• Stránka 1 z 1
[V]Thor nesouhlas
unban-zadost-nastvanej-thorik-t226778.html
s tímto verdiktem fakt nesouhlasím nic nemám a nenechám to být proste na gs hráju několik let, mam u vás nahráno že do tolika ani neumím počitát zabanovan za Flatcheat jen za to že mam boost a dělám do kopce gs ? to jako fakt tohle mi přijde fakt nerealný v tomhle jste se hodně zmýlili, s pozdravem Thor
s tímto verdiktem fakt nesouhlasím nic nemám a nenechám to být proste na gs hráju několik let, mam u vás nahráno že do tolika ani neumím počitát zabanovan za Flatcheat jen za to že mam boost a dělám do kopce gs ? to jako fakt tohle mi přijde fakt nerealný v tomhle jste se hodně zmýlili, s pozdravem Thor
-
Thorik - Amatér
[V]Thor nesouhlas
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Thor nesouhlas
Písal som ti, že sa na to pozriem, tak prosím vydrž
Do pár dní ti tu buď ja alebo Groos napíšeme, či je ban skutočne oprávnený alebo nie. Nie je nutné kvôli tomu zakladať ďalšie príspevky..

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: Thor nesouhlas
Strafy horší než ty moje, ale boost by ti mohli závidět i ti nejlepší hráči. 
S banem souhlasím, unban nebude.

S banem souhlasím, unban nebude.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [V]Thor nesouhlas
Thor furt tu brečíš jak kdyby ti bylo 14 let tak si dostal ban no a gramatika taky nic moc. Však neřeš dej unban a když znova nahlásí pak to budou řešit jinak už třeba.
- Kanehode
- Kolemjdoucí
Re: [V]Thor nesouhlas
Skúsim doplniť Groosa, aby to bolo nejak jasné
Keby sa k tvojej UB žiadosti brali do úvahy len dema, ktorá dodal banujúci admin, bolo by to na ban nedostatočné. GS do kopca sú možné pri veľkom movement speede alebo v kombinácii menšieho speedu a dostatku fps.
Nanešťastie pre teba si tvoju hru všimli aj iní hráči na serveri a nahlásili ťa viackrát do PP. V prvom prípade šlo opäť o jednu situácia, ktorá nám veľmi nepomohla. Naopak tento príspevok nám pomohol veľmi - post1021111.html#p1021111
Dobrým príkladom je napr. táto situácia - https://streamable.com/ci7nxz
Prvé 2 skoky sú úplne mimo strafov, napriek tomu že si bol mimo, tak si pokračoval a dokonca sa rozboostil, pričom si to dokázal udržať na jednom mieste. Podobná situácia sa stala v 18:30
Ukážkový je tiež čas 20:38, kedy skočíš rovno a napriek tomu naberieš celkom zaujímavý speed. Zvyšok časov sú potom boosty, u ktorých máš nejakú snahu robiť strafy, niekedy však úplne missneš straf, no aj tak z neho dostaneš boost. Niekedy až tak veľký, že na neho nezareaguješ a narazíš/zastavíš sa (13:25, 13:38, 22:21...) Zvyšné časy sú potom len kombinácie GS a BGS, niekedy Bhopu, ako keby si nevedel čo vlastne chceš robiť...
Demo z dodaného PP presvedčilo ako mňa, tak aj zvyšok CHH teamu, že nejde len o vysoké FPS.
Možnosti ako získať unban ti boli vypísané v predošlom topicu
Pokladám za vyriešené

Nanešťastie pre teba si tvoju hru všimli aj iní hráči na serveri a nahlásili ťa viackrát do PP. V prvom prípade šlo opäť o jednu situácia, ktorá nám veľmi nepomohla. Naopak tento príspevok nám pomohol veľmi - post1021111.html#p1021111
Dobrým príkladom je napr. táto situácia - https://streamable.com/ci7nxz
Prvé 2 skoky sú úplne mimo strafov, napriek tomu že si bol mimo, tak si pokračoval a dokonca sa rozboostil, pričom si to dokázal udržať na jednom mieste. Podobná situácia sa stala v 18:30

Ukážkový je tiež čas 20:38, kedy skočíš rovno a napriek tomu naberieš celkom zaujímavý speed. Zvyšok časov sú potom boosty, u ktorých máš nejakú snahu robiť strafy, niekedy však úplne missneš straf, no aj tak z neho dostaneš boost. Niekedy až tak veľký, že na neho nezareaguješ a narazíš/zastavíš sa (13:25, 13:38, 22:21...) Zvyšné časy sú potom len kombinácie GS a BGS, niekedy Bhopu, ako keby si nevedel čo vlastne chceš robiť...
Demo z dodaného PP presvedčilo ako mňa, tak aj zvyšok CHH teamu, že nejde len o vysoké FPS.
Možnosti ako získať unban ti boli vypísané v predošlom topicu

Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1