné.
Něco o mně: Jmenuji se Vojtěch, je mi 16 let a bydlím v Středočeském kraji. Rád se zabývám hudbou a hraním her. Rád jezdím na kole nejlépe downhill. O učení se moc nezajímám, ale jsem dostatečně chytrý, abych se ho nemusel učit

Proč právě já: Jsem velice v přátelský člověk, dokázal bych lidem poradit, co a jak maj dělat. Také si myslím, že mám dostatečné zkušenosti, některé hráče i potrestat.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno okolo 1000 hodin. Umím dobře mířit, ale neovládám spray. Rank taky není extra dobrý, ale tak co se dá dělat

Případné poznámky: Občas jsem někoho nahlásil za něco, za co se na forum nebanuje
Let's make a deal, bitch be for real
Is you off a pill? Okay
Let’s make a deal, Rumpelstiltskin (Hm)
She wanna see my purple pickle up in the wind (Okay!)

Mallys je low haha
Is you off a pill? Okay
Let’s make a deal, Rumpelstiltskin (Hm)
She wanna see my purple pickle up in the wind (Okay!)

Mallys je low haha
-
Manisxd - Zkušený
[Zamietnuté] Manis/TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Manis/TTT
Hlstats máš z JB a žiadaš si na TTT, inak nadávky vidím v jednom aj druhom chate. Budúci admin by ani nemal spamovať hráčom aby napísali demos do konzole. Čo som sa priebežne pýtal adminov tak ťa nepoznajú takže by asi nemalo zmysel písať o referencie.
Zlepši body hore a o mesiac si môžeš znova zažiadať o práva.
Zamietnuté.
Zlepši body hore a o mesiac si môžeš znova zažiadať o práva.
Zamietnuté.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1