• Stránka 1 z 1
[V] Furtive potřebuje brýle
Furtive dal fk, jelikož mu neslouží zrak. Další kolo se bez nahlášení VD odpojil!
Přiznej se padouchu!
Přiznej se padouchu!
Snitches end up in ditches.
-
ostrejjakbritva - Amatér
[V] Furtive potřebuje brýle
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furtive potřebuje brýle
Ahoj,
byl jsem s Furtivem v CT, a jak jsem viděl, tak se sice odpojil, ale VD bych ti klidně nahlásil, ale nevědel jsem koho zabil, a o mikrofon si si ani sám nežádal, takže nechápu důvod stížnosti když jsi si mohl požádat o mikrofon a vysvětlit mi situaci, a já bych ti ho dal.
byl jsem s Furtivem v CT, a jak jsem viděl, tak se sice odpojil, ale VD bych ti klidně nahlásil, ale nevědel jsem koho zabil, a o mikrofon si si ani sám nežádal, takže nechápu důvod stížnosti když jsi si mohl požádat o mikrofon a vysvětlit mi situaci, a já bych ti ho dal.
https://imgur.com/a/MvmIZtP
-
NotTera - Zkušený
Je to tak, na serveru jsem se ti omluvil myslím a ty si mi napsal, že jsem kretén nebo něco takového. 
Samozřejmě uznávám chybu, bohužel jsem musel odejít, takže jsem ti VD nestihl dát, psal jsem Terovi ať ti ho dá, no nevšiml jsem si že se zprava neodeslala, takže promiň.

Samozřejmě uznávám chybu, bohužel jsem musel odejít, takže jsem ti VD nestihl dát, psal jsem Terovi ať ti ho dá, no nevšiml jsem si že se zprava neodeslala, takže promiň.
-
FurtiveCz - Zkušený
Ten kill nebyl udělen mně. Díval jsem se na něj z druhé strany mříží.
Jen jsem chtěl vidět, jestli se k tomu přiznáš.
Každopádně doufám, že tato událost nijak nenarušila psychiku poškozeného Josepha.

Jen jsem chtěl vidět, jestli se k tomu přiznáš.
Každopádně doufám, že tato událost nijak nenarušila psychiku poškozeného Josepha.
-
ostrejjakbritva - Amatér
Příště to zkus podle VZORU, protože podle napsaných informací "Pokud nebude Stížnost napsaná podle vzoru, nebere se na ní ohled. VZOR: podani-stiznosti-na-administratora-t77999.html

-
SkyL1NE - Pokročilý
SkyL1NE píše:Příště to zkus podle VZORU, protože podle napsaných informací "Pokud nebude Stížnost napsaná podle vzoru, nebere se na ní ohled. VZOR: podani-stiznosti-na-administratora-t77999.html
Je mi to úplně jedno.
-
ostrejjakbritva - Amatér
Ouu tak to seš velkej kluuk.. Tak to tady nepiš, všem jsou tvoje sračky taky ukradený.. 

-
SkyL1NE - Pokročilý
Asi ti to ukradený úplně není, když na to reaguješ. Jinak klidni ty slovíčka, jsi moc malej pán na to, aby sis takhle otvíral pusu. Projdi si akademií. 

-
ostrejjakbritva - Amatér
Furtive si dá příště větší pozor na to, aby hráči nahlásil VD.
Admin se ti zde zároveň omluvil. Příště si můžeš požádat o mikrofon a pokud CT ten fk viděla, mohou ti samozřejmě nahlásit VD.
Vyřešeno
Admin se ti zde zároveň omluvil. Příště si můžeš požádat o mikrofon a pokud CT ten fk viděla, mohou ti samozřejmě nahlásit VD.
Vyřešeno
-
Molex - Mistr
• Stránka 1 z 1