• Stránka 1 z 1
[Z]乃丨ㄥㄥ xddd / žiadosť o akademika (2. pokus)
Nick ve hře: 乃丨ㄥㄥ xddd
Odkaz na steam profil
Věk: 16
Steam ID: STEAM_1:0:534155086
Odkaz na váš HLstats
Proč chci akademika: Necítim sa že by som bol schopný byť admin. Sám robím chyby. Tak by som chcel skúsiť akadémiu. A časom sa uvidí
Něco o mně: Volám sa Tomáš. Študujem elektrotechnika silnoprúdová technika. Vo svojom voľnom čase sa rád venujem programovaniu,prechádzkam, počúvaniu hudby, hranie na Gamesites.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ak sa nemýlim tak som dostal 2 CT bany. Jeden za FK a druhý za neschopnosť. (Prikladám banlist)
Banlist
Odkaz na steam profil
Věk: 16
Steam ID: STEAM_1:0:534155086
Odkaz na váš HLstats
Proč chci akademika: Necítim sa že by som bol schopný byť admin. Sám robím chyby. Tak by som chcel skúsiť akadémiu. A časom sa uvidí

Něco o mně: Volám sa Tomáš. Študujem elektrotechnika silnoprúdová technika. Vo svojom voľnom čase sa rád venujem programovaniu,prechádzkam, počúvaniu hudby, hranie na Gamesites.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ak sa nemýlim tak som dostal 2 CT bany. Jeden za FK a druhý za neschopnosť. (Prikladám banlist)
Banlist
天使がsaid "Hi"
結果 悪魔 said "Bye"
正気じゃ無理 So high
吐いちゃうくらいの Price
答えのないTest
騙されても Yes
ずっと感情の奴隷
無価値な愛ね
結果 悪魔 said "Bye"
正気じゃ無理 So high
吐いちゃうくらいの Price
答えのないTest
騙されても Yes
ずっと感情の奴隷
無価値な愛ね
-
BillGatesUsa - Zkušený
[Z]乃丨ㄥㄥ xddd / žiadosť o akademika (2. pokus)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 乃丨ㄥㄥ xddd / žiadosť o akademika (2. pokus)
Ahoj,
bohužiaľ tvoju žiadosť musím zamietnuť, pretože tu je vidno, že simon porušuje pravidla a nevidím, že by si ho nejak nahlásil.
O mesiac to môžeš skúsiť znova.
Zamietnuté.
bohužiaľ tvoju žiadosť musím zamietnuť, pretože tu je vidno, že simon porušuje pravidla a nevidím, že by si ho nejak nahlásil.
O mesiac to môžeš skúsiť znova.
Zamietnuté.
-
KhalDenny - Spamer
• Stránka 1 z 1