Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] DAL1♥K - UNBAN (ONLY MIRAGE)

Příspěvekod Absynthe » 07 čer 2020, 16:57

Zdravíčko, lidičky.

STEAM_0:0:526372467
https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Chtěl bych vidět důkladné demo, o tom že použivám soft. V životě jsem nepodváděl, ale na "slavném" GS Portále, kde hraji od 1.6 Dostanu permu? To je velice zajimavý, nechápu. To když je někdo lepší jak hráči a admin, musí být cheater? Nebo podporavat SOFT? :) Chtěl bych vidět, zde důkladné důkazy. :) Které si pošlu pár lidem co dělají CHH na švédských a neměckých serverech. A vyjádření CHH chci zde taky, když jste tak dobří a nerozeznáte znalost, aim , brain od Softu. :) To že přijdu po asi 3 letech na CZ/SK Server, znamená že jsem cheater? Myslím si že žádný admin nemá to co já odehrané a takové experience, že by mohl uvažovat o tom že zabanuje bývalého hráče eSuby. :))
Odvaha je magie,která mění sny v realitu.

CAR DJ-PC
Absynthe
Amatér
Amatér

[V] DAL1♥K - UNBAN (ONLY MIRAGE)

od Rumcajz » 07 čer 2020, 16:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: DAL1♥K - UNBAN (ONLY MIRAGE)

Příspěvekod boldy » 07 čer 2020, 17:04

Ahoj,ban máš odo mňa kedže si nikdy nepodvádzal tak prečo máš nový acc?
Demo sem pošlem dnes alebo zajtra k tomu to dám rovno do CHH
K tomu máš ban na zopár 1.6 serveroch za nejaké tie soft. :)

Zatiaľ ti dám dočasný unban
Obrázek
boldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Absynthe » 07 čer 2020, 17:14

Jsem rád že se někdo v dnešní době vůbec vyjádřil.

Takže, dříve jsem hrával CS:GO aktivně za eSubu, lanky , playzone turnaje atd. Na CZ Server jsem nechodil vim jaký tam je vedení a- teamu. Ale bohužel už v dnešní době po roce co jsem nehrál a prodal. Jsem zjisitl že na Sweden , DE , Fr servery nemám aim. např. Brutal portál, kde lítají hlavy jen tapama prefirem atd. Steam jsem prodal do zahraniči týpkovi jménem "Lucas A.) kde byl lvl cca 160+ , odehraných asi 6k Hodin na CS:GO a 1.6 CS 8+- Jsem přestal hrát, protože přitelkyně, práce, zájmy (auto) teďka jsem se vrátil bohužel s new steamem, protože jsem nechtěl kupovat steam kde je nahraných xx hodin, dávat peníze do hry, už se mi nechtělo tisicovky rvát.. je to zbytečné co si budem, když se budu stěhovat s přitelkyní do svého.

Takže tak, jsem zvědavý co je na tom demu tak Insane, kdyžtak bych si z toho udělal Movie, kdyby se dalo někde sehnat díky. :)

btw: Zde můj YT, kde mam nějaké CSKO. :) https://www.youtube.com/channel/UCuZQNi ... subscriber

CAR DJ-PC
Absynthe
Amatér
Amatér

Příspěvekod ericek111 » 07 čer 2020, 17:18

Bla, bla, bla, bla, bla. A to so svojimi odohranými hodinami a "experience" si nedokázal pochopiť, že aj tí admini sú len ľudia a môžu sa zmýliť?

Počkaj, kým sem Boldy dodá vyčasované demo. Dovtedy to locknem, nech sa tu neopúšťame.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod boldy » 07 čer 2020, 20:17

No inak aj ja som bol zástupca zástupcu zástupca v extatuse ale nepíšem to lebo to nikoho nezaujíma mne jedno či si bol aj v NAVI alebo hoci kde, podla mňa máš wh ten tvoj "global play je tiež pekný a vidno že máš o dosť viac ako my admini nahraté :lol:" mám vyčasované len 1/4 z dema podla mňa to stačí keby nie dočasujem zvyšok.

DEMO: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Mi ... ge.dem.bz2

1:13 trigger
3:35 trigger
4:15 absolutne ti bolo jedno či je niekto na B
4:21 triigger
5:06 wh
8:27 možno bhop, ale zas je ti úplne jedno že by tam niekto mohol byť
9:25 ? wh
11:18 wh
13:40 divné
14:12 no takéto reflexy ci koky
14:39 trigger
14:50 trigger
18:32 wh
18:43 wh
21:03 wh bežíš a je ti všetko jedno
26:58 wh
28:18 wh
28:28 wh

Počká sa na vyjadrenie CHH

"časy sú zvýraznené len pre krásu a čitateľnosť"
Obrázek
boldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Absynthe » 08 čer 2020, 15:19

Tak jsem na to koukal, tak buď jsem b*b. Nebo nevím ale vidím tam normalní prefire spoty, a místa kde jsem kecal třeba ve voicechatu.. a bylo mi jedno kdo kde je :D Mužete se zeptat, že jsme kecali ve VoiceChatu furt... A děkuju, aspoň mam další Fragy na movie :D A nevidím tam nic teda, poslal jsem to pár přátelům a jediné co mi řekli že jsem dobře hitoval bhop a dobře hrál, nic víc. I movement mi pochválili. Tak teda nevím, zda jsme slepý. Ale vidím tam normalní "semi" hru..

CAR DJ-PC
Absynthe
Amatér
Amatér

Příspěvekod Travoushh » 08 čer 2020, 22:42

Ze začátku podle bhopu každej toho kluka hned odsoudí, že má hacky. Když se pak ale soustředíš na jeho movement (kromě bhopu) a na jeho crosshair placement + styl jakým hraje, peakuje a myslí, tak ti hned musí dojít, že toto je trošku jinej level hráče, takový na GS serverech často nepotkáš. Je vidět, že kluk je úplně jiný elo, než kdokoliv tady. Potom musíš hledat ne momenty, kde to vypadá, že hackuje, protože u takovýho hráče je pro nás "obyčejný nuly" všechno jako s hackem. Musíš hledat momenty, kdy je vidět, že nehackuje. Těch u čistých hráčů najdeš vždycky plno, ať hraje hráč sebelíp a podezřele jak jen chce. S WHčkem můžeš fejkovat některý situace, ale nikdy se ti to nepodaří tak, jako čistýmu hráčovi.

Podezíráte ho z ABčka, ale jeho miss shoty jsem nečasoval, protože je na tom demu fakt hodně střel co minul, takže mi to přišlo zbytečný. Spíš jsem se zaměřil na wh a tu jsem vyobrazil pár momentů kdy je vidět, že je čistej.

3:30 - kdyby měl wh tak si počká na frajera co vybíhá
5:12 - kdyby měl wh tak vidí toho frajera co kempí jako silver - ani si tu pozičku nekontroloval, protože na jeho úrovni tam nikdo v životě nestojí
7:30 - kdyby měl wh tak to zahraje jinak
8:40 - kdyby měl wh tak newalkuje když okolo nikdo není
10:50-11:10 - krásná ukázka fakt dobrýho movementu když se pohybuje u oken
13:06 - je vidět že používá mozek a dobře si předmíří, ale missne
13:48 - uráží ho že neuznávají jeho skill ale svádí to na štěstí + vysvětluje jak se mu to podařilo
14:06 - frajer mu říká že je nějakej dobrej rank a dostává výsměch
14:20 - kdyby měl wh tak neodejde z Bčka a nenechá teroristy položit bombu
15:50 - neví o frajerovi v jungli a nadává týmu
18:30 - kdyby měl wh tak peakne když by je ještě mohl zabít, tady hraje čistě mozkem
19:19 - s hackama by to ct zabil
21:18 - mít wh tak předmiřuje jinak a zabije to T
21:30 - radši mutnite toho Adama
22:20 - s Whčkem by nepeakoval proti dvěma
23:18 s Whčkem by takto nešel, věděl by že tam je awp
25:00 s whčkem by věděl o tom klukovi s awp a nešel by tam takto
25:07 s whčkem by nestřílel takto vedle ve full flashi, i když by se zrovna toto dalo fejkovat
dál už mě to nebavilo sledovat protože se to strhlo v hádky

Ten kluk má v csku ego hodně vysoko a často se na demu chová arogantně, ale takovej by s jeho skillem byl každej. I podle jeho reakcí na ty děti jak ho obdivujou a oslovujou se dá posoudit, že nemá hacky viz. situace kdy dá noscope hs přes stěnu - děcko mu řekne že to bylo hodně lucky. Hacker by řekl něco jako že jo, to se mi povedlo. Dalik se ale urazil, že ho osočujou z toho že má jen štěstí a nepřipisujou to jeho skillu. Takových situací tam bylo několik.

Závěr: Dejte mu unban, přišel postřílet silvery a tím si trošku zvednout ego, když už skillem nestačí na hráče na který kdysi stačil
Poziční hlasová komunikace down
Travoushh
Amatér
Amatér

Příspěvekod Absynthe » 09 čer 2020, 07:38

Tak tohle mi přijde , jako frajer co ma mít práva! A ne nějaký s prominutim šaša, co napíše bla bla bla, potom co nekdo napíše svůj game story, nebo se vyjádří.. K tomu incidentu.. Tohle je pro me osoba bez úrovně. Promiň, sice jsi ChH ale , vyjadřování soudí že tvé chování je na urovni opice co je rada ze řekne bla bla.. :)

Ale jde vidět, že když dojde nějaký hráč. Na CZ server kde nejsou az tak dobří hráči cosi budem 85% Serveru, jsou podprůměrni hráči.neříkám že vseci, např. Skiper , Pedro, Pablo, Marko, Wegaz. A dost dalších jsou hráči na úrovni, ví jak se co dělá. Jak se hraje, lajcky řečeno drzi cross v urovni, přemýšlí , pozicky maji v topu, škole, flash, firemní. Vše přemýšlí než vybehnou např. A/B.

Ale najdou se tam tací co míří do země. A vše, takže mi neříkej ze mám wh, kdybych mel wh, trigger, vypadá to jinak si myslím.
A hlavně, kdybych cheatoval, já zmínil typek nademnou , jeste jednou bigup.. Tak zabijim vše, nemám takové držení a Přemýšlení jak blb u toho ne?. Kdybych podváděl, nenaseru se po každé co mi řeknou "mládenci" ze mám cheaty, řeknu přesně, ale ne ze se maseru a bloknu voice. Takových je co mám blok všude...

Posílal jsem dema hráčům jako je boxer (exEsuba) a benq1 , rekli ze nevidí nic kromě toho ze hraju proti botum, co stoji na pozickach já telata, které se prefiruji atd.

Doufam ze se vyjádří pan největší mistr "bla bla" :))

A typku, nademnou pošli mi steam, hodim ti FR.

CAR DJ-PC
Absynthe
Amatér
Amatér

Příspěvekod boldy » 09 čer 2020, 08:27

Vidím len blbosti ako sa chceš obhájiť, už som písal vyššie mne jedno aj keby si hral za NAVI aj komu si to posielal,počkaj na vyjadrenie CHH, a len k tomu že si neviem aký profesionál keď som videl tie tvoje granáty, si sa učil asi od tých silverov na servery čo.
Obrázek
boldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Absynthe » 09 čer 2020, 08:41

To ti mám ukázat, úplný plány?:D hochů.. Prosím nedělej to. Nebo si tam nezahraje nikdo už, jak se zacnu fakt snažit

CAR DJ-PC
Absynthe
Amatér
Amatér

Příspěvekod boldy » 09 čer 2020, 09:22

Počkaj na vyjadrenie CHH zatial to locknem
Obrázek
boldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod flyzc172 » 15 čer 2020, 13:49

Na deme cheaty. Ban sa ti obnovil.
Tvoja možnosť https://www.gamesites.cz/forum/chces-unban-ihned-t185980.html.
https://www.youtube.com/watch?v=DHmo80c1uXU
flyzc172
Zkušený
Zkušený

Zpět na Unban Žádost