Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Neoprávněny ban za WH

Příspěvekod Pipacz1 » 10 čer 2020, 22:16

Název topicu: WH - Mirage / Public #1
Vaše SID: STEAM_1:1:467299618

Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit

Popište co se stalo: Normálně jsem hrál na pubu, zničeho ban za WH, takže vlastně ani nevím co se stalo.. nejsem si ani vědom že bych někoho děroval apod.
Každopádně to že dostanu ban zrovna od Torpéda se divím :-)
Nikdy jsem necheatoval - pokud někdy vím víc, tak maximálně z toho co slyším

Takže prosím o přezkoumáni dema a unban.

Díky
Pipacz1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Neoprávněny ban za WH

od Rumcajz » 10 čer 2020, 22:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neoprávněny ban za WH

Příspěvekod torpedoRUS » 11 čer 2020, 11:35

Ahoj pipa , bol si mi nahlásený asi 5 hráčmi ktorý boli na serveri , zaujímavé je , keď som na serveri a vieš o mne , nedávaš skoro nič , akonáhle odídem , je z teba "god". áno je vidieť že počúvaš čo sa v tej hre deje , ale za mňa sa dosť čudne správaš čo sa týka crosshair placementu , pozrel som si aj tvoje staršie hry kde som nebol a za mňa tam je. Ale každý sa môžeme zmýliť takže tu je demo.
http://leteckaposta.cz/162292231

Ak som pochybil ospravdlnujem sa pipa :) predsa som len človek a niekedy je toho veľa :)
torpedoRUS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Pipacz1 » 11 čer 2020, 20:58

Ahoj,
byl jsem nahlášený 5 hráči? ale jakými? v té době byli na serveru možná 2 dobří hráči, třeba ten core nadával snad po každém fragu, co jsem ho zabil... někteří by nejraději banovali pokaždé, když je zabiješ přes smog nebo jim dáš hlavu :-)

A je jasné že když je na serveru 5na5, žádní TOP hráči, tak dáváš a vyčníváš víc.. než když hraješ 12na12 a jsi tam ty apod...
a proč bych cheatoval jenom, když na serveru nejsou admini? když si můžou demo stejně kdykoliv stáhnout??

Každopádně, tvoje demo mi nejde spustit, vím jen že má 8 minut.. tak jsem si projel z Mirage posledních 12 minut než jsi mi dal ban, a nic takového tam nevidím.
Máš když tak nějaké časy z celého mirage, kdy jsem podle tebe očividně věděl kde někdo je, aniž bych ho mohl slyšet apod?

Taky jsem býval "cheathunter" (kdysi ještě v 1.6), a vím že když člověk není úplně blby, tak WH poznáš těžko.. takže to v tom množství chápu :-)

Díky
Pipacz1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ericek111 » 14 čer 2020, 01:29

Po preskúmaní dema nedostatočné na ban.

Máš unban, ospravedlňujeme sa Ti za zdržanie a nepríjemnosť.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost