• Stránka 1 z 1
[V]Miselin / Jailbreak
1.Hrala sa jb_snow ja som zabil miselina (nechal sa nachytat) a podla chatu som vedel ze je triggernuty , ja sem se jen na tom zasmal a hned na to mi hodil prehos. U miselina viem ze sa necha triggernut aj maličkostami ale admin by nemal konať podľna nálady a je mi jedno ten ban všimol som si to aj na iných stažnostiach u miselina že sa nechá rychlo vytočiť , tak by si na to mal dávať pozor. No a samozrejme admini by sa nemali nachytať kedže by mali vedieť vačšinu pravidiel ale to už je na jinou diskuzi
.
2.: Dodám HLTV

2.: Dodám HLTV

-
david5503 - Zkušený
[V]Miselin / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Miselin / Jailbreak
Je mi kompletně jedno že si mě zabil. Na serveru jsem byl půlku času mimo, s tím že jsem si ještě s někým psal. Mě šlo o to, že jsem otevřel tab, a viděl jsem skore 74/10, s tím že jsem zažil 3 tvá kola, což byly čistě nachytávky. Píšu to v poslední době nějak moc často, ale připíšu ti to aj sem. Vězně máš zabavit, ne popravit. A ještě k tomu když tam jsme jenom 4. Všichni se diví že je prázdný server když přijde simon jako ty. Je tu ten typ simonů, náhoda, náhoda, reakce, pp, pak je tu typ simonů nachytávka, nachytávka, jéje, proč bych opouštěl box, já potřebuju fragovat, tak si užiju že tu jste jen 4 a budu vás zabíjet dokud tu nebudu sám. Pochop, že když neumíš vězně zabavit, nemá cenu aby si lezl k ct. A následný ban si dostal za to, že sis myslel že si s tím přehozem dělám srandu, nebo nevím proč, když tě přehodim, nemáš tam znova lozit. Za mě si hráč který nemá co být u ct, protože se tam neumí chovat, a nesnaží se zlepšit tvoje simonování. Za mne vše, zbytečně se nevyjadřuj, vyšší doplní verdikt.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Pošlite dôkazy, ktoré podporia vaše tvrdenia, obidvaja.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Nikdy nedovolím, aby sa na JB trestali hráči za banálne veci. Takých adminov rovno zruším a je jedno, či to bude HLSA, SA alebo admin.
V tvojom prípade som si pozrel HLTV, ktoré mi poslal Miselin a videl som 21 kôl z toho bolo 0 (nula) atrakcií. Dokonca si dal dva FK, keď si v podstate asi ani nevedel, že si hráčov poslal v čupe na čiaru. Reči o tom, že si najlepší hráč JB a hovoríš to hráčovi DOMINIK.C4, ktorý hrá na permu k CT je celkom komické.
Preto má admin Miselin šťastie, keďže správne vyhodnotil to, že ku tým Policajtom naozaj nepatríš.
Sťažnosť zamietam.
V tvojom prípade som si pozrel HLTV, ktoré mi poslal Miselin a videl som 21 kôl z toho bolo 0 (nula) atrakcií. Dokonca si dal dva FK, keď si v podstate asi ani nevedel, že si hráčov poslal v čupe na čiaru. Reči o tom, že si najlepší hráč JB a hovoríš to hráčovi DOMINIK.C4, ktorý hrá na permu k CT je celkom komické.
Preto má admin Miselin šťastie, keďže správne vyhodnotil to, že ku tým Policajtom naozaj nepatríš.
Sťažnosť zamietam.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1