• Stránka 1 z 1
Poškodené demo z gamesites
Zdravím, z nejakého dôvodu mi nejde otvoriť demo stiahnuté z gamesites. (pravdepodobne je poškodené)
Demo :
http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... -2.dem.bz2
Dúfam že to ide nejakým spôsobom opraviť, za rady ďakujem.
Demo :
http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... -2.dem.bz2
Dúfam že to ide nejakým spôsobom opraviť, za rady ďakujem.
steamcommunity.com/id/EzZyGS
-
EzZy1 - Amatér
Poškodené demo z gamesites
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Poškodené demo z gamesites
Máš demo extrahované vo forme .dem?
-
AwpOnly - Spamer
https://ctrlv.cz/pVHy
Keď sa to snažím extrahovať alebo ten súbor kdekoľvek presunúť hodí mi to toto.
Keď sa to snažím extrahovať alebo ten súbor kdekoľvek presunúť hodí mi to toto.
-
EzZy1 - Amatér
Rovnaké demo znovu stiahni a znovu ho extrahuj do formatu .dem.
Malo by ti to isť.
Malo by ti to isť.
-
AwpOnly - Spamer
Už som to znovu stiahol 3x, aj winrar som preinštaloval. Stále ten istý error.
-
EzZy1 - Amatér
Pridaj si ma na steame, tam to doriešíme. - https://steamcommunity.com/id/auticko19/
-
AwpOnly - Spamer
Chyba je v deme.
Vyriešené. Aby sa predišlo spamu.
Vyriešené. Aby sa predišlo spamu.
-
AwpOnly - Spamer
Niekedy sa stáva, že sa zbalený súbor dema poškodí. Vo väčšine prípadov ho dokáže opraviť utilitka `bzip2recover`, ktorá je súčasťou balíčka "bzip2" vo väčšine Linuxových distribúcii. Bzip2 archívy sa komprimujú po blokoch - pôvodný súbor sa rozseká do menších častí, na nich sa spustí algoritmus, potom sa bloky spoja. Táto opravovacia utilitka rozbalí archív po blokoch - ak je jeden z nich poškodený, vynechá ho. Následne je možné ich spojiť do jedného súboru.
V tomto prípade som dostal takýto výstup:
Posledný riadok hovorí o tom, že chyba je v 18. bloku od konca, celkovo je dostupných 43 blokov. To znamená, že demo pôjde prehrať do cca dvoch tretín, ďalej ho hra vypne, pretože si s tým nebude vedieť poradiť.
Chyba teda nie je v deme, ale v archíve.
EDIT: Tento postup je dokonca popísaný v manuálových stránkach bzip2-u: https://linux.die.net/man/1/bzip2
- Kód: Vybrat vše
bzip2recover auto-20200604-111459-jb_fortify_v2-2.dem.bz2
bzip2 -dc rec*.bz2 > demo.dem
V tomto prípade som dostal takýto výstup:
- Kód: Vybrat vše
[erik@erik-zen fix]$ bzip2 -dc rec*.bz2 > demo.dem
bzip2: Data integrity error when decompressing.
Input file = rec00026auto-20200604-111459-jb_fortify_v2-2.dem.bz2, output file = (stdout)
It is possible that the compressed file(s) have become corrupted.
You can use the -tvv option to test integrity of such files.
You can use the `bzip2recover' program to attempt to recover
data from undamaged sections of corrupted files.
bzip2: WARNING: some files have not been processed:
bzip2: 43 specified on command line, 17 not processed yet.
Posledný riadok hovorí o tom, že chyba je v 18. bloku od konca, celkovo je dostupných 43 blokov. To znamená, že demo pôjde prehrať do cca dvoch tretín, ďalej ho hra vypne, pretože si s tým nebude vedieť poradiť.
Chyba teda nie je v deme, ale v archíve.
EDIT: Tento postup je dokonca popísaný v manuálových stránkach bzip2-u: https://linux.die.net/man/1/bzip2
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
ericek111 píše:Chyba teda nie je v deme, ale v archíve.
Prepáč mi moje zlé vyjadrenie.

-
AwpOnly - Spamer
• Stránka 1 z 1