Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] R.I.P. MATURITA / TTT <3

Příspěvekod Only4Fun » 06 čer 2020, 14:54

Nick na serveru: ⭐ R.I P. MATURITA ⭐

SID: STEAM_0:1:115992115

Sekce, na které chci práva: TTT

Věk: 19

Mé HlStats: KLIK

Bany, které jsem dostal: Mám na chlp čistý banlist. :D

Něco o mně: Som pohodový chalan z východu Slovenska, ktorý má rád poriadok na servery a priateľskú atmosféru, family friendly komunitu. Medzi moje záľuby patria športy, hlavne futbal. Rád sa "šprtám" aj v IT odvetví. Som priateľský, dobre naladený človek, ktorý rád spoznáva ľudí a nerád si robí nepriateľov. Dovolím si povedať, že s 99% TTT komunity vychádzam dobre a nemajú so mnou žiadny problém.

Proč právě já: Od poslednej žiadosti som si dal trocha odstup a čas hlavne pre seba, aby som si uvedomil priority a moje osobné smerovanie. Hral som aktívne na servery ako bežný hráč a snažil som sa ukľudňovať vyhrotené situácie a upozorňovať na porušovanie pravidiel. Takisto si dovolím poznamenať, že sa považujem za jedného z najaktívnejších hráčov v nahlasovaní do PP, kde som už nahlásil desiatky potrestaných hriešnikov. Aktívne sledujem dianie na GS a TTT serveroch, pričom som na fórume asi každý deň, kde sa aj aktívne podieľam na rozvoji/rôznych debatách o serveroch alebo iných veciach.

Zkušenosti s CS:GO: Veľké, mal som aj vlastný server na krátku dobu. Ako admin som pôsobil xy-krát na cs 1.6 ako aj na cs:go, vrátanie adminovania na Gamesites. Vlastním 5 ročnú veteránsku mincu.

Případné poznámky: Ak sa nemýlim, od mojej poslednej žiadosti prešlo 3 a pol mesiaca.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Budem rád ak dostanem ešte jednú šancu a ukážem Vám všetkým, že Vás nesklamem a budem svoje povinnosti a adminskú prácu plniť na 100%. ;)

Ďakujem
Living on the high.

2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
Only4Fun
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Zamietnuté] R.I.P. MATURITA / TTT <3

od Rumcajz » 06 čer 2020, 14:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [Zamietnuté] R.I.P. MATURITA / TTT <3

Příspěvekod ZelezoBeton » 06 čer 2020, 18:12 VIP

Úprimne... chcel som ti dať už šancu pri ďalšej žiadosti, minimálne na referencie ale ako admin by si nemal chodiť na server s druhým účtom a robiť bordel. Prosím nepíš pod tento post ako to bol tvoj adoptovaný brat, bratranec z druhého kolena alebo susedov pes.

Zamietnuté.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů