• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]JailBreak 4 / Brano
Zdravím, dnes som dostal ban od admina zvaneho "Brano" aj ked celkom nerozumiem prečo vyhodil som zbran a odpojil som sa so serveru to by bolo okej je mi to viac menej jedno, lenže zaujimalo by ma či ako "admin/hráč" je kompetentný robiť bordel, napr. situcia:
Bol som simon vazni mali ist do klietky a typek menom Brano si prišiel ku CT tlačikam a spustil im tak náhodu a žial bohu všetci hrači zomreli nie mojou chybou, nestalo sa to ani 1x ani 2x ale minimalne 5x , nechcem týmto podavať žiadnu sťažnost ved nemam ani len dokaz (demo/screen) ale rad by som chcel vedieť či je to normálne aby sa takto admin na serveri spraval. Dik za odpoved prajem pekny zvyšok večera
Panda :*
Bol som simon vazni mali ist do klietky a typek menom Brano si prišiel ku CT tlačikam a spustil im tak náhodu a žial bohu všetci hrači zomreli nie mojou chybou, nestalo sa to ani 1x ani 2x ale minimalne 5x , nechcem týmto podavať žiadnu sťažnost ved nemam ani len dokaz (demo/screen) ale rad by som chcel vedieť či je to normálne aby sa takto admin na serveri spraval. Dik za odpoved prajem pekny zvyšok večera

Panda :*
-
Panda - Amatér
[Zamietnuté]JailBreak 4 / Brano
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak 4 / Brano
Bez dema to je pre nás bezpredmetné.
Na doloženie dôkazov máš 24 hodín.
Na doloženie dôkazov máš 24 hodín.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Tak dal som si tu namahu a posielam demo , neviem či to treba nejak upravit alebo ako to funguje, ale od 21 minuty je brano a každy si to dokaže prekliknuť, dik
http://leteckaposta.cz/606210642

-
Panda - Amatér
Áno, toto je povolené, pretože Admin Brano bol väzeň a pokojne to rob tiež. U Teroristov totiž TK neexistuje. Je to iba cesta k PP.
Väzeň Brano bol natoľko šikovný, že sa niekoľko kôl po sebe dokázal zbaviť svojich protivníkov v boji o PP. Aj keď takýmto možno pre niekoho trochu podlým spôsobom.
Keď Simon vidí, že sa niečo také stane, tak je najrozumnejšie prestať posielať väzňov do toho boxu. Osobne by som dal medzi cely bloky a poslal väzňov na ne.
V prípade, že by sa to opakovalo napríklad aj 5-krát po sebe a Simon spolu s CTčkami by to mali na háku, má Admin právo takýchto hráčov prehodiť od CT.
Sťažnosť zamietnutá.
Väzeň Brano bol natoľko šikovný, že sa niekoľko kôl po sebe dokázal zbaviť svojich protivníkov v boji o PP. Aj keď takýmto možno pre niekoho trochu podlým spôsobom.
Keď Simon vidí, že sa niečo také stane, tak je najrozumnejšie prestať posielať väzňov do toho boxu. Osobne by som dal medzi cely bloky a poslal väzňov na ne.
V prípade, že by sa to opakovalo napríklad aj 5-krát po sebe a Simon spolu s CTčkami by to mali na háku, má Admin právo takýchto hráčov prehodiť od CT.
Sťažnosť zamietnutá.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1