Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] lucifer/2kicky a ban za nic

Příspěvekod luciferjenej » 08 čer 2020, 21:56

takže benvluto001 mě dal 2 kicky za to že jsem napsal že je kid když to psal admin neboli on mě a pak ban když jsem mu postavil sochu dej mi důkazy o vsem beniku delej. mozna ho spatne doma vychovali co já vím dejte ho do polepšovny Khertisy.
luciferjenej
Zkušený
Zkušený

[V] lucifer/2kicky a ban za nic

od Rumcajz » 08 čer 2020, 21:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: lucifer/2kicky a ban za nic

Příspěvekod fekt » 08 čer 2020, 22:22

1 kick byl opravdu neoprávněný. Ben nadával jednomu z nás ( fekt / lucifer ) že je Kid .
Ale když mu to napsal lucifer tak byl hned problém .
Já osobně se zastávám názoru , že hráči mají přednost .
Tímto výjevem dal Ben najevo že je lepší než hráč .
Nechci tu dělat žádné problémy , tak navrhuji že se Ben veřejně omluví , a pokud bude požadovat lucifer i něco více tak to řešte s ním díky :).

S pozdravem fektík :)
reggin
fekt
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod benvoluto001 » 08 čer 2020, 22:25

Milý lucifere, měl byses už konečně naučit psát unban žádosti podle vzoru.
Zde ti posílám odkaz, abys příště věděl jak:
jak-pozadat-o-unban-t63515.html

Každopádně, abychom nespamovali forum zbytečnými vlákny, tak se k tomu vyjádřím hned.

První kick jsi dostal po tom co jsi psal capslockem i když jsi předtím byl upozorněn.
https://prnt.sc/sw5his

Další kick jsi dostal za provokaci admina. Navím o provokaci, kterou jsme spolu probírali včera myslím.
https://prnt.sc/sw5hst

No a ban jsi dostal za provokaci admina tím, že jsi napsal do chatu fektovi at jde tp. Já se teleportoval taky, abych se ujistil, zda neděláš nějaké nekalosti. v residenci jsi napsal toto:
https://prnt.sc/sw5itl

a do chatu jsi napsal „To je Ben".
https://prnt.sc/sw5k3o

Ban jsi dostal na dvě hodiuny, ale vzhledem k tvým prohřeškům pokaždé co se připojjíš na server, tak požádám HLSA o prodloužení banu.

Jinak Lucifere od teď budeš ode mě dosávat mute instantně po jakékoliv nadávce, urážce, či provokaci admina. No a budu to tak praktikovat dokud se nazčneš chovat slušně. Domluveno? Já myslím, že jo. Děkuji.
benvoluto001
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod MiikaXpi » 08 čer 2020, 22:34

Byla jsem u toho, tak se chci jen vyjádřit. Lucifere, upřímně mi řekni, co jiného na tom serveru děláš, než že provokuješ, nadáváš a zabíjíš slabší hráče jen tak. Nedávno jsem ti dala ban, protože jsi nadával jak mně, tak ostatním a hlavně jsi psal /all tpa a pak zabil please ender crystalem. Přijde ti to normální? Já se ani nedivím, že ti ben dával kick a ban, protože se neumíš normálně chovat. Ta "socha" ko**t ?? Ti přijde normální?
MiikaXpi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod fekt » 08 čer 2020, 22:38

To ,, Jsi nejtrapnější Kid na gs :)" bylo na koho ? :) To byla pochvala nebo nějaká lichotka ? :)
reggin
fekt
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DogeTennant » 09 čer 2020, 00:05 VIP

Nepamatuju si kdy s naposledy přišel na server a neodešel buď s mute nebo s banem. Na server nechodíš s jiným záměrem než trollit, nadávat a provokovat, takže se pak nediv že jsou tresty pro tebe tvrdší, ten druhý kick byl hádám za ty tvoje zprávy v horní části screenu a ne za to "kid".

Každopádně jsem si pročetl tvůj chat za dnešek a rozhodl jsem se tě odměnit mutem na 2 týdny.

Ban už ti sice vypršel, ale i tak.. žádost zamítnuta.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA

Příspěvekod Khertys » 09 čer 2020, 12:45 VIP

fekt píše:Já osobně se zastávám názoru , že hráči mají přednost .

Krasna to myslenka, kterou tu samozrejme vyznavame a uplatnujeme. Nicmene je k tomu potreba dodefinovat 'hrace'.
Hrac je clovek, ktery na serveru hraje a zaroven:
  • umyslne nekazi hru ostatnim hracum
  • neprovokuje za zadnych okolnosti
  • ...
takovychto podminek by se naslo urcite vic, pro predstavu doufam staci.

Velmi jednoduse jednou vetou: Nechovejte se jako hovada a nebudete dostavat tresty.

fekt píše:Tímto výjevem dal Ben najevo že je lepší než hráč .

Kdyz dame tuhle veticku dohromady s definici nahore, tak se dostavame k necemu, co urcite neni pravda, ze. Pokud by se nekdo choval jako hrac, pak by ho admin nemel potrebu ukaznovat ani nijak trestat. Admin neni vic nez jakykoliv jiny clovek na serveru, jen uz se u nej predpoklada, ze se umi chovat, zna server a nema v hlave piliny jako nektera individua, ktera tam hraji.
Khertys
Hlavní Support
Hlavní Support

Zpět na Unban Žádost