I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] OnlyMirage / Wegazz

Příspěvekod Pablo420 » 30 kvě 2020, 16:51

https://steamcommunity.com/profiles/76561198027986624/

Dostal jsem 2 bany (první ban byl mute a druhy game) z důvodu demence ačkoli si myslím že demence byla z druhé stránky (bez urážky) protože existuje příkaz na mutnutí radio komunikace (ignorerad) a kdokoliv si to může vypnout. Je to jeho volba jestli chce nebo nechce tu komunikaci poslouchat...
JB je odpad csgo
Pablo420
Amatér
Amatér

[V] OnlyMirage / Wegazz

od Rumcajz » 30 kvě 2020, 16:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: OnlyMirage / Wegazz

Příspěvekod Wegazz » 30 kvě 2020, 18:20

Čau, Dostal si 2x upozornění, pak jsem ti dal mute, stejně si pouštěl ten signal do hry (což jsem nečekal,že jde), to je demence, dostal si ban na 10minut.

Nemyslím si, že bych ti nějak zničil dětství.

Ban už dávno vypršel.
Wegazz
CS:GO Admin

Příspěvekod Pablo420 » 30 kvě 2020, 19:56

Pořád lepší než těch dalších 20 dětí co tam neustále spamuje voice chat.. Radio komunikace je úplně normální věc ve hře a nemyslím si že mi máš co zakazovat komunikovat touto formou.

+ demence je vážná choroba a ty takhle označuješ kohokoliv?
JB je odpad csgo
Pablo420
Amatér
Amatér

Příspěvekod polskasila » 30 kvě 2020, 21:21 VIP

Čau,
nevím, o co přesně jde, protože tu chybí jakýkoliv důkaz, v každém případě pokud byl mute ban oprávněný, nemáš spamovat ani radio chat. To je přece jako u voice chatu, proč by tu byly voice/chat bany, když si můžeš vlastně všechny ztlumit sám? Admin tam je právě od toho, aby ty hráče mutnul pro všechny. Navíc ber v potaz to, že každý to umět ztlumit nemusí.

Jak jsem již psal, nemůžu posoudit, zda byl ban na místě, pokud to chceš řešit, hoď sem GOTV demo. Z těch příspěvků jsem jaksi nepochopil, jestli hráč ty příkazy spamoval, nebo jednoduše využíval radio commands v normální míře, to samozřejmě zakázané není, takhle je to však slovo proti slovu.

Admin v každém případě zvolí lepší reason než "demence". :roll:
187
polskasila
CS:GO HLSA

Příspěvekod Pablo420 » 30 kvě 2020, 22:23

Z počátku jsem to využíval za účelem hry i pochvaly hráčů jako například radio Pěkne!
Když mi dal Mute ban tak se hráči vsázeli že mute ban nefunguje na radio komunikace tak jsem další kolo dal ještě pár příkazů jako např. Go go go!

Demo jsem tady ani nedával jelikož tam radio komunikace nejde vidět ale není problém dohledat

Demo: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Mi ... ge.dem.bz2
Čas dema: cca poslední minuty 2h 35min.
JB je odpad csgo
Pablo420
Amatér
Amatér

Příspěvekod Wegazz » 31 kvě 2020, 10:06

Pablo420 píše:
Demo jsem tady ani nedával jelikož tam radio komunikace nejde vidět ale není problém dohledat

Demo: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Mi ... ge.dem.bz2
Čas dema: cca poslední minuty 2h 35min.

Pokud to není na demu, tak je asi zbytečný to stahovat.

Řešil to Black na d2, myslím, že si to byl ty, kdo to předtím dělával.

Tu nejde o nějaký "hurá,díky". Všechny příkazy jsou normálně hlasitý a nikdo ti neřekne ani popel. Tady se jedná o ten příkaz, kterej si použil několikrát i na začátku kola, dělá nehoráznej bordel a dělal si to i přes upozornění. Hráči mi po mutu říkali, že to nefunguje, já s tím zkušenosti neměl, tak si to musel hned na začátku dát ještě 2x, co? To není normální, ať chceš nebo ne. Upozornění si dostal několikrát, mute taky, a i přesto si s tím nesmyslem nepřestal. Kdybych ti dal 4 hodiny nebo den, chápu, že můžeš být naštvaný, ale kvůli 10minutám, a ještě po upozornění.. To mi nepřijde v pořádku.

Příště dám jiný reason, a pokud to vedení nebude vadit, klidně si to tam spamuj dál.

Počkáme na vyjádření HLSA.
Wegazz

Příspěvekod polskasila » 31 kvě 2020, 10:45 VIP

Pablo420 píše:Z počátku jsem to využíval za účelem hry i pochvaly hráčů jako například radio Pěkne!
Když mi dal Mute ban tak se hráči vsázeli že mute ban nefunguje na radio komunikace tak jsem další kolo dal ještě pár příkazů jako např. Go go go!

Používat to v takovém smyslu samozřejmě lze. Admin píše, že jsi pouštěl naschvál nějaký radio příkaz, který je evidentně bugnutý a přehrává se hlasitě, navíc tě tedy upozorňoval, abys to už nedělal. Místo pouštění mi někdo může radši napsat, že se to buguje, což bychom mohli opravit, bohužel to lidi raději zneužívají. V každém případě pokud to na demu není vidět, nedá se nic dělat, kvůli 10minutovému banu tu dnes nebudu hledat nějaké záznamy...

Pokud mermomocí stojíš o to řešit ten ban, napiš mi do PM nebo na Steam, můžeme zkusit najít nějaké logy, i když celé by to trvalo několik dní. Zdá se mi to ale jako plýtvání časem nás obou.

Popřemýšlím o tom, že se radio commandy vypnou pro všechny aim/jump servery, stejně je to tam víceméně k ničemu.
187
polskasila

Re: [V] OnlyMirage / Wegazz

Příspěvekod Pablo420 » 31 kvě 2020, 17:38

Takové věci když vám vadí nemám nahlašovat já ale snad vaší admini ne?
Kdybych tohle nenapsal tak to ani neřešíte :D Beztak se to ani neopraví a budou to hráči moct používat další roky..
A spíše jsem chtěl poukázat jaké blbosti píše do reason..

Zamykám, lock.
JB je odpad csgo
Pablo420
Amatér
Amatér

Re: [V] OnlyMirage / Wegazz

Příspěvekod polskasila » 01 čer 2020, 13:31 VIP

Pablo420 píše:Takové věci když vám vadí nemám nahlašovat já ale snad vaší admini ne?
Kdybych tohle nenapsal tak to ani neřešíte :D Beztak se to ani neopraví a budou to hráči moct používat další roky..
A spíše jsem chtěl poukázat jaké blbosti píše do reason..

Zamykám, lock.

A jak o chybě máme vědět, když ty radio commandy nikdo normální nevyužívá? :) Za bugy v CS bohužel nemůžeme my, můžeš to zkusit napsat sem, mohli by to fixnout za nás, když to je jejich bug: [email protected]
Ale jinak souhlasím, lock je na místě.
187
polskasila

Zpět na Stížnosti na Adminy