• Stránka 1 z 1
(V)JB / Vendess
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na JB serveroch.
Nick v hre : Vendess
Nick na fóre : Vendess
Profil na fóre : vendess-u42851.html
Vek : 18
Steam nick : Vendess
Steam ID : STEAM_0:1:518287613
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=648
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno, bol som zrušený za VAC ban na druhom účte. To bolo 1. a posledný krát čo som mal zaplé. Inak na GS sa snažím správať vzorne. Už ani nepamätám kedy som mal naposledy ban.
Niečo o sebe : Čaute, volám sa Samo. Študujem programovanie a medzi moje najväčšie časové aktivity patrí hranie hier, tiež si raz za čas zahrám šach a výjdem von na vzduch.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomáhať hráčom v dodržovaní pravidiel a je veľa prípadov kde sa to slušným slovom, bez grabu a voicu u T nedá.
Ďakujem za váš čas strávený nad touto žiadosťou a verím v jej kladné vybavenie.
Nick v hre : Vendess
Nick na fóre : Vendess
Profil na fóre : vendess-u42851.html
Vek : 18
Steam nick : Vendess
Steam ID : STEAM_0:1:518287613
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=648
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno, bol som zrušený za VAC ban na druhom účte. To bolo 1. a posledný krát čo som mal zaplé. Inak na GS sa snažím správať vzorne. Už ani nepamätám kedy som mal naposledy ban.
Niečo o sebe : Čaute, volám sa Samo. Študujem programovanie a medzi moje najväčšie časové aktivity patrí hranie hier, tiež si raz za čas zahrám šach a výjdem von na vzduch.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomáhať hráčom v dodržovaní pravidiel a je veľa prípadov kde sa to slušným slovom, bez grabu a voicu u T nedá.
Ďakujem za váš čas strávený nad touto žiadosťou a verím v jej kladné vybavenie.

天上天下唯我獨尊
-
Vendess - CS 1.6 Admin
(V)JB / Vendess
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB / Vendess
V riešení...
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Přeju mu to aby byl Admin, ale ať se naučí jedno pravidlo. Pokud řekne Simon pojdte zamnou a ty Vendess jsi šel šachtou, tak my
jsme měli jít také šachtou přece nebudeme obíhat celou mapu, toto pravidlo platí jen pokud má vězeň někoho najít, tak bez
povolení simona nesmí na CT zony. No snažil jsem se ti to vysvětlit, ale ty jsi mi hned vypl mikrofon. No nevadí, ale i tak GL

-Zidan
jsme měli jít také šachtou přece nebudeme obíhat celou mapu, toto pravidlo platí jen pokud má vězeň někoho najít, tak bez
povolení simona nesmí na CT zony. No snažil jsem se ti to vysvětlit, ale ty jsi mi hned vypl mikrofon. No nevadí, ale i tak GL

-Zidan

-
PetrPavelos - Mistr
matejmatej píše:Přeju mu to aby byl Admin, ale ať se naučí jedno pravidlo. Pokud řekne Simon pojdte zamnou a ty Vendess jsi šel šachtou, tak my
povolení simona nesmí na CT zony. No snažil jsem se ti to vysvětlit, ale ty jsi mi hned vypl mikrofon. No nevadí, ale i tak GL![]()
-Zidan

Mapa jb_snow, väzni sú v boxe na zadnej stene. Ja som ako simon povedal "Poďte zamnou.", *prešiel som šachtou za boxom*, následne som dal príkaz "Choďte na zelené políčko u bludiska." takže Tčka sa mali pekne otočiť a ísť naokolo kedže v tomto príkaze je prechod cez CT zónu vylúčený. Ak sa mýlim nechám si povedať od HLSA či iného admina. Takúto nachytávku namňa v minulosti použilo iné HLSA/Vedenie. Tak si to dobre pamätám. Samozrejme ak sa ohľadom tohto mýlim tak ešte raz sry.
PS: Ale inač, ďakujem za tvoju podporu aj keď by si sa tu asi nemal vyjadrovať

天上天下唯我獨尊
-
Vendess - CS 1.6 Admin
Re: [Pohovor]JB / Vendess
Po teste zamietnuté.
O mesiac PM.
O mesiac PM.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Zamietnuté]JB / Vendess
Prijatý.