• Stránka 1 z 1
[V] 2 "ZakonodarkynaPeta" 2870 STEAM_0:0:450692767 25 24:29
D2ONLY1
sid:
mas v predmete...
demo:
http://hltv.fakaheda.eu/20226-200611004 ... t2.dem.zip
cas:
22:26
A nabuduce mi vy panicovia adminsky verte lebo ked ja o niekom poviem ze je ZAPATY mam nato dovod a ked mam len trosku chut a cas konfidovat ako nejaky PEWko a spol. dalsi v mojom priecinku su CARMINKA,a este jeden admin potom SATCH a podobne zapnute nuly ktorych stretavam na gs viac nez dost. ak by som to mal ciselne vyjadrit tak poD 20 cheaterov za den na 5serverovch gs co hravam tak ani NEJDEM.
Petka bolo ti to treba ja som ti dal na vyber kedze si zapnuta prazdno v hlave a chovas sa jak decko. priprav si 8evri na unbanik papik s pozdraom leptik
cmuQky
hlavne ze tristvrtina adminov sa snou este zdravi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PS>a po posledenom mesacnom bane od sewenika som povedal uz nepridam ani jedno demko na forko ale petra si to pytala pohybom a tym jak sa ku mne spravala
sid:
mas v predmete...
demo:
http://hltv.fakaheda.eu/20226-200611004 ... t2.dem.zip
cas:
22:26
A nabuduce mi vy panicovia adminsky verte lebo ked ja o niekom poviem ze je ZAPATY mam nato dovod a ked mam len trosku chut a cas konfidovat ako nejaky PEWko a spol. dalsi v mojom priecinku su CARMINKA,a este jeden admin potom SATCH a podobne zapnute nuly ktorych stretavam na gs viac nez dost. ak by som to mal ciselne vyjadrit tak poD 20 cheaterov za den na 5serverovch gs co hravam tak ani NEJDEM.
Petka bolo ti to treba ja som ti dal na vyber kedze si zapnuta prazdno v hlave a chovas sa jak decko. priprav si 8evri na unbanik papik s pozdraom leptik
cmuQky
hlavne ze tristvrtina adminov sa snou este zdravi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PS>a po posledenom mesacnom bane od sewenika som povedal uz nepridam ani jedno demko na forko ale petra si to pytala pohybom a tym jak sa ku mne spravala
JEDNA VELKACOKODISCOKINDERPARTY
nick v hre: lepto.
VIP member public server
sluchatka: KOSS SB-45
mys: Razer Deathadder
senzitivita: 1.0
crosshair : small red
VIP member public server
- ssuu
- Drbna
[V] 2 "ZakonodarkynaPeta" 2870 STEAM_0:0:450692767 25 24:29
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: # 2 "ZakonodarkynaPeta" 2870 STEAM_0:0:450692767 25 24:
Musíš dodat screen SID z konzole, vypsat to nestačí
A ještě jeden blbý kec a ten ban na web dostaneš...

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Seweee píše:Musíš dodat screen SID z konzole, vypsat to nestačíA ještě jeden blbý kec a ten ban na web dostaneš...
Kolko zapnutych peti ti hra na servery? Nedaj jej ban mne to 5
VIP member public server
VIP member public server
- ssuu
- Drbna
Ale nemusíš se namáhat, pokud myslíš ten flash, co jsi hodil, tak na demu z hltv lze normálně vidět. Můžeš klidně vypsat další časy, ale bez screenu SID se nic nevyřeší
Tobě radím skrz nicky neprovokovat adminy a neurážet hráče, jinak si delší dobu nezahraješ 

-
Seweee - CS 1.6 HLSA
[code][/code]
Co jde videt ze ho dostlala 5m od xichtu pozrela sa do neho a full mlieku mi do sekundu buchla 1ku do kocky s wipom? Sa preber ked nevies co je noflash tak jak mozes byt hl admin na gs si pozri to demo ked ti hodo flash do hrdla tak ta to oslepi mas biele pred ocami sewinko a este aj na deme jej vidno ze ani naznak mlieka pritom dostlaa fullku do hrdla ci aj toto planujes zmietnut zo stola ako kazdy jeden moj prispevok aby si si zvysil svoje ego?
Seweee píše:Ale nemusíš se namáhat, pokud myslíš ten flash, co jsi hodil, tak na demu z hltv lze normálně vidět. Můžeš klidně vypsat další časy, ale bez screenu SID se nic nevyřešíTobě radím skrz nicky neprovokovat adminy a neurážet hráče, jinak si delší dobu nezahraješ
Co jde videt ze ho dostlala 5m od xichtu pozrela sa do neho a full mlieku mi do sekundu buchla 1ku do kocky s wipom? Sa preber ked nevies co je noflash tak jak mozes byt hl admin na gs si pozri to demo ked ti hodo flash do hrdla tak ta to oslepi mas biele pred ocami sewinko a este aj na deme jej vidno ze ani naznak mlieka pritom dostlaa fullku do hrdla ci aj toto planujes zmietnut zo stola ako kazdy jeden moj prispevok aby si si zvysil svoje ego?
VIP member public server
VIP member public server
- ssuu
- Drbna
Re: [V] 2 "ZakonodarkynaPeta" 2870 STEAM_0:0:450692767 25 2
Na demu žádný flash nedostala, tak nevím, kdo je potom slepý
Flashe občas bugují, taky kolikrát vidím, když spadne ke mě, ale to sám dobře víš, nehraješ tam první den. Pro Tebe je každý zapnutý prosím tě,i klika u dveří...Pokud tady na fórum dáš nějaký smysluplný příspěvek, bez nějakých urážek, pak není důvod něco zamítat, či upravovat
Ale toho se nedočkáme...

-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [V] 2 "ZakonodarkynaPeta" 2870 STEAM_0:0:450692767 25 2
A aby sis nemyslel, že Ti bylo zase ukřivděno, požádal jsem ještě jednoho admina, aby se na demo podíval a v inkriminovaný čas rovněž flash na demu neměl 

-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1