Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Žádost o unban

Příspěvekod Nick018 » 05 čer 2020, 16:38

Název topicu: N1CK / Jailbreak #6
Vaše SID: STEAM_1:0:522843490
Odkaz banu z banlistu: nikde není
Popište co se stalo: netuším co jsem udělal prostě jsem se připojil a měl jsem CT BAN
Nick018
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Žádost o unban

od Rumcajz » 05 čer 2020, 16:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban

Příspěvekod NeoxGod » 05 čer 2020, 18:12

Prostě jsi dostal ban, protože jsem se s tebou o tom hádal 2 kola, že jsem si nečupl. Dokonce jsem si musel vyžádat mik, abych ti to řekl, protože jsem měl pocit, že neumíš číst. Chtěl jsem Tě dát na fórum, ale Attilos řekl, že se na to koukne, protože byl v tu chvíli na serveru, ale nebyl u dané situace.
NeoxGod
Amatér
Amatér

Příspěvekod Atilos » 05 čer 2020, 18:19 VIP

Ahoj,
ban jsi dostal ode mně za FreeKill viz tady.

Tu je demo.

Kolo začalo ve stavu 9:6, přesně v čase 37:19.
Hráči měli jít na čáru, poté pustit klávesnici a myš. Následně jsi dal příkaz ať hráči k sobě doplňují. Dal jsi zákazy a následně měli jít hráči za tebou ve walku.

V ten monent v 38:06 jsi zabil Nea za to, že si prý čupl.
Ten se s tebou ještě další 2 kola hádal, že si nečupl, ty jsi ale pořád trval na tom, že si Neo čupl.
2020-06-05 15:40:30 Nečupl no. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_spy_vs_spy_beta7b
2020-06-05 15:39:37 Mik/fk. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_spy_vs_spy_beta7b
2020-06-05 15:38:34 Proč jsi mě zabil. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_spy_vs_spy_beta7b
2020-06-05 15:38:27 Nicku. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_spy_vs_spy_beta7b
2020-06-05 15:37:37 Nečupl. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_spy_vs_spy_beta7b

Další kolo v 40:48 jsi dal Neovi mikrón na jeho vyžádání, kde ti vysvětlil, že si nečupl, ale ty jsi pořád trval na svém.

Neo tě chtěl dát na fórum, tak jsem mu řekl, že se stejně budu dívat na demo, kvůli jednomu hráči a že ať to zbytečně nenahlašuje. Z PPček by jsi za takovou situaci také dostal ban, protože sis stále stál za svým a Nea zabil neoprávněně.
Přeji pěkný zbytek večera. ;)
Obrázek
Obrázek
"No pain, no gain."
Atilos
CS:GO Admin

Příspěvekod ericek111 » 05 čer 2020, 18:30

Ban je oprávnený, Neo si nečupol a dal si mu FK.

Skončí Ti dnes o 21:26.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Zpět na Unban Žádost