I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Stižnost na admina

Příspěvekod IPlayForYouBaby » 10 čer 2020, 16:30

Server : Zombie chronic #1
Admin: Stalkyy
Ban udělen hrači : IPlayForYouBaby
ID HRAČE: STEAM_0:0:211526461

hral jsem mapu ZM_dust_2k15. Byl zrovna začatek mapy a ja s adminem stalkyym jsme se nějak hadali a když jsem mu napsal jednu věc, ktera se mu očividně nelibila tak mi dal kick... když jsem mu napsal něco v tom smyslu, že mě kickuje za věci, ktere se mu nelibi tak mi dal mute na 10 minut... jedine co jsem mohl psat bylo slovo "speed" psal jsem to a dostal jsem ban to jsem pochopil, ale duvod toho banu byl bugovaní a to mě štve... většinu banu od něj jsem dostal za věci, ktere jsem nedělal ...

Eště bych chtěl zminit, že jsem včera kolem 8-9 hodiny hral, a očividně se nelibi stalkyymu, že jsem byl 4 x za sebou last po 3 minutach... a ostatni hrači psali něco v tom smyslu, že at mi da kick, že nechtějí čekat... tak mi dal na začatku dalšiho kola bezduvodně kick.. když jsem mu napsal, že ho nahlasím... vysmal se mi. A eště něco k těm banum... tak stalkyy banuje a kickuje lidi co se nechavají, ale sam to děla s hračkou selenka.. hodněkrat je vidim jak se navzajem nechavají. Přijde mi jako kdyby si stalkyy myslel, že když ma tu možnost pomahat tomu serveru, že je něco víc jak ostatní a muže si toho více dovolit jak ostatní .

Dukaz:
http://leteckaposta.cz/608556650
omlouvam se, že toho nemam víc, ale příště už budu mít

Děkuji ... předem bych se chtěl omluvit za moje gramaticke chyby :D
IPlayForYouBaby
Amatér
Amatér

[V]Stižnost na admina

od Rumcajz » 10 čer 2020, 16:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stižnost na admina

Příspěvekod Stalkyy01 » 10 čer 2020, 16:46 VIP

Jsem rad ze si se ozval , no aby jsme se nejak dostali co se stalo jak dnes tak i včera sotva co prijdu na servr zacnes provokovat jak dnes tak včera včera si dostal ban za spam to doufam namitat nebudes psal jsem i Hl adminovi co stim jak si dále spamoval porad slovo speed když si mel ban na chat dneska opet prijdu na servrz zacnes provokovat pak zase spam nejakych bindu dobře dostanes ban na 10min pote zacnes opet spamovat slovo speed po tom co mi Hl admin napsal co mam delat dostal si opet ban :) nic vic k tomu nemam
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=4537
tady je dnesni vypis z chatu vcerejsi sem posilal hl adminnovi :)
A když se tak zminujes ze si nic vlastne nedelal a ze bany odeme dostavas jen tak , Chi te poprosit me stále neurazet a nepsat zadne narážky a tak zadny spam pak mozna nebudes dostavat zadne bany jinak proti tobe nic nemam
Stalkyy01
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Stižnost na admina

Příspěvekod Niggas » 12 čer 2020, 18:40

Ban bol oprávnený, pokiaľ nesúhlasíš s postupom nejakého admina na servery, je lepšie hneď sa obrátiť na web s dôkazmi ako sa dohadovať na servery, zbytočne to vedie k hroteniu situácie. Pokiaľ máš dôkazy k porušovaniu pravidiel admina, alebo naopak úmyselne prehliada porušovanie pravidiel iným hráčom, stačí ho s dôkazom nahlásiť, či už na webe, alebo aj mne do PM.

btw. ak ešte uvidím tú reklamu a ťahanie ľudí zo servera inde, tak ti dám ban ja, a ten bude horší.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy