I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Sasony / Nereaguje, nedělá co má. / HnS

Příspěvekod Happyend » 02 čer 2020, 20:34 VIP

Zdravím, tohle psaní mě nějak nebaví ale co už.

Hrali jsme hns a typek nadával. Sasony nereagoval, nic nenapsal, když sem mu napsal jestli vnímá hru neodpověděl.

Jednalo se o nadávku na gs považovanou jako [Nadávky na rodinu] "ZYEBU TI MAMKU" jménem 50cal (ještě ho budu vzpomínat).

Screen nadávky : https://ctrlv.cz/shots/2020/06/02/CKSX.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poté jsem mu napsal "Sasony nereaguje?" nenapsal na to nic.

Screen : https://ctrlv.cz/shots/2020/06/02/miVe.png

Screen když jsem mu napsal jestli vnímá hru : https://ctrlv.cz/shots/2020/06/02/W5l0.png

Screen celé konverzace mezi mnou a mnou : https://ctrlv.cz/shots/2020/06/02/aYTD.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tohle není vše.

Poté se zmiňovaný 50cal přejmenoval na "sajsonyjekokod" nikoliv Sasony.

Myslím že jsem se odpojil nebo mě to kicklo nebo se něco stalo a napojil jsem se zpátky do hry a vidím že "sajsonyjekokod" je zabanovaný. Ban zde : http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... p?bid=3569

Zeptal jsem se ho, zda li ho upozornil na ten nick. On napsal ANO. Ještě zdůrazňuji ANO.

Teď sem se podíval do hlstats a nic o tom že ho upozornil nebo tak něco nevidím.
Jeho hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=4020

Když jsem mu napsal, zda li mu nick měnil když už mu dal ten ban napsal že ať si všímam svých věcí.

Screen naší konverzace zde : https://ctrlv.cz/shots/2020/06/02/uEYQ.png

Vím, že jsem asi to s tím nickem přehnal, neměl bych mu jako hráč se starat do jeho admin věcí, ale i tak. Postupy jsou postupy, které znám a dělal jsem je též.

Upozornit, většinou upozornim ještě jednou ---> Změnim nick ---> Pokud to bude mít znovu tak Kick a potom Ban.

Mám dojem že nedodržel ani jednu z těchto věcí, jedině BAN.

Děkuji,
Happyendd.
†2018 - 20XX
Happyend
Sponzor
Sponzor

[V]Sasony / Nereaguje, nedělá co má. / HnS

od Rumcajz » 02 čer 2020, 20:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sasony / Nereaguje, nedělá co má. / HnS

Příspěvekod greenyhns » 02 čer 2020, 20:56

Děkuji že ses mě takhle zastal :)

Můj topic měl spíš být pro to aby se tomu admini zasmáli než aby to řešili...
Ale doopravdy mi přišlo divný že bych za jednu větu bez upozornění dostal ban na 12 hodin.
A pak bez dalšího upozornění dostal ban na 2 hodiny.. Myslím si že by Sasony měl trochu zauvažovat nad tím jak dělá svoji práci.

peace,
greeny
greenyhns
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Happyend » 02 čer 2020, 21:00 VIP

Ještě napíše že tě upozornil ach.
†2018 - 20XX
Happyend
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod DeNto » 03 čer 2020, 01:19 VIP

Počkáme si na vyjadrenie admina, zatiaľ v riešení.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
DeNto
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod SasonyCZ » 03 čer 2020, 18:55

Ahoj Happy

Moje vyjádření:
1) Přišel jsem na server kde byl už jeden admin který vás už nejednou na slovník upozorňoval.
2) Hláška kterou greeny napsal, byť byla myšlena "kamarádovi" opravdu vyzněla hodně tvrdě a taky byla. Na což nemusím upozorňovat.
3) 2x si změnil nick na "Sajsonyjekokod" a pak "Sasonyvyhulmihul"
4) Sám to uznal "poté jsem dostal touhle dosti urážející větou ban na 2 hodiny, což je pochopitelné. Vskutku jsem si vzal ponaučení"

5) Děkuji že se tak hezky staráš o to aby vše bylo podle pravidel a každý admin dělal svou práci. Jen mi přijde divné proč teda už nejsi admin ty?

PS: Kdyby se každý staral sám o sebe o každého by bylo postaráno :)
SasonyCZ
Amatér
Amatér

Příspěvekod Happyend » 03 čer 2020, 19:01 VIP

SasonyCZ píše:Ahoj Happy

Moje vyjádření:
1) Přišel jsem na server kde byl už jeden admin který vás už nejednou na slovník upozorňoval.
2) Hláška kterou greeny napsal, byť byla myšlena "kamarádovi" opravdu vyzněla hodně tvrdě a taky byla. Na což nemusím upozorňovat.
4) Sám to uznal "poté jsem dostal touhle dosti urážející větou ban na 2 hodiny, což je pochopitelné. Vskutku jsem si vzal ponaučení"

5) Děkuji že se tak hezky staráš o to aby vše bylo podle pravidel a každý admin dělal svou práci. Jen mi přijde divné proč teda už nejsi admin ty?

PS: Kdyby se každý staral sám o sebe o každého by bylo postaráno :)

Rozebereme si to do podrobna.

Napišeš mi který admin upozornil na slovník zmiňovaného 50cal? Pokud vím, na serveru nebyl žádný jiný admin než ty. (Ignoroval si to).

Vyzněla tvrdě, ale kde je upozornění? Kde je kick? Kde jsi na tu větu něco napsal? Vůbec nic.

Ano, možná si změnil 2x nick. Ale kde jsi ten nick mu změnil ty? Kde jsi ho upozornil na ten nick? Nikde.

Ten ban ti neberu. Též bych mu ho dal, ale jen po postupu správného admina jako upozornění kick ban.

Kdo by tu chtěl adminovat s takovými adminy jako jsi ty?
Protože jsem debílek co udělal chybu kterou jsem si uvědomil, ale tahle stížnost není o mně ale o tobě. Teď se tě ptám já.

Proč jsi admin takovou chvíli a stejně neumíš postupy které ti byli oznámeny + si dostal prezentaci kterou měl karmík a dával jí každému adminovi. Každý admin jí viděl kde byly napsány postupy.

Jsi admin měsíc a furt je neznáš.

Vyčkáme na vyjádření vyšších.
†2018 - 20XX
Happyend
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod DeNto » 03 čer 2020, 19:42 VIP

Vyriešené tu sasony-hns-t227171.html.
Tebe radím, aby si sa prestal starať do roboty admina, pretože sám si mal práva a vieš aké je to, keď sa ti hráči starajú do adminovania.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
DeNto
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Happyend » 03 čer 2020, 19:43 VIP

DeNto píše:Vyriešené tu sasony-hns-t227171.html.
Tebe radím, aby si sa prestal starať do roboty admina, pretože sám si mal práva a vieš aké je to, keď sa ti hráči starajú do adminovania.

Vím, že to s tím nickem jsem přehnal.

Ale to s tím "ZYEBU TI MAMKU" mi normální nepřišlo. Furt i kdyby to napsal dal bych mu aspon kick.
†2018 - 20XX
Happyend
Sponzor
Sponzor

Zpět na Stížnosti na Adminy