• Stránka 1 z 1
[V]emotions jb7
cus kundy, nevim kde tohle zaradit protoze to je poruseni akademika
kdyz vidim tohodle panacka hrat na jb, upozornuje a nahlasuje kazdeho, dnes na jb katijka solila nadavky jak cyp a on ji ani jednou neupozornil + nenehlasil
http://hltv.fakaheda.eu/20260-200607175 ... ve.dem.zip cas nevim ale jsem tam ja (im kissing styrofoam) katijka a emotions
kdyz vidim tohodle panacka hrat na jb, upozornuje a nahlasuje kazdeho, dnes na jb katijka solila nadavky jak cyp a on ji ani jednou neupozornil + nenehlasil
http://hltv.fakaheda.eu/20260-200607175 ... ve.dem.zip cas nevim ale jsem tam ja (im kissing styrofoam) katijka a emotions
killin' the whole game
- emotions david
-

rowrange - Amatér

[V]emotions jb7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: emotions jb7
cus kunda,
akademik nie je admin, takze s tym nic neurobime, akurat nam to moze v buducnosti pomoct pri nabore do teamu. Ak chces, aby Katijka dostala ban, tak ju nahlas do Poruseni Pravidel, alebo dodaj do PM screen SID.
Vyriešené.
akademik nie je admin, takze s tym nic neurobime, akurat nam to moze v buducnosti pomoct pri nabore do teamu. Ak chces, aby Katijka dostala ban, tak ju nahlas do Poruseni Pravidel, alebo dodaj do PM screen SID.
Vyriešené.
-

asdfJB - Spamerův sluha

Re: [V]emotions jb7
ted si me celkem pojebal, nevadi jdu ji tam dat pizdu at zcerna
killin' the whole game
- emotions david
-

rowrange - Amatér

Zdravím tě,
Děkuji za rozesmání. Hádali jste se oba a já jakožto hráč s tím nic nezmůžu. Kdybych to dal do PP, tak bych tam dal všechny. Jak jasonku, tebe, tak Katijku. Nicméně jsem tak neudělal, protože se to v PP nebanuje, jelikož by to bylo mute na 10 Minut. Nikoho jsem neupozorňoval, protože zkrátka nemusím. Jelikož když nadáváš, tak jsi si toho vědom. Oproti FK, na který bych tě popřípadě určitě upozornil.
Určitě je dobrý nápad vymyslet sekci "Stížnosti na akademiky", kde bys mohl svůj názor sdělit bez toho, aby se to ihned locknulo.
Děkuji za rozesmání. Hádali jste se oba a já jakožto hráč s tím nic nezmůžu. Kdybych to dal do PP, tak bych tam dal všechny. Jak jasonku, tebe, tak Katijku. Nicméně jsem tak neudělal, protože se to v PP nebanuje, jelikož by to bylo mute na 10 Minut. Nikoho jsem neupozorňoval, protože zkrátka nemusím. Jelikož když nadáváš, tak jsi si toho vědom. Oproti FK, na který bych tě popřípadě určitě upozornil.
Určitě je dobrý nápad vymyslet sekci "Stížnosti na akademiky", kde bys mohl svůj názor sdělit bez toho, aby se to ihned locknulo.
Emotions
-

Emotions - Zkušený

"drz picu", "berte simona mrdky", "drz hubu ty krava skurvena" atp ti prijde na ban na 10 minut? pokud to ta tvoje preafektovana hlava nepochopila, bylo to cilene na to ze zmouris oci na svoje kamose, a kdyz nemusis upozornovat na hrace na nadavky tak potom naco si akademik? radsi se nevyjadruj uz
killin' the whole game
- emotions david
-

rowrange - Amatér

Na serveru jsem si hlavně všímal hráče "jasonka", kterou jsem sledoval delší dobu. Měl jsem podezření na skripty, to se mi potvrdilo tak jsem to poslal rovnou CHH adminovi. To, že nemůžu vnímat všechno za to se ti omlouvám. Nicméně nevím, jestli má cenu se omlouvat někomu kdo, na začátek svojí "stížnosti" uvede "čus kundy". Máš sotva občanku a už píšeš a říkáš blbosti, který pomalu ani nevíš co znamenají.
Emotions
-

Emotions - Zkušený

• Stránka 1 z 1