• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]admin na spravnom mieste hihi
Dobre, poprosil by som aby admin sunny presnejšie tento "STEAM_0:1:104873926" mi dodal dôkaz ako som ja mu nadával alebo ako som sa zle vyjadril keďže som dostal ban na chat. To že som do chatu začal rozprávať už hnevom je jedná vec, ale to prečo to bolo je druhá, pretože absolútne admin sunny nepobral situáciu na bb a absolútne sa nevenoval situácii na BB ako mal, ale situácii, ktorú on uznal za vhodnú. Ban mi isto stihol prejsť pretože bol na 10 minút. No ide mi tu o to, aby admina poučil niekto na to kompetentný, pretože situáciu, ktorú mal on vyriešiť ako jedna z kompetentnýcch osôb vtedy na bb neriešil a jedine začal mňa kicokvať. Ďakujem.
sem prikladám aj môj chat, ktorý je bez nadávok. o voice poprosím nech doloží hore spomenutý admin, pretože pokiaľ viem, každý udelený ban, tak musí byť nejakú dobu dôkaz k nemu. ďakujem.
sem prikladám aj môj chat, ktorý je bez nadávok. o voice poprosím nech doloží hore spomenutý admin, pretože pokiaľ viem, každý udelený ban, tak musí byť nejakú dobu dôkaz k nemu. ďakujem.
2020-06-10 21:24:22 hej toto vies. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-06-10 21:24:22 za nafdavku. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-06-10 21:24:17 co si prosis. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-06-10 21:24:02 :DD. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-06-10 21:23:58 prava kto nahodil. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-06-10 21:23:55 tebe. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-06-10 21:23:54 ty si hlavicka. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-06-10 21:12:12 dik. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-06-10 21:04:57 (Team) von. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-06-10 21:04:55 (Team) pusti ma. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-06-10 20:59:29 neye zhoris. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-06-10 20:55:23 ping. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-06-10 20:55:22 juj. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-06-10 20:55:05 Ahojte.
HC Košice
GymPos
BaseBuilder
GymPos
BaseBuilder
- "rNko je len pre vyvolených"
-
LeopoldBuxanto - Pokročilý
[Vyriešené]admin na spravnom mieste hihi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: admin na spravnom mieste hihi
HC Košice
GymPos
BaseBuilder
GymPos
BaseBuilder
-
Ahoj, jelikož jsi mi do voice řekl debile, tak jsem ti dal kick, poté co ses napojil jsi na mě křičel, jak jsem si mohl dovolit a za co ti dát kick. choval ses arogantně i přesto, že jsem ti řekl ať přestaneš, tudíž jsem ti dal ban na 10 minut.
situaci, ve které jsi mi řekl debile nemám natočenou.
situaci, ve které jsi mi řekl debile nemám natočenou.

-
qSunNy - Drbna
Nebudem tu si nič namýšľať ani nič, keďže tam bol další admin. Ide mi tu hlavne o to, že dostal som ja ban, ktorý aj bol viacmenej oprávnený si myslím, pretože moje chovanie bolo voči tebe arogantné(tým myslím ten krik na tvoju osobu).
Ide mi o to, že si absolútne zle ako niekto kompetentný riešil danú situáciu, a následne pri tom, ja ako niekto postihnutý danou situáciou a hlavne niekto, kto ti chcel len pomôcť a objasniť ako si pochybil aj keď nemám na to žiadne špeciálne právomoci, tak namiesto toho, ako bežný človek si ma ani nevypočul a nezamyslel sa nad tým, že danú vec si mal riešiť inak. Pričom všetko čo som ti ja povedal, bolo vrámci pravidiel okej, a hlavne aj s logikou samou lepšie doladené, ako to čo si urobil ty. No narozdiel toho aby si sa zachoval tak ako si mal, a prejavil trocha pokory, si začal riešiť nie svojú chybu, no to že niekto teba, teba ako admina sa snaží poučiť.
Ja ako bežný hráč bez žiadneho väčšieho rozdielu od teba, až na tie práva, nemal by som ťa nijako poučovať a napomínať. Ale nezabudni že nikto nie je dokonalý. A presne preto by si si mal vypočuť a zvážiť nabudúce aj keď ti nejaký iný hráč bude niečo vravieť, tak sa nad tým zamyslieť a za mňa prejaviť trocha ľútosti danému postihnutému hráčovi, ktorému si tým, že si zle zareágoval, pokazil ďalších 12 minút života čakania na kolo, kde bude znova CT. Ty ako admin, ktorý hraje na BB by si mal vedieť, že je to otravné čakať stále dookola.
Prosím ťa ako niekto kto taktiež žije a vníma svet okolo, buď viac pri tom ľudský a chápavy, nie len striktne riešiť pravidlá, ktoré si uvedomíš že sa porušili. Pretože ja som včera svojím chovaním pravidlo sčasti porušil, no len na charaktere človeka bolo to, či ten ban dostanem, pretože ak by si to bral z tej stránky čo som ti chcel povedať tým ja, aj keď už v podobe kriku, čož ma mrzí, tak by si to urobil nakoniec úplne inak.
btw. to ct si mal grabnuť o zem alebo dať mu rovno slay, keďže to písal aj on do chatu. a celá situácia a aférka okolo toho by tu byť nemusela.
<3
Príspevok poprosím lock. nepotrebujem k tomu vyjádrenie od nikoho. S adminom sa isto ešte stretneme na BB.
<3
@DenniM
Ide mi o to, že si absolútne zle ako niekto kompetentný riešil danú situáciu, a následne pri tom, ja ako niekto postihnutý danou situáciou a hlavne niekto, kto ti chcel len pomôcť a objasniť ako si pochybil aj keď nemám na to žiadne špeciálne právomoci, tak namiesto toho, ako bežný človek si ma ani nevypočul a nezamyslel sa nad tým, že danú vec si mal riešiť inak. Pričom všetko čo som ti ja povedal, bolo vrámci pravidiel okej, a hlavne aj s logikou samou lepšie doladené, ako to čo si urobil ty. No narozdiel toho aby si sa zachoval tak ako si mal, a prejavil trocha pokory, si začal riešiť nie svojú chybu, no to že niekto teba, teba ako admina sa snaží poučiť.
Ja ako bežný hráč bez žiadneho väčšieho rozdielu od teba, až na tie práva, nemal by som ťa nijako poučovať a napomínať. Ale nezabudni že nikto nie je dokonalý. A presne preto by si si mal vypočuť a zvážiť nabudúce aj keď ti nejaký iný hráč bude niečo vravieť, tak sa nad tým zamyslieť a za mňa prejaviť trocha ľútosti danému postihnutému hráčovi, ktorému si tým, že si zle zareágoval, pokazil ďalších 12 minút života čakania na kolo, kde bude znova CT. Ty ako admin, ktorý hraje na BB by si mal vedieť, že je to otravné čakať stále dookola.
Prosím ťa ako niekto kto taktiež žije a vníma svet okolo, buď viac pri tom ľudský a chápavy, nie len striktne riešiť pravidlá, ktoré si uvedomíš že sa porušili. Pretože ja som včera svojím chovaním pravidlo sčasti porušil, no len na charaktere človeka bolo to, či ten ban dostanem, pretože ak by si to bral z tej stránky čo som ti chcel povedať tým ja, aj keď už v podobe kriku, čož ma mrzí, tak by si to urobil nakoniec úplne inak.
btw. to ct si mal grabnuť o zem alebo dať mu rovno slay, keďže to písal aj on do chatu. a celá situácia a aférka okolo toho by tu byť nemusela.

Príspevok poprosím lock. nepotrebujem k tomu vyjádrenie od nikoho. S adminom sa isto ešte stretneme na BB.

@DenniM
HC Košice
GymPos
BaseBuilder
GymPos
BaseBuilder
-
Kdyby jsi na mě nekřičel a nechoval se, tak jak se ale mě choval a očividně si to uvědomuješ, tak si tě mile rád vyslechnu. Já nejsem pes, aby jsi takhle na mě řval do voice, jak jsi již psal byl jsi tu adminem, tak víš, jak se máš k adminum chovat.
Danou situaci jsem vyřešil zcela správně, byli jste 3 v kempě a všichni jste stříleli, ten třetí prý na mě něco křičel, jenze přes všechnu tu strelbu a jeho špatný MIK mu nebylo ani rozumět. S daným hráčem jsme si ten jeho rb vysvětlili a řekl jsem mu ať příště použije /fixspawn
Máme být přísni, tak jak mi řekl Thixc... Palfy se tam nejspíše spawnul podle všeho, ale i tak střílel, mohl napsat /fixspawn a nebo mě napsat o slay, což neudělal.
A takhle jak už to popisuješ už to je spíše stížnost na admina nikoli zadost o UB, protože seš si vědom toho, že ban jsi dostal oprávněně a znovu píšu, pokud se ke mě budeš chovat, tak jak máš a nebudeš vůči mě arogantní, tak se s tebou budu bavit úplně ovšem. V reálu by ses taky takhle ke mě nechoval a to si buď jistý
Danou situaci jsem vyřešil zcela správně, byli jste 3 v kempě a všichni jste stříleli, ten třetí prý na mě něco křičel, jenze přes všechnu tu strelbu a jeho špatný MIK mu nebylo ani rozumět. S daným hráčem jsme si ten jeho rb vysvětlili a řekl jsem mu ať příště použije /fixspawn
Máme být přísni, tak jak mi řekl Thixc... Palfy se tam nejspíše spawnul podle všeho, ale i tak střílel, mohl napsat /fixspawn a nebo mě napsat o slay, což neudělal.
A takhle jak už to popisuješ už to je spíše stížnost na admina nikoli zadost o UB, protože seš si vědom toho, že ban jsi dostal oprávněně a znovu píšu, pokud se ke mě budeš chovat, tak jak máš a nebudeš vůči mě arogantní, tak se s tebou budu bavit úplně ovšem. V reálu by ses taky takhle ke mě nechoval a to si buď jistý

-
qSunNy - Drbna
Nejak úplne neviem, čo si z tohto všetkého mám odniesť. Sťažuješ sa, že ti admin dal neprávom ban a nakoniec sám priznáš, že oprávnený bol a miesto toho sa sťažuješ na adminove postupy pri riešení nejakej situácie, čo v prvom rade nespadá pod túto sekciu a sám určite vieš, že ak sa chceš sťažovať na admina a jeho postupy, tak máš napísať sťažnosť, v ktorej dodáš dôkazy. Keďže si sám priznal, že ban je oprávnený a že si sa snažil admina provokovať a nadávať mu, tak pokladám za vyriešené.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1