• Stránka 1 z 1
[V]Sasony / HnS
Dobrý den,
Chtěl bych si postěžovat na admina Sasonyho, který mi dal ban bez upozornění..
Napsal jsem ze srandy jednu hloupost kamarádovi a nikoliv jsem to nemyslel vážně (přičemž chápu
že si to tak admin Sasony mohl vyložit). A nahned bez jakéhokoliv upozornění mi dal ban na chat po dobu 12 hodin.
Jelikož jsem byl rozhorčen, přejmenoval jsem se na Sajsonyjekokod a poté jsem dostal touhle dosti urážející větou ban na 2 hodiny, což je pochopitelné. Vskutku jsem si vzal ponaučení ale Vy z A-Teamu nechápu proč berete takové apy jako je Sasony,
Tenhle týpek nepozná ani borce s raty, natož tak dokonce jednoho včera nechal hrát přímo na serveru
důkaz že mi dal ban na chat bez upozornění si můžete dohledat sami.. důkaz si natočím a pak ho sem doložím. lmao lmao lmao
Chtěl bych si postěžovat na admina Sasonyho, který mi dal ban bez upozornění..
Napsal jsem ze srandy jednu hloupost kamarádovi a nikoliv jsem to nemyslel vážně (přičemž chápu
že si to tak admin Sasony mohl vyložit). A nahned bez jakéhokoliv upozornění mi dal ban na chat po dobu 12 hodin.
Jelikož jsem byl rozhorčen, přejmenoval jsem se na Sajsonyjekokod a poté jsem dostal touhle dosti urážející větou ban na 2 hodiny, což je pochopitelné. Vskutku jsem si vzal ponaučení ale Vy z A-Teamu nechápu proč berete takové apy jako je Sasony,
Tenhle týpek nepozná ani borce s raty, natož tak dokonce jednoho včera nechal hrát přímo na serveru
-

greenyhns - Kolemjdoucí

[V]Sasony / HnS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Sasony / HnS
Podívej se o topic nahoru. Píšu tam o tobě a jeho neupozornění + nezměnění nicku + kicku.
†2018 - 20XX
-

Happyend - Sponzor

Počkáme na vyjadrenie admina, zatiaľ tak ako predošlý topik v riešení.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex dj fero no icon
-

DeNto - Spamerův sluha

Zdravím Greeny
Moje vyjádření:
1) Přišel jsem na server kde byl už jeden admin který vás už nejednou na slovník upozorňoval.
2) Hláška kterou si napsal, byť byla myšlena "kamarádovi" opravdu vyzněla hodně tvrdě a taky byla. Na což tě nemusím upozorňovat.
3) 2x sis změnil nick na "Sajsonyjekokod" a pak "Sasonyvyhulmihul"
4) Sám si to uznal "poté jsem dostal touhle dosti urážející větou ban na 2 hodiny, což je pochopitelné. Vskutku jsem si vzal ponaučení"
Hezký podvečer
Moje vyjádření:
1) Přišel jsem na server kde byl už jeden admin který vás už nejednou na slovník upozorňoval.
2) Hláška kterou si napsal, byť byla myšlena "kamarádovi" opravdu vyzněla hodně tvrdě a taky byla. Na což tě nemusím upozorňovat.
3) 2x sis změnil nick na "Sajsonyjekokod" a pak "Sasonyvyhulmihul"
4) Sám si to uznal "poté jsem dostal touhle dosti urážející větou ban na 2 hodiny, což je pochopitelné. Vskutku jsem si vzal ponaučení"
Hezký podvečer
-

SasonyCZ - Amatér

Ban na 12 h. bol prehnaný, malo dojsť max ku banu na 10 m. Tebe však radím, aby si sa začal vyjadrovať slušne a je jedno, či to hovoríš kamarátovi alebo nejakému randomovi.
Ban do hry si dostal oprávnene, ako si aj sám povedal. Nabudúce, keď dostaneš ban na chat a nesúhlasíš s ním, treba ísť na web a požiadať o unban a nie nadávať adminovi v nickoch.
Sťažnosť oprávnená.
Adminovi bude vysvetlené, ako postupovať pri takýchto situáciach.
Ban do hry si dostal oprávnene, ako si aj sám povedal. Nabudúce, keď dostaneš ban na chat a nesúhlasíš s ním, treba ísť na web a požiadať o unban a nie nadávať adminovi v nickoch.
Sťažnosť oprávnená.
Adminovi bude vysvetlené, ako postupovať pri takýchto situáciach.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok